Американски самолет кацна извънредно заради турбуленция

7 души са откарани в болница
25 яну 2016 07:36,
7
Американски самолет кацна извънредно заради турбуленция
Снимка: Архив Reuters

Американски пътнически самолет с 203-ма души на борда направи извънредно кацане на летището на канадския остров Нюфаундленд в Атлантическия океан заради силна въздушна турбуленция, в резултат на която няколко души на борда пострадаха, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес.

Самолетът "Боинг-767" на авиокомпания "Америкън еър" извършвал редовен полет от Маями в американския щат Флорида за италианския град Милано.

При кацането линейки и други машини за спешна помощ очаквали въздушния лайнер. Наложило се 7 души да бъдат откарани в болница за преценка на състоянието им. Говорител на авиокомпанията каза, че не вярва която и да е от травмите да е животозастрашаваща.

Сътресенията започнали в момент, когато сигналът за затягане на предпазните колани бил включен. Не се уточнява общият брой на пострадалите.

Говорителка на летището съобщи, че пътниците ще прекарат нощта в град Сейнт Джон в островната канадска провинция, след което ще се реши как тези от тях, които не са пострадали, ще продължат пътя си към Милано.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
До Анонимен 2 преди 8 години
Аз, като видях снимката, се зарадвах. А то било нормален самолет с нормални, невинни хора и се засрамих от първата ми реакция. На въпроса ти отговарям: от неграмотност, некадърност и безхаберие!
5
0
 
1
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Санкт ПА ти мълчиш че в Русия 25 години реално не е имало инвестиции в гражданска авиация. Пуснаха Сухой Суперджет-100 сега пускат модификации. Останалите все още са прототипи. Изчакай 5 години и ще говорим.ПП Рашките не купуват, а взимат под наем обикновено щото е по-лесно финансово да увеличават/намаляват парка когато е необходимо. Един нов Аеробъс / Боинг е 0.5 Млрд$
4
2
 
2
 
! Отговори
Санкт П преди 8 години
До Анонимен"Щатски таралясници" викаш копейко.А че половината авиопарк на Аерофлот е от Еърбъси и "щатски таралясници", мълчиш, а?
3
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До vvvсъбират пари за жигулка
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не мога да разбера защо на статия за частна компания пускате снимка на правителствен самолет?
1
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сериалът "Щатски таралясник" продължава.