Как може да започне ядрена война Русия-НАТО

Би Би Си излъчи филма "Третата световна война: в командния пункт"
4 фев 2016 11:44, Елка Василева
253
Как може да започне ядрена война Русия-НАТО
Кадър: YouTube

Телевизия Би Би Си излъчи филма "Третата световна война: в командния пункт" сценарият на който е за измислен конфликт между Русия и НАТО.

Сюжетът на филма е изграден върху това, че след превземането на латвийския град Даугавпилс от проруски въстаници и намесата на американско-британска коалиция светът се оказва на ръба на мащабна ядрена война. Спасители на човечеството се оказват членовете на британското правителство. Действието се развива в командния пункт на британската армия.

Конфликтът започва в Талин, Естония. По време на акция в памет на съветски воини, загинали през Втората световна война, група демонстранти биват нападнати от няколко души с маски и с естонски знамена. След това вълненията обхващат и други части на страната, както и съседна Латвия. Русия обвинява властите в Естония, че са инициирали нападението над активистите.

По думите на авторите на филма сюжетът е напълно измислен, но за основа са били използвани събитията в Източна Украйна, пише Лента.ru. Целта е била да се покаже как биха могли да се развият събитията в случай на нова война в Европа. Съгласно началните титри са разпитани много бивши военни и експерти, които говорят за отговора на НАТО на евентуална агресия. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Още по темата: ядрена войнаби би си
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Русофилчета слаба ракийка сте, напишете на търсачката полска телевизия русия няма шанс срещу нато, ще излезе клуб з и там в клуб з е обяснено с картинки и рисунки че дори и вие да може да го разберете защо русия няма никакви шансове, и да не забравяме защо ердоган свали руския космически бомбандировач су и путин му отмъсти като му каза яжте си доматите, има ли още някой да не му е ясно?
82
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен150 видяхме го С 400 в сирия когато израел бомбандира Дамаск под очите на руснаците с тяхното прословутото с400 а за с300 са най смешните руски видеоклипове в ютюб само напишете с300 и почвайте да се смеете как руснаците бягат от собствените си ракети да не им изпадат по главите празни, най смешното беше видеото от кораба пред очите на пютин ха ха ха ха
81
2
 
6
 
! Отговори
реконтраадмирал преди 8 години
Русия не е империя. Достатъчно е да погледнете географската карта на Русия и ще се убедите, че тя има достатъчно територия.
80
6
 
2
 
! Отговори
До 155 :-) преди 8 години
До Анонимен155 забрави как завърши студената война, сега плюнкин ще ви припомни пак гладимора
79
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До MartinНа фона на милиони избити руснаци и украинци от Сталин да ми говориш за....е признак на ниска интелигентност наречена русофилия заразна заболяване с трудно излекуване с живеене за малко в пруската путинийска федерация, днеска е същото, пруснацте избиват украинците за сметка на новите си братя от Сирия
78
4
 
4
 
! Отговори
Martin преди 8 години
До 138А кое е в интерес на България, реактор от Уестингхаус, който работи само с гориво на Уестингхаус? Или заем от милиарди, който уж да "преструкторира" дълга, а всъщност една голяма част от него ще бъде източен? Ама вие хората ги взехте за тотални балами, клакьорчета смешни :)
77
7
 
5
 
! Отговори
До 153 преди 8 години
Руснаците признават само алкохола!Водка,водка и само водка.С хляб и сол няма да мине номера.
76
2
 
11
 
! Отговори
Martin преди 8 години
До 145На фона на милиони убити в името на "демокрацията" която се шири в Либия и Ирак, да ми говориш за морала на някакви индивиди, които никой не познава е признак за ниска интелигентност. В политиката няма морал, но това не означава, че някои политики са по-неморални от други. И точно тези, водещи най-неморалната политика да се правят на най-морални е, най-малкото, нагло. Но гледам, че американската пропаганда, раздаваща изгнили "ценности" в лъскави опаковки жъне успехи сред нискоинтелигентн
75
6
 
