Вилдерс дава спрейове на жени, да се бранят от мюсюлмани

Така щял да бори "ислямски тестостеронни бомби"
Обновена: 24 яну 2016 09:17 | 24 яну 2016 09:16, Красимир Ангелов
48
Вилдерс дава спрейове на жени, да се бранят от мюсюлмани
Герт Вилдерс раздава червени спрейове на жените. Снимка: БТА

Холандският депутат Герт Вилдерс раздаде спрейове за самозащита на жени в град Спейкенисе, за да се защитават от т.нар. от него "ислямски тестостеронни бомби" или с други думи нападения, подобни на сексуалните посегателства от новогодишната нощ в Кьолн, предаде Асошиейтед прес.

Вилдерс, обграден от бодигарди и полицаи, посети вчера пазар в града, за да раздаде спрейовете, съдържащи червена боя. Сред отрупаните със зеленчуци, риба и цветя щандове, Вилдерс бе посрещнат като рокзвезда от десетки свои симпатизанти.

Други обаче протестираха срещу посещението му и издигнаха плакати, на един от които пишеше "Бежанците са добре дошли, расизмът не".

Докато се ръкуваше със симпатизантите си и позираше за селфита, лидерът на "Партия на свободата" каза, че ако бъде избран, ще затвори незабавно границите и в Холандия няма да влизат вече кандидати за убежище.

И въпреки че около 20 жени протестираха шумно със скандирания: "Вилдерс е расист, а не феминист", популярността на крайнодесният политик отново се повишава заради проблемите с мигрантите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
47
 
! Отговори
и тоя е евроGей преди 8 години
Колта изравнява силите срещу зверове трябва оръжие , а не пръскалки.
1
5
 
31
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
сега видяхте ли какво значи гмо храни до какви необратими последствия водяти българия се натиска да се присъединява към тях това ли искате