Руската авиация ударила 57 цели в Сирия за 24 часа

Доставила е 50 т хуманитарна помощ в град Дейр аз Зур
Обновена: 20 яну 2016 22:32 | 20 яну 2016 22:30, Анисия Иванова
143
Руската авиация ударила 57 цели в Сирия за 24 часа
Снимка: БТА

Руската военна авиация е извършила 16 полета и е поразила 57 "терористични цели" в Сирия през последните 24 часа. Това съобщи днес ръководителят на пресслужбата на министерството на отбраната на Русия генерал-майор Игор Конашенков, цитиран от световните агенции.

Поради неблагоприятните метеорологични условия и за да бъдат избегнати рискове за цивилното население, руската военна авиация е нанесла удари само в провинциите Латакия и Дейр аз Зур. Поразени били различни обекти на терористите.

Руската авиация е доставила от 15 януари 50 тона хуманитарна помощ в блокирания от групировката "Ислямска държава" източен сирийски град Дейр аз Зур, пише БТА.

Русия започна въздушна военна кампания в Сирия на 30 септември по молба на президента Башар ал Асад. Оттогава руската авиация е извършила над 5000 бойни полета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
0
 
1
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До 133За една и съща услуга добавената стойност тук и в Европа и в ХАмерика е съвсем различна. Значи Ако наема в ХАМЕРИКА е като у нас, цените-също толкова несправедливи спрямо доходите мислите ли че подстригването ще е 60$ ??? Определено не ще бъде някъде 2-3$ максимум8$ на час получава неквалифицирания персонал в САЩ или малко над 1200$ месечно
94
0
 
2
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Анонимен 132Путин умнико не е забранил никакъв износ освен ако Туризма го причисляваш към износа. Забранен и са само внос и опериране на турски фирми на територията на РФ.
93
0
 
1
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Анонимен 134хе хе умнико попрочети малко статистикалада има 6 моделни семейства в провинцията на РФ 5 от семействата са в топ 10 по продажби. В Москва, Петербург и влиза само едно Лада Гранда в топ 10Миналата година 2015 са продадени при криза и зверски санкции 1,6 милиона нови автомобили или 30% по малко от 2014.
92
0
 
2
 
! Отговори
agata преди 8 години
Ruskata voenno kosmicheska mejdugalakticheska kosmicheska aviaciya i orasnala bradata ot topkite na dvama bradati chechenci.onezi gi pokanili izvanzemnite piyanici na zemyata za da se opoznayat po dobre.da ama ne *** skazal nyamam dupe na zemyata.dokato rublata e pod 100 za dolar.shte hvarlyam otgore.posle sled revolyuciyata.i az shte sloja cherna zabradka s eksplozivi.slava naallah.abu bekir putin aga.EVALLANA BARAK OBAMA.SHTE IZLEZESH MAYPO GOLYAM IGRACH I OT REYGAN.PUTIN AGA SHTE SVARSHI
91
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НИКОЙ НИКОГА НЯМА ДА СИ КУПИ ЛАДА ТЯ КО СТАВАШЕ ЗА НЕЩО ДОРИ БРАДИТЕ НЕ ПОЛЗВАТ НИВА ИЛИ УАЗКА А НЕ Е КАТО ДА НЯМА МНОГО ОТ ТЯХ В СИРИЯ ХИЗБУЛА А И АСАДИСТИТЕ И ТЕ НЕ ГИ ПОЛЗВАТ ЗАЩО ЛИ
90
0
 
2
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Анонимен 129Човеко Ладите не са това което бяха. Определено имат МНООГО да гонят като лукс западните коли. Вкараха си западни машини за производство имат половин дузина модели. Купиха си лиценз за по-модерни и икономични двигатели.
89
0
 
2
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Анонимен 128За разлика от нашия пазар Руския е регулиран. Пример защо Фиатите и Опелите пристигат на части в Русия и там се сглобяват. За да избегнат Мита, Акцизи и всякакви защитни механизми които Рашките здраво са вкарали в експлоатация за да защитят пазара си. Не са херметично затворени като Северна Кореа но ако се наложи могат да го направят както показаха действията срещу Турция
88
0
 