15
 
! Отговори
с хляб и сол преди 8 години
Ако днес руските войски пресекат Дунава и навлязат в България, да ни освободят от деформаторския блок и от герб, от *** на Сорос, от игото на брюкселската хунта и на Нато, и да изпратят плевела на заточение в Сибир, аз с удоволствие ще ги посрещам с хляб и сол!
74
1
 
1
 
! Отговори
*** преди 8 години
*** означава м-а-л-о-у-м-н-и
73
1
 
4
 
! Отговори
куклен театър преди 8 години
Би Би Си излъчи филма "Третата световна война: в командния пункт" Куклен театър за ***!
72
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименИскаш да кажеш русия няма шанс срещу нато, провери цифрите първо преди да се изказваш неподготвен, бройка военна техника и т.н.
71
9
 
2
 
! Отговори
Solar Power преди 8 години
До АнонименНе знам какво става но аз съм заложил предимно на американски акции. Получавам си редовно дивидентите и съм направил над 10% доход за миналта година. Комунистическа европа има какво да учи много още. Няма една компания high tech в топ 10 какво да си говорим ! За твое съжаление "the future is in america"
70
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименДо 129 не знам какво си прочел и къде, но официално САЩ имат три пъти повече самолети от Русия и Китай взети заедно и близо два пъти повече кораби от русия и китай отново взети заедно, а и Китай има претенции към сибир не към САЩ въобще вие пруските прасенца защо все към китайците се присламчвате, нали сте най и най, за какво са ви китайците :-)))
69
5
 
3
 
! Отговори
webcafe.bg/id_241633 преди 8 години
До BBC=0Е друго си е руските медии за масова дезинформация да тръбят за най новото руско трифазно триплазмено лазерно оръжие за триплазмов лазерен огън което изпепелява сирийците :-) спомняте ли си ?
68
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Martin135 не те разбирам за какво говориш, русия се опитва да бъде някаква локална империя в кавички която налага интересите си със военна сила и присъединява съседни територии към себе си, в Украйна, в Грузия, в Сирия опита и в Афганистан доста неуспешно за варшавския договор за който ни учихте че бил непобедим
67
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как може да започне. ... ? Ами никак, не започна през студената война няма да започне и днес, по времето на насссирането на нассссерето ссср имаше 36 хиляди ядрени оръжия е колко им помогнаха да не загубят студената война която самите те започнаха?
66
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"*** -ето я страшната истина за вас-Съвременната армия на САЩ е прекалено слаба да се и не е в състояние да се противопостави на по какъвто и да е начин на военната мощ на Русия и Китай дори и по отделно..."Сладур! Русия с една Украйна не можа да се справи. Уж щеше да прави Новорусия, пък цялата работа излезе кьорфишек. Да не говорим, че Турция им сваля самолетите, а в отговор Путин заявява: "Аз пък няма да ви ям доматите"Да не говорим, че присламчването към Китай е направо трогателно
65
3
 
5
 
! Отговори
Martin преди 8 години
До номер 124Използваме глава на раменете и информация, която не ни е поднесена от някоя държавна агенция. Опорните точки може да си ги припомниш от CNN и FOX. Геополитическата реалност е абсолютно неизгодна за американските ***, понеже показва истинската страна на САЩ - империя, която налага волята си чрез сила и, както всяка империя, задъхваща се под бремето на постоянни войни и изразходването на ресурси за постоянно военно присъствие навсякъде по света.Това за моралното превъзходство на
64
3
 
7
 
! Отговори
Martin преди 8 години
До номер 121А кои бивши комуноиди прислужват на американския интерес като послушни малки комсомолчета? И в чии интерес беше спирането на Южен поток и спирането на АЕЦ Белене, в която бяха набити милиарди? Вместо да има АЕЦ, теглихме дълг за "преструкториране" на заемите ни, който в момента вемсто да преструкторира каквото и да е се източва чрез полу-легални финансови схеми. Българина отново ще пие една студена вода, тоя път сипана му от *** & co.