Мащабите на секс атаките в Германия са по-големи

Нападенията над жени по Нова година са повече, сочи доклад
Обновена: 23 яну 2016 22:42 | 23 яну 2016 22:12, Александър Попов
74
Мащабите на секс атаките в Германия са по-големи
Снимка: Reuters, архив

Германската полиция е преразгледала нападенията като извършените в новогодишната нощ в Кьолн и е констатирала по-голям брой зверства.

В доклад се посочва, че такива сексуални посегателства е имало в 12 от общо 16-те провинции в страната, твърдят днес германски медии.

Още по темата

Общо 12 от 16-те провинции са били засегнати от тези сексуални нападения, при които са били извършени и кражби, през нощта на 31 декември, пише в. "Зюддойче цайтунг". Такава информация разпространиха и местните телевизионни канали Ен Де Ер и Фау Де Ер, позовавайки се на доклад на криминалната полиция.

Помолена от Франс прес да коментира тези информации, германската криминална полиция все още не е отговорила.

Досега внимание бе съсредоточено основно към Кьолн, епицентъра на тези прояви на насилие, а в по-малка степен към Хамбург, където са били подадени над 200 жалби.

"Явлението сексуални посегателства, отчасти свързани с кражби, е по-мащабно, отколкото се знаеше досега", посочва на сайта си "Зюддойче цайтунг".

Най-засегната е провинция Северен Рейн - Вестфалия (Кьолн, Дюселдорф и Билефелд), където са регистрирани 1000 жалби. В Хесен са подадени доста по-малко жалби - 31, в Бавария - 27, в Баден-Вюртемберг - 25, в Бремен - 11, а в Берлин - 6.

По един случай на нападение е отчетен в Долна Саксония, Бранденбург, Саксония, Райнланд-Пфалц и Саар.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още по темата: Кьолнизнасилвания
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
4
 
! Отговори
педрас преди 8 години
Тия араби ме учудват с простотията си...Търсят убежище в страната дала на света Хитлер. Пък и се опитват да оправят отзад спящ лъв. Шоуто ще стане като се събуди лъва...
38
0
 
0
 
! Отговори
Ne преди 8 години
45"Не вярвам" на 45 е за коментар 24, съжалявам за неточността.
37
0
 
0
 
! Отговори
ne преди 8 години
До АнонименНе вярвам.
36
2
 
35
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Видя се колко и там са "независими" медиите!
35
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И да почне война не ми пука. Имаме си самолет, танк, 27 генерали и Министерство на отбраната.
34
1
 
35
 
! Отговори
23 преди 8 години
До vdchмдаааа когато турската държава се извини за зверствата си на арменци, гърци, българи,сърби............и ни върне парите от заграбените имоти
33
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой е по- голямпредaтел ?1.Юдa2.Горбaчов3.МеркелПознахте, заедно с бате Боко, Станиш Ге.й, Догана, *** Костов и пр. ***.
32
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бой и е-ане, това е демокрацията в действие. Не ми се мискли, какво ще стане когато загорелите арапи се включат в гей-парадите. Направо нов Содом и Гомор!
31
0
 
26
 
! Отговори
Иванчо преди 8 години
Всичко ясно само едно не разбрах - защо арабите задяват немските каки само на нова година ?!?! Защо не преди това или сега ?
30
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
така е като няма баланс в пола на пристигащите мигранти.Извън това-не съм чул някъде да е произлязло нещо добро или да се е случило нещо хубаво,което да е свързано с тях.Доколкото виждам носят само проблеми и разбиват стабилността и подредеността на обществата където отиват.Каква е точно целта да ги пускат,спокойно могат да създадат защитени територии и лагери в покрайнините на Сирия,където да се спасят от военните действия.Истината е друга,някой иска да разбие и компрометира европейската култур
29
62
 
5
 
! Отговори
vdch преди 8 години
Не е вярно това дето го пишете. Германското общество реагира абсолютно спокойно с изключение на някои маргинални кръгове от Пегида и др. ксенофоби. Гражданското общество се вълнува от датата на затварянето на последния атомен реактор и последната ТЕЦ, както и от това защо в Германия все още не е признат третия пол. Все повече граждани задават въпроса Защо България още не е изключена от ЕС при условие, че още няма нито един осъден за т. Нар. Възродителен процес.
28
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
скоро феновете на талантливият художник от Австрия ще са мнозинство и масовото товарене в конски вагони ще започне ,а след това и навсякъде в Европа.Изявени кресливи толерасти също ще бъдат натоварени за назидание на други мераклии.
27
4
 
37
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
не приказвайте а свалете меркел и я дайде на съд германците засега сеизлагат най много най уредената държава и народът да не иска да се справис тази ----- каквато и дума да напиша все я трият в българия така разбиратистината да трият
26
24
 
3
 
! Отговори
bolbov преди 8 години
Това е добре обмислена немска операция.Преди седемдесет и пет години хитлеристите са товари ли на вагони си неоки руси деца и ги превръщали като част от немския народ.Сега нещата материала е с друг цвят но политиката е същата.След едно поколение ми гранатите ще се претопят а Германия ще продължи своя икономически възход.
25
0
 
89
 
! Отговори
АААА преди 8 години
ДЪЩЕРЯ МИ РАБОТИ КАТО ЛЕКАР В КЬОЛН ОТ 13 ГОДИНИ,НЯМАТЕ СИ ПРЕДСТАВА КОЛКО СА НАГЛИ И БЕЗНАКАЗАНИ НОВИТЕ ЧУЖДЕНЦИ-ТЕ НЕ СА МИГРАНТИ ,А ЗЛОУПОТРЕБЯВАЩИ СЪС СОЦ.ПОМОЩИ,ПИКАЯТ НАВСЯКЪДЕ ,ХВЪРЛЯТ СИ *** НАВСЯКЪДЕ ,КРЕЩЯТ И БЛЪСКАТ ПО ТРАМВАИТЕ ,ПЪТУВАТ БЕЗ БИЛЕТИ ,ОТВАРЯТ ХРАНИТЕЛНИТЕ ПРОДУКТИ В СУПЕРИТЕ-ОТХАПВАТ И ХВЪРЛЯТ НА ЗЕМЯТА,А ГЕРМАНЦИТЕ СА СЕ СНИШИЛИ КАТО МИШКИ,ПОЛИЦИЯТА БЕЗДЕЙСТВА,ЯВНО ИМА ТАКИВА УКАЗАНИЯ,ГЕРМАНЦИТЕ СЕ ВЪОРЪЖАВАТ С ПОДРЪЧНИ СРЕДСТВА,ТАМ НЕ Е ХУБАВО ДА СЕ ЖИВЕЕ
24
6
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ислямска германия враг номер 1 на континента.И тази битка Америка ще спечели
23
1
 
2
 
! Отговори
до 43 преди 8 години
Бъркаш централата.
22
0
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нали ги посрещаха с плакати - добре дошли емигранти в шмеркеландия.Сега - гроздето било кисело.
21
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Срамувам се че съм германец, вече е по актуално от - Срамувам се че съм българин.Само че едва ли някой е произнесъл тези думи в Германия. В процеса на обезличаването на човешката маса, Германия е далеч преди нас!
20
1
 
54
 
! Отговори
Роко преди 8 години
А колко ли мъже също са "изгорели", но от срам си мълчат!!!Тази напаст не подбира жена,мъж,камила важно е дупката ...........