Тръмп финтира конкуренти за дебат

От тв канал твърдят, че им искал пари за участието си
Обновена: 29 яну 2016 07:25 | 29 яну 2016 07:20, Веселина Йорданова
7
Тръмп финтира конкуренти за дебат
Снимка: архив, Ройтерс

Доналд Тръмп не се яви снощи на дебат с конкурентите си за спечелване на президентската номинация на Републиканската партия, организиран от тв канал "Фокс нюз", предадоха осведомителните агенции.

Вместо това той предпочете да пребивава на свое лично предизборно събрание в град Дьо Моан, щата Айова, на няколко километра от телевизионното студио. Именно в този щат в понеделник започва вътрешнопартийната процедура на републиканците за излъчване на кандидат за президентските избори през ноември.

Конкурентите на Тръмп започнаха дебата с коментари по адрес на отсъстващия Тръмп, който според анкетите засега е фаворит в надпреварата. Водещата Мегин Кели помоли седмината присъстващи да кажат какво според тях иска да каже Тръмп с отказа си да се яви.

И повечето от тях не устояха да се изкажат насмешливо по адрес на главния си конкурент, съобщи АП. Например Тед Круз каза, че събралите се в студиото са "глупаци, дебели и грозни" за разлика от Тръмп. А Джеб Буш произнесе с с усмивка, че Тръмп му липсва както плюшеното мече от детството.

Преди своето събрание Доналд Тръмп каза, че от "Фокс нюз" са се опитвали да го убедят до последно да дойде в студиото им, но той отказал. От телевизията разпространиха изявление, че Тръмп им поискал пет милиона долара дарение, за да обещае да участва в дебата./БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 8 години
Хаха, какъвто Тръмп такива и феновете му. :)
4
1
 
3
 
! Отговори
иван преди 8 години
време е да се избере независм преидент,не като другите.
3
2
 
1
 
! Отговори
Шаран_БГ преди 8 години
Учете се, политици български ! Не Ви трябва ни род, ни народ, ни Родина ! Както оттатък Голямата локва единствения господар е Н.В. г-н ДОЛАР--- така трябва да бъде и у нас! Нали ще ги стигаме хамериканците, я ?
2
2
 
7
 
! Отговори
хитрец преди 8 години
Тръм не е ***! Дебата беше постановка - да го оплюят колко могат, нищо че другите двама са конкуренти. А така Тръмп ги изхитри, колко ли подготовка е отишла на вятъра :)
1
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
жалка история. този алчен чичо Скрудж ако вземе властта в Белия дом тежко и горко, не само на американците, но и на останалия свят. Директно може да тръгне да колонизира Африка или държави от третия свят в Европа...