Бежанци се настаняват в център за хомосексуалисти

Първият център от този вид може да приеме още четирима
Обновена: 1 фев 2016 19:24 | 1 фев 2016 19:20, Камелия Цветанова
28
Бежанци се настаняват в център за хомосексуалисти
Снимка: Reuters, архив

В Нюрнберг днес отвори врати първият в Германия център за настаняване на бежанци хомосексуалисти с капацитет осем души, съобщи Микаел Глас от организацията инициатор на проекта, предаде БТА като се позова на Франс прес.

"Още никой не е настанен там, но е въпрос на ден-два, помещенията са готови", каза Глас, който работи за асоциация "Фридерлих".

Четирима души от Иран, Ирак, Сирия и Етиопия са подали молба за настаняване в този приют, намиращ се в малка двуетажна къща с възможност за приемане на осем души.

В последната седмица на февруари се очаква да заработи и вторият подобен център в Германия.

Той ще бъде в Берлин и в него ще могат да бъдат настанени около 120 души, съобщи пред местен вестник друга неправителствена организация, която ще отговаря за функционирането му.


28
Още от
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
хаха наивните немци преди 2 години
на какво са ви направили...ясно е, че афр... се представят за всякакви само и само да пробият там, където дори и нашто...р1ом не успя-соци.1.ала. не знам просто медиите служат на п123ар321тии, де.2123зин321формират, как човек да разбере изобщо какво става. Ресултатът е само пране и изглаждане на гънките...Злоупотреби с всичко възможно. затова не вярват на ж..3ертви65те. Гледам и тук не се е подобрило.
11
0
 
2
 
! Отговори
Зак преди 2 години
Това дава чудесната възможност на ислямистите да се нанесат в тези центрове. Това от своя страна ще предостави чудесен изглед на обитателите с0д0мити ... изглед към града докато летят от покрива за да срещнат уличната настилка!
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аха, сега ще почнат да изнасилват и мъже.
9
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всъщност в мюсулманските страни хомосексуализма е доста разпространен сред мъжете. Често може да срещнете двамца които се водят хванати за ръчичка. Там да има връзка с жена и да се ожени може не всеки. Лошото е че някои в Европа в момента си мислят че това са хора като нас само дето не са имали нашия шанс.
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като чета новините, много повече се замислям как всичките тези *** могат да бъдат изпарени еднократно и завинаги, отколкото над това как могат да бъдат защитени човешките права на всички.
7
0
 
7
 
! Отговори
забрана за НПО преди 2 години
....ОРГАНИЗАЦИЯТА инициатор на проекта,...се очаква да заработи и вторият подобен център в Германия, за 120 души...съобщи пред местен вестник друга НЕПРАВИТЕЛСТВЕНА организация, която ще отговаря за функционирането му.НПО тата - слуги на разврата и новия светоен ред
6
1
 
6
 
! Отговори
Кукувица преди 2 години
Дааааа....
Футболисти, алкохолисти и хомосексуалисти.
5
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един зоопарк им направете и ги разделете на видове
4
2
 
6
 
! Отговори
ha ha преди 2 години
Има място за още четирима, западно еврогееца, шопа, старбуксата, чебурашката, да побързат, а другите да не ги изброявам, ще почакат разширението на санаториума, защото тези хора имат нужда да са под специялно наблюдение.
3
7
 
2
 
! Отговори
муспи преди 2 години
Станишефф моли Бойко Борисоф да постъпи колегиално - все пак за обща идея се бориме, от едно място получавами заплати. Да открие в България много комплекси за хомосексуалисти на които той ще стане директор.
2
19
 
3
 
! Отговори
Западноевропеец преди 2 години
Ушaнките ще се появят след ТРИ, ДВЕ, ЕДНО!!!
1
3
 
43
 
! Отговори
гей да си в ЕС преди 2 години
Тоя свят се е побъркал!!!