Вилдерс дава спрейове на жени, да се бранят от мюсюлмани

Така щял да бори "ислямски тестостеронни бомби"
Обновена: 24 яну 2016 09:17 | 24 яну 2016 09:16, Красимир Ангелов
48
Вилдерс дава спрейове на жени, да се бранят от мюсюлмани
Герт Вилдерс раздава червени спрейове на жените. Снимка: БТА

Холандският депутат Герт Вилдерс раздаде спрейове за самозащита на жени в град Спейкенисе, за да се защитават от т.нар. от него "ислямски тестостеронни бомби" или с други думи нападения, подобни на сексуалните посегателства от новогодишната нощ в Кьолн, предаде Асошиейтед прес.

Вилдерс, обграден от бодигарди и полицаи, посети вчера пазар в града, за да раздаде спрейовете, съдържащи червена боя. Сред отрупаните със зеленчуци, риба и цветя щандове, Вилдерс бе посрещнат като рокзвезда от десетки свои симпатизанти.

Други обаче протестираха срещу посещението му и издигнаха плакати, на един от които пишеше "Бежанците са добре дошли, расизмът не".

Докато се ръкуваше със симпатизантите си и позираше за селфита, лидерът на "Партия на свободата" каза, че ако бъде избран, ще затвори незабавно границите и в Холандия няма да влизат вече кандидати за убежище.

И въпреки че около 20 жени протестираха шумно със скандирания: "Вилдерс е расист, а не феминист", популярността на крайнодесният политик отново се повишава заради проблемите с мигрантите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Защо просто не изритат навлеците?Толкова ли е трудно?Защо допълнително усложняват ежедневието и търсят някакви измислени решения,а не изкоренят проблема?"Защото за някои хора в Европа и не само тази тълпа е удобна. Канят ги специално и няма да бъдат изгонени. Всеки опит за реакция на местното население ще бъде потушен като екстремистски и наказуем. Средствата може да са нови, но процеса се случва не за първи път в историята.
21
0
 
0
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 8 години
На холандските дами ще им отива повече един хубав компактен и лесен за обслужване боен пистолет. Макаров например е идеален за целта. Мъничък удобен и за дамска чанта и за в джоб.
20
10
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
полицията твърди че няма изнасилено руско момиче било пропаганда нарусия
19
1
 
15
 
! Отговори
Браво на Братушките преди 8 години
В Германия след изнасилване на 13 г момиче от 10-тина гадни бежанци и след като полицията нищо не предприела около 400 организирани руснаци нападнали общежитието а сганта и помляли с бухалки и железни пръти. Онези се опитали да вадят ножове и огнестрлни оръжия, но ги помляли. Населението само морално подкрепило руснаците. Защо нашите не отразяват тези новини от Германия?
18
1
 
13
 
! Отговори
Том преди 8 години
Това феминистките са изродени същества, те не са дори жени а нещо друго ... Вилдерс е прав той се бори срещу ислямизацията на Европа май вече от 10 години, но либералното лоби се държи с подкрепата на ционисти които действат като пета колона в Европа и предават националните интереси на европейските народи.
17
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато имаш пробойни в лодката, ги запушваш! Но не ни разрешават, а ни обясняват колко много канчета има за изхвърляне на водата! Как да не повярваш, че има заговор срещу християнската европейска цивилизация и като крайна цел - чипове, тотален контрол над индивида?
16
1
 
18
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
да им раздаде и презервативи, защото не се знае до къде ще стигнат нещата с тези спрейове, защото както вече знаем тези се "Възбуждат" от аромати, и тези флакончета може да се окажат Афродизияк за тях.
15
2
 
31
 
! Отговори
Гневен българин преди 8 години
Защо просто не изритат навлеците?Толкова ли е трудно?Защо допълнително усложняват ежедневието и търсят някакви измислени решения,а не изкоренят проблема?
14
0
 
29
 
! Отговори
Европеец преди 8 години
Нали се сещате че тези с плакатите за добре дошли на емигрантите също са някакви емигранти,а не коренни холандци!Медиите естествено веднага услужливо ги преекспонират-видите ли че срещу Вилдерс има протести!
13
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тепърва ще си патим от глупоста германска! Преди приемаха одобрени гастарбайтери от Турция. Сега имат почти два милиона всякакви, с враждите им, наследени от векове, с чуждия манталитет, влизащ в остро противоречие с начина на живот на местните. Не е проблемът само в дрехите и храната, а в социалните схеми и "превъзходството" им на религиозна основа, заложени в тях с раждането им. Техните законите не важат за иноверци. От тях може да се краде, да се лъжат и насилват, те са "раята", дължат джизие
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Що пък не презървативи
11
0
 
32
 
! Отговори
Shark преди 8 години
А не тези, дето са скандирали че бежанците са добре дошли защо не раздаде по една тубичка вазелин??? А, и да бъдат маркирани, за да може да бъдат лесно разпознаваеми от ***.
10
1
 
18
 
! Отговори
Wiks преди 8 години
Болни политици, шивани кукута.
9
16
 
10
 
! Отговори
леле леле преди 8 години
На тоя лукав отличник, на физиономията му пише, че го е страх и излъчва женственост.
8
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На мъжете раздайте вазелин! Да интегрират по-лесно бежанците!
7
1
 
14
 
! Отговори
мачката Сунар преди 8 години
Тоя на предният план, от охраната му, май , май не е от местните. ...на ню холанд ми иде
6
12
 
8
 
! Отговори
bros преди 8 години
Още един боядисан макак с десна китка...
5
0
 
33
 
! Отговори
идиоти преди 8 години
Дадохте им властта в света ,а сега с тия спрейове просто си направете перчема.
4
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Бежанците са добре дошли, расизмът не"-нека всеки който разсъждава така да ги приеме в къщата си не само на думи да е добър,тогава ще видим дали ще има желаещи да вдигат такива плакати
3
8
 
2
 
! Отговори
ateist преди 8 години
"izrael i rusiq" sa nai silnite armii sreshtu decki ploshtatki i decki gradini! FAKT OON DEYSTVA SAMO KOGATO okopatorite sa v beda rusiq beshe spasena ot *** chrez amerika spoko hristiqni sled kato se ischerpi petrola v islqmskite darjavi nqma i da ima radikalen islqm ZASHTOTO TQ SE POMPA ot kradci KOITO SA ORGANIZACII ZA CHOVESHKITE PRAVA,ZAKRILA NA DETETO po teoriq!