Селин Дион взе последно сбогом със съпруга си Рене

Почитатели се стекоха на поклонението в Нотр Дам в Монреал
Обновена: 22 яну 2016 11:19 | 22 яну 2016 11:00,
3

Андре Анжелил Снимка: БТА

Селин Дион се присъедини към почитателите на съпруга си Рене Анжелил, докато си вземаха последно сбогом с музикалния мениджър. Поклонението бе в базиликата Нотр Дам в Монреал.

Още по темата

47-годишната певица бе скрила лицето си зад черен воал, пише "Дейли мейл".

Въпреки мъката, Селин Дион благодари на всички, които са заедно със семейството й в мислите си. "Подкрепата, която получихме, беше изключителна", каза тя.

По време на службата присъстваха и майката на Селин Дион - 88-годишната Тересе Дион, както и братът на Рене - Андре.

Присъстваха и дъщерята на Рене - Ан-Мари Анжели и най-големият син на Селин Дион - Рене Шарл.

Рене Анжелил почина от рак на гърлото на 73-годишна възраст на 14 януари. Той е роден в Монреал в семейство от ливанско-сирийски произход.

Анжелил открива Дион, когато тя е едва 12-годишна и с течение на времето я превръща в световна звезда. През 1994 г. двамата се ожениха на пищна церемония в Монреал. Селин и Рене, който е с 26 години по-възрастен, имат три деца.

Заради заболяването на Анжелил, открито още през 1999 г., през 2014 г. Селин Дион прекъсна кариерата си. Певицата каза, че съпругът й е подкрепил завръщането й по-късно на сцената.

През 2014 г. Анжелил престана да бъде мениджър на Дион и тази функция пое техен семеен приятел - Алдо Джампаоло.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
17
 
! Отговори
бай Вълчо от Хисаря преди 8 години
До пост 1-DiscoveryТи си единствения в този сайт който не различава буквата,, ф,, с ,,хв,,,коетоме кара да мисля,че си осиновен или афгански бежанец.И в двата случая обаче си много интелигентен.Ама, страшно много.Повече от министъра на образованието :професор не знам кой си......?Да де, ама съпруга на С. Дион е милионер.Та, да си дойдем на думата.Намери си някое,, дълбоко в Искъро,, и ме отърви от типажа си в този сайт.
1
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За ракът няма възраст миличък под номер едно и по-добре не се изказвай неподготвен! Гади ми се от такива като теб, които не могат да кажат! Да почива в мир! Дано теб да няма кой да почете като умреш!Бяха невероятна двайка със Селин! Да почива в мир, а на нея пожелавам да пъде силна!