Българска туристка е починала в хотел в Шри Ланка

Жената била отишла за аюрведично лечение там
Обновена: 2 фев 2016 10:42 | 2 фев 2016 10:42, Елка Василева
23
Българска туристка е починала в хотел в Шри Ланка
Снимка: архив, Reuters

Българска туристка е починала в хотела си в Шри Ланка, съобщи местният информационен сайт www.hirunews.lk.

28-годишната жена е дошла в страната за аюрведично лечение и планирала да остане до 15 февруари.

Тя била открита мъртва в хотелската си стая.

Аутопсията е насрочена за днес.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
3
 
! Отговори
до реалист преди 8 години
Честно, не съм си помислил че е отишла първо при лекаря, а после в Шри Ланка Шарлатанка
19
0
 
11
 
! Отговори
mda преди 8 години
Красиво място изглежда Шри Ланка... жалко че повода на жената да я посети не е бил хубав. Не искам да коментирам мненията на хората отдолу, но не бих се сдържал да ви насърча да обиколите да видите и вие малко свят (дано не е по същите причини като жената).
18
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой знае, коя шарлатанка я изпрати в Шри Ланка
17
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
18, много често, точно тази последна сламка убива хората. Когато лекарите кажат на някой, че трябва да го оперират, той често решава, че вместо да се подложи на оперативна намеса, ще отиде при някой шарлатанин, който ще го излекува от рак и т.н. и накрая умира!
16
7
 
18
 
! Отговори
Реалист преди 8 години
Прочетох всички коментари по-долу и разбрах, че по-голямата част от изказалите се упрекват жената, че не се лекува със съвременни методи и техника. А на някой от тези умници мина ли му през ума мисълта, че жената може първо да е ползвала съвременната медицина и след като лекарите са я "отписали" се е обърнала към нетрадиционна медицина. Все пак надеждата умира последна. Не правете анализи и изказвания преди да сте видяли цялата картина.
15
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ограничена, типична българска ***, коментира тук.Как успяхте, само от 3 изречения новина, вече да осъдите, заклеймите и оплюете жената?Нито и знаете състоянието, нито в какво положение се е намирала.Може да е била болна от неизлечима болест и да е потърсила дори и малката сламка в Шри Ланка, въпреки отчаянието си.Поне едно хубаво нещо- отишла си е, докато е била на приказно място.Не в тази ***, бълваща всезнайковци и дървени философи, на които най-голямото пътуване им е до Симитли.
14
4
 
18
 
! Отговори
до критикарите преди 8 години
Колкото по-малко знаят хората, толкова са по-категоричнимненията им. Бай *** знае всичко. Той може да преброи 5 пъти до безкрайност. Той е роден знаещ. Книги и ъкъл на него не му требват. Ю кен ду ит.
13
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Заради такива като Мила държавата ни е на зле. Невежи, мързеливи и разчитащи на шарлатани, сигурно и на политиците вярва...гаранция нищо смислено не е постигнала щом говори пълни bullsh**s, само си представям за какво става дума, лекувай се с кал и слънце и ти желая хубав живот, тъпо парче.
12
8
 
11
 
! Отговори
Мила преди 8 години
Самата идея на аюрведа, е не да чакаш да се разболееш, а да приемеш философията и за начин на живот, и с редовен спорт, здравословна диета, прочистване на организма, слънчеви и минерални бани, постигане на душевна хармония.... да си гарантираш здраве.... но явно тук не схващате за какво става на въпрос, та се отказвам да споря... въпрос на вкус, казало кучето и си облизало г-а
11
8
 
6
 
! Отговори
Мила преди 8 години
До Иво/аюр - живот, *** - знание/не казвам че лекува рак... казвам, че техниките на здравословен живот които са заложени, носят здраве... Щом вие не смятате че здравословният живот е добър за здравето и лош за болестите, добре :)
10
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това ли ни вълнува най-много?
9
5
 
17
 
! Отговори
Иво преди 8 години
До мила, Аюрведа лекува толкова, колкото лекува да отидеш на църка и да се помолиш! Всичко е плацебо ефект! Реалното лекуване е когато вземеш нещо, което наистина има лечебен ефект!Самолекуването действа единствено при малки проблеми с които организма може да се справи сам, но при по сериозни проблеми действа убийствено, защото вместо да се лекуваш с ефикасни лекарсва, разчиташ на шарлатанство и накрая умираш.
8
2
 
10
 
! Отговори
до 8 преди 8 години
Мила Мила,Толкова е полезно и ефективно това аюрведично лечение, че жената умряла в хотелската си стая. *** сега й обясни колко ефективно и полезно за нея е този тип лечение. Убеден съм, че ще е от огромна полза за състоянието й.Съветвам и теб да се лекуваш аюрвединчо като се разболееш, с това ***.оти.те на тоя свят ще намалеят с още един.
7
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Мила, виж колко е средната продължителност на живота в Индия и Шри Ланка и тогава ми хвали техните 1000 годишни техники! Тези техники са пълно шарлатанство и разчитат единствено на самолекуването на организма без да добавят никаква лечителна добавка!
6
11
 
10
 
! Отговори
мила преди 8 години
за какви шарлатани говорите, основните принципи на аюрведичното лечение, са принципите на здравословен живот, прочистване на тялото и духа, упражнения, слънчеви и минерални бани... Аюрведа лекува целият организъм като едно цяло... а не докторе боли ме стомаха... вземи това хапче, олее ама хапчето пък уврежда черният дроб :D
5
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Идиотизмът става все по страшна болест! Вместо да се лекуват с клинично доказани способи, все повече хора се завръщат към разни "традиционни" при които средната продължителност на живота е близо 30-40% по ниска спрямо резултатите на модерната медицина.Глупостта убива!
4
19
 
10
 
! Отговори
Мила преди 8 години
До АнонименКато не познаваш идеята на аюрведа, защо се изказваш?Аюрведа е съществувала и помагала на хората, още преди в Европа да стоплим че мърсотията е в основата на куп болести... не може да наричаш шарлатанство нещо което съществува от 1000 години... Като сте скептици, лекувайте си симптомите при традиионните доктори и толкова, но не плюйте по нещо от което нямате никаква представа
3
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е, друго си е да верваш на гледачки, шамани и магьосници, отколкото на лекар учил 10 години.
2
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Севте чувам за такова лечение
1
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е малко ли шарлатани имаме тука, та се повлякла до Шри Ланка?