От красавец до наркозависим беглец. Пътят на падението...

През 2002-а Матю е като модел, а през 2014 г. красивите му очи са помръкнали
Обновена: 3 фев 2016 13:43 | 3 фев 2016 13:14,
47
От красавец до наркозависим беглец. Пътят на падението...
Снимка: Дейли мейл

През 2002 г. Матю Медлин е красив 18-годишен младеж, но на последната снимка, направена през 2014-та, от красивите очи на някогашния хубавец е избледняла и последната привлекателост.

Полицията открива 32-годишният Матю, след като получава сигнал за неивестна фигура, която се катери по влаковете на гара в Портланд, пише "Дейли мейл".

Медлин, чийто лице вече е маскирано с черни татуировки, е стар познайник на полицията, издирван за множество нарушения. Когато властите го приближили, той скочил от влака, скрил се в изоставена кола и отказвал да излезе.

След 4-часови прегови, по време на които Медлин заплашвал да се самоубие с остри метални предмети, мъжът е арестуван. Малко след това признава, че е бил на метаамфетамини и бил буден повече от 26 часа, което го правило раздразнителен.

Този инцидент далеч не е първата среща на Матю със закона. През 2013 г. той е арестуван и вкаран в затвора за сексуално нападение, кражба с взлом и нападение над таксиметров шофьор.

През 2014-а, въпреки че му остават само шест дни до излизането на свобода, Матю планира и осъществява бягство от затвора. Отличителните му лицеви татуировки обаче не го задържат свободен за дълго.

В рамките на десет часа след бягството той е забелязан и арестуван само на две мили от затвора. Отново е обвинен и вкаран обратно зад решетките.

С течение на годините, заради многобройните прегрешениея на Матю, полицията е успяла да събере галерия от негови снимки, които показват ужасяващата му метаморфоза.

Снимките му стават все по-заплашителни и показват деградацията на младия мъж, вследствие на тежките наркотици, които приема.

Последната му снимка е от 2014 г. Оттогава е в затвора. Не е ясно дали отново не обмисля бягството си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
33
 
! Отговори
Джим преди 8 години
Джон приятелю, абсолютно си прав. Нe се засягай, но защо начина ти на изказване наподобява робот? По - специално Терминатора, Т-1000 и най - вече Робокоп? Поздравления и за готината компания, начело с гръка-наpkopa3npoстрaнител. Продължавай да бъдеш най-стабилния в дружината, не ти трябват нарkoтuци и koвpu, за да си изкараш добре.
21
0
 
41
 
! Отговори
съдебен психиатър преди 8 години
Амфетките не прощават. Продължителната употреба води до изчерпване и измиране на допаминергичните неврони в мозъчната ***. Шизофренията е гарантирана при продължителна употреба.
20
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В София почти всички десни евроатлантици са наркомани а даже и обратни, особенно успешна комбинация....
19
1
 
34
 
! Отговори
Ива преди 8 години
Не разбирам коя е първата снимка?
18
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Тези "татуировки" с пръст и вакса за обувки ли си ги е правил?"Надрусай се и ти до откат и после се чуди, защо по тялото ти има следи от бръснарско ножче, свинктера ти е скъсан, а по лицето си имаш клес. И той още не знае на какво прилича след 3 часовата си нарко кома
17
7
 
42
 
! Отговори
Матю Балкански преди 8 години
Този ако дойде в Бг за кратко време може да стане президент или премиер на РБ!Индивиди като Матю са на почит у българско.
16
1
 
34
 
! Отговори
до 17 преди 8 години
Чичо Коко, смени...дестинацията. пл. Народно Събрание. Там е удобно за нахлуване.Тъкмо викам да видя точния адрес на нашиОт парламент и на страницата ме посрещаThe requested service is temporarily unavailable. It is either overloaded or under maintenance. Please try later.Браво! пс А иначе можеше да сложите без проблем снимка на Пеевски преди и след Охранването.
15
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
...spored pokazanoto po-gore monkata Pasi triabva da e po sredata na putia si kum pulna narkozavisimost.../ref snimka nr 5/...P.s. de go toz hazarski pluz-UK, i s kO se zanimava today??Ako niakoi znae-da osvetli, pls...
14
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"И защо това е новина?"За да покаже на хората какво става, когато си прос.На един човек да повлияе - новината е успешна!
13
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е, точно пък красив не е бил.
12
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И к`во?
11
4
 
38
 
! Отговори
Чичо Коко преди 8 години
До Крали МаркоАко не пия, не пуша и не употребявам наркотици и съм принуден да търпя всичко, което се случва в тая държава щях да съм влязъл в училище с пушка !
10
6
 
43
 
! Отговори
Изненадана преди 8 години
Красавец красавец, колко пък да е бил красавец? Нещо не виждам. Средностатически наркоман от начало до край. И защо това трябва да е новина, също не разбрах, ама това е сигурно, защото съм блондинка.
9
1
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И аз като си видя снимка от преди 12 години не мога да се позная, без да съм наркоман :)
8
1
 
42
 
! Отговори
vlady преди 8 години
Има нужда от качествена рехабилитация в Klong Prem с бой, студена вода, молитви и медитация.
7
1
 
41
 
! Отговори
Чичо Коко преди 8 години
Младият Матю дали не е открил силата на кристалите от рано, а ?
6
4
 
40
 
! Отговори
Дисциплинатор преди 8 години
Мен ми изглежда, че е станал тревастит.
5
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И мен кво ме боли фара за тоя ...
4
3
 
55
 
! Отговори
Въпрос преди 8 години
И това е лепнато като водеща новина? Направо се знам Вие шегувате ли се или сте наистина мега неадекватни?
3
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
странно шишкав за наркоман тоя..