От красавец до наркозависим беглец. Пътят на падението...

През 2002-а Матю е като модел, а през 2014 г. красивите му очи са помръкнали
Обновена: 3 фев 2016 13:43 | 3 фев 2016 13:14,
47
От красавец до наркозависим беглец. Пътят на падението...
Снимка: Дейли мейл

През 2002 г. Матю Медлин е красив 18-годишен младеж, но на последната снимка, направена през 2014-та, от красивите очи на някогашния хубавец е избледняла и последната привлекателост.

Полицията открива 32-годишният Матю, след като получава сигнал за неивестна фигура, която се катери по влаковете на гара в Портланд, пише "Дейли мейл".

Медлин, чийто лице вече е маскирано с черни татуировки, е стар познайник на полицията, издирван за множество нарушения. Когато властите го приближили, той скочил от влака, скрил се в изоставена кола и отказвал да излезе.

След 4-часови прегови, по време на които Медлин заплашвал да се самоубие с остри метални предмети, мъжът е арестуван. Малко след това признава, че е бил на метаамфетамини и бил буден повече от 26 часа, което го правило раздразнителен.

Този инцидент далеч не е първата среща на Матю със закона. През 2013 г. той е арестуван и вкаран в затвора за сексуално нападение, кражба с взлом и нападение над таксиметров шофьор.

През 2014-а, въпреки че му остават само шест дни до излизането на свобода, Матю планира и осъществява бягство от затвора. Отличителните му лицеви татуировки обаче не го задържат свободен за дълго.

В рамките на десет часа след бягството той е забелязан и арестуван само на две мили от затвора. Отново е обвинен и вкаран обратно зад решетките.

С течение на годините, заради многобройните прегрешениея на Матю, полицията е успяла да събере галерия от негови снимки, които показват ужасяващата му метаморфоза.

Снимките му стават все по-заплашителни и показват деградацията на младия мъж, вследствие на тежките наркотици, които приема.

Последната му снимка е от 2014 г. Оттогава е в затвора. Не е ясно дали отново не обмисля бягството си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
6
 
54
 
! Отговори
Въпрос преди 8 години
Много актуална публикация. Впечатлена съм. Винаги се възхищавам на това как статии от Дейли Мейл се превеждат от днес.бЕгейци и това силно ме замисля за следното:- Дейли Мейл е някакъв мега важен вестник, а статиите там са гига важни за българските читатели?- От всяка гениална статия там трябва да си изберете от т-ъпа по т-ъпа, че да накарате поне веднъж на ден някой от кибиците тук да се замисли: who the f#ck е Матю и тея ко ме занимаат? - Всички сега дружно се чудим ще избяга ли Матю..
1
10
 
64
 
! Отговори
без преди 8 години
Добре дошли в страната на неограничените възможности!