2000 бременни, заразени със Зика в Колумбия

От вируса са засегнати над 20 хил. души
Обновена: 30 яну 2016 19:31 | 30 яну 2016 19:22, Веселина Йорданова
9
2000 бременни, заразени със Зика в Колумбия

В Колумбия бе официално съобщено, че са регистрирани 20 297 заразени с вируса Зика, 2116 са бременни жени, предаде Франс прес.

Още по темата
Световната здравна организация свиква в понеделник спешно заседание за опасността от вируса Зика, предаван при ухапване от комар.

Според СЗО той се разпространява светкавично на американския континент, където тази година се очакват между 3 и 4 милиона заразени.

В Бразилия, най-засегнатата страна, заразените вече са 1,5 милиона, добавя АФП. /БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: КолумбияЗика
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жалко, че в пустинята няма комари. Но пък могат да им се пуснат заразени със Зика секс-робини, на тези от ИД и на тези които ги финансират.Според исляма не е престъпление да правиш секс с робините си. Така в Либия правоверните, които са "над всичко" са правили секс с робините от Чад, които вече заразени със СПИН са преминали през пустинята, бягайки от нищетата в родината си. И после българските мед.сестри им били виновни. Ислямският морал бил съвършен. Да, ама не. 60% от либийците са спинозни.
5
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Латинска Америка се опомни,ритна Хегемона САЩ,стъпи и на краката и започна да се развива.Бразилия стана 5та в света по икономически показатели. Аржентина и не само заплашиха ,че няма да плащат на МВФ ,омразния поробващ дълг,с който бяха заробени и принудени да приемат в миналото..Как мислите се пръкна тази епидемия,как този вирус,който отдавна се знае,изведнъж мутира,прелетя океана и предизвика пандемия.Всичко е организирано
4
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Фармацевтичните компании трябва да се изхранват, това е истината. Вирусите никога не са случайни.
3
1
 
15
 
! Отговори
Ghost преди 8 години
Въпрос на много пари...И на геополитически и военни доктринни.Създават се искуствено вируси и се тестват в глобален мащаб.Колко време ще е необходимо да се създаде лекарство и т.н.Вероятността вирус да мутира и да стане памдемия е реална но не мисля че Колумбия е мястото,по скоро високо урбанизирани райони с много ГМО,замърсяване от фабрики и други *** ми изглежда по реално.
2
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е ЗАЩО В ЛАТИНСКА АМЕРИКА ГО ЕКСПЕРИМЕНТИРАТЕ ТОЗИ ВИРУС,ЧЕ ТО ПО ПРИНЦИП АФРИКА СА ОПИТНИТЕ ЗАЙЧЕТА.
1
0
 
49
 
! Отговори
що така преди 8 години
Имам странното чувство ,че мине се не мине време и хоп някъде някой ги създава то не беше птичи,свински ,луда крава и какви ли не още ,а после неистово търсят лекарство срещу вируса това случайно ли е или става въпрос пак за пари.