1
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Анонимен 125Значи всички Хамериканци и изобщо западняци дето живеят на кредит са най-големите *** Всеки който иска да отиде да живее при оная система е още по-голям *** така ли?Пак ти го казвам ако има един на хиляда с адекватна финансова дисциплина и образование по света - останалите са У Ф С И (О В Ц И написано с грешки нарочно)
87
0
 
1
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Анонимен 121Всички Фондови, Валутни, Инвестиционни, Фючърсови и прочие борси дето се обменят не реални стоки за кеш тук и сега в същата сграда а разни хартийки или виртуални нули са направени за да могат едни умници да оберат едни други *** и да може силните икономики да ИЗСМУКВАТ незащитените и по-слаби икономики.
86
0
 
1
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Анонимен 121Сан Франциско Мъжко подстригване с машинка без прическа 60$, Виена Австрия 20 ев, София България зависи от квартала 3-5-7лвЛада (Гранд ли беше *** ли беше) 348 000 рубли сега при този курс 80руб/$ и пак 348000руб или 3 480$ ако е 100 руб/$ Усети ли се или не? Няма как Ладата да загуби 1/4 от стойността си защото Курса се променил. Нито 1/4 от завода на ЛАДА ще се изпари като се смени курса. Кое ще затрием бояджийския цех или цех окончателно сглобяване?
85
0
 
1
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Анонимен 120Един път през живота си вземах заем. Само 300лв преди повече от 10 години. Така да се Каже ОБРЪСНАХА МЕ НЯКОЛКО ПЪТИ и АЗ САМИЯ СЕ ОБРЪСНАХ няколко пъти като сметнах че на Банката с таксите и лихвите за 1 година съм платил 500лв.От тогава купувам само ако имам цялата сума в кеш. По-добре да се лишиш от някакъв предмет на лукса или да не предприема някакво действие или промяна като преселване на апартамент с наем от колкото да влезеш в задължение.
84
0
 
1
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Анонимен 116Изглежда аз съм прецакания нали :-)е от тези курсови разлики страдат не Страната а Глупаците обикновени граждани които се хвърлят при най-неизгодния курс да купуват валутаТака е било и така ще бъде за съжаление на обикновените хора. Един на Хиляда я има я няма истинска финансова култура и това важи за целия свят.
83
0
 
1
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До халив Багдади 115Защо никой не може да докаже(ако можеха щяха да го направят и да го наврат в носа на Путин) че Москва, не Контрабандисти, а Официална Русия помагана ЛНР и ДНР? Защото се доставят само системи и Чаркове които имаше на въоръжение в Украинската Армия при започване на конфликта. Още преди да се разпадне СССР единните архиви са затрити за да се КРАДЕ по-лесно.Ако Рашките бяха доставили съвременни Руски ПЗРК и ПТУРС Украинската Армия нямаше да има Изобщо ВВС и Бронетехника
82
0
 
1
 
! Отговори
халив Багдади преди 8 години
До Боби добре бе БОБИ РАКА също я бомбят космонавтите ЗАЩО ТАМ има ток вода отопление а в Донец НЯМА ток вода отопление Нали Путин не изоставя свои нали раша е велика нали руснака е без аналогов
81
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ЕвроатлантикНе знам някой да е победил Русия в война.
80
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Русия е християнска крепост!
79
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Русия съчетава високата европейска руска култура с източната държавност и с православния дух!
78
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БРАВО НА ПУТИН!!!
77
0
 
1
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До kokospa 108515 милиарда $ е общия СССР и РФ дълг. Все още част от СССР дълг не уреден защото не всички бивши СССР републики не са уредили по-между си взаимоотношенията си по този въпрос.
76
0
 
1
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До kokospa 108Значи БВП на Русия вчера при 50руб за $ е 10 трилиона $ (пример давам)Днес при 100 руб за $ БВП е 5 трилиона $Разбираш ли каква идиотщина и стъкмистика е БВП в долари.За да направиш БВП в долари трябва да имаш всички транзакции (продажбо/покупки и услуги) по часове за миналата година и всяка да се преобразува в долари за съответния момент и курс и не само за Рублените транзакции, а за всички Йени, Юани или ЛевовеНЯМА НАЧИН ДА СТАНЕ ТОВАБВП Винаги е в Собствена Валута