Как може да започне ядрена война Русия-НАТО

Би Би Си излъчи филма "Третата световна война: в командния пункт"
4 фев 2016 11:44, Елка Василева
253
Как може да започне ядрена война Русия-НАТО
Кадър: YouTube

Телевизия Би Би Си излъчи филма "Третата световна война: в командния пункт" сценарият на който е за измислен конфликт между Русия и НАТО.

Сюжетът на филма е изграден върху това, че след превземането на латвийския град Даугавпилс от проруски въстаници и намесата на американско-британска коалиция светът се оказва на ръба на мащабна ядрена война. Спасители на човечеството се оказват членовете на британското правителство. Действието се развива в командния пункт на британската армия.

Конфликтът започва в Талин, Естония. По време на акция в памет на съветски воини, загинали през Втората световна война, група демонстранти биват нападнати от няколко души с маски и с естонски знамена. След това вълненията обхващат и други части на страната, както и съседна Латвия. Русия обвинява властите в Естония, че са инициирали нападението над активистите.

По думите на авторите на филма сюжетът е напълно измислен, но за основа са били използвани събитията в Източна Украйна, пише Лента.ru. Целта е била да се покаже как биха могли да се развият събитията в случай на нова война в Европа. Съгласно началните титри са разпитани много бивши военни и експерти, които говорят за отговора на НАТО на евентуална агресия. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Още по темата: ядрена войнаби би си
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
4
 
3
 
! Отговори
Кир Доколенко преди 8 години
До Анонимен 121"бившия съветски строй" - малейй колко си т ъ п !!! Русия е единствената капиталистическа държава в Европа бре, *** мул недолюпен! А ЕС е копие на СССР! Квичиш ти от неграмотност и про стотия, ама или щото ти плащат, или щото не знаеш къде си!
62
3
 
4
 
! Отговори
Martin преди 8 години
До номер 80Изключително гнусно твърдение, наложено чрез авторитета на победител във ВСВ.Има нови исторически данни, че Японците са били готови да капитулират преди да паднат атомните бомби. Американската военна върхушка иска да тества бомбите в реални военни условия, а и да отмъсти за Пърл Харбър. Това са приказки от 1001 нощи за абсолютни наивници.
61
1
 
0
 
! Отговори
брато , преди 8 години
До Анонимен 114да не би да си объркал статията
60
4
 
3
 
! Отговори
Мюмюн от АТАКА преди 8 години
докато *** се борят с глада в собствената си дЕржава, най-бедния клошар в САЩ има в джоба си месечната заплата на който и да е *** от Атака, БСП и т.н.. Интересно само защо от РФ към САЩ има на ден около 9 редовни полета + около 40 частни (по данни 24flight)? Какво толкова търсят в този опадъчен "краварник", че и ходят да си харчат парите, спечелени от робите у дома, а горкия Иванушка, пак у землянката си живее. Е поне имат един голям напредък -във всички магазини в NY вече говорят руски
59
4
 
12
 
! Отговори
Да преди 8 години
Ядрена война може да започне, ако Русия няма ядрено оръжие. Тогава хамериканците може да пускат атомни бомби, както над беззащитната Хирушима. Но руснаците имат достатъчно ядрено оръжие и средства за пренасянето му.
58
7
 
15
 
! Отговори
Патриот преди 8 години
Да покрепяш нато и сащ и да се наречеш българин е гнусно просто!Запада е новата нацистка Германия а Русия има опит в справянето с нацита!
57
7
 
16
 
! Отговори
Ами преди 8 години
Едно е сигурно. Русия винаги побждава ! За това няма ядрена война. И хамериканците го удрят повече на филми.
56
2
 
13
 
! Отговори
Татул преди 8 години
Стоя си тук, чета коментарите и все повече се убеждавам, че нито комунизма, нито някой друг ни е виновен за положението. Шаблони в изказването, липса на елементарни познания за събитията в света. Виждам едни промити мозъци, които нямат собствено мислене. Най вече липса на каквато и да е преценка за развитието на конфликтите в световен мащаб. Огледайте се и вижте кой води агресивна политика сега и в миналите 15 години и ще разберете кое е голямото зло.
55
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До РОССИЯНапротив в нато никой никого не анексира пруснацте анексират съседните си територии на съседните си държави, а видяхме колко им пука на пруснацте за нас, лично путин гордо се изхвърли че му е писнало от тези българи докато се прегръщаха с ердоган и строяха джамии заедно, днес руснаците трепят православни християни в Украйна но защитават сирийски главорези в сирия
54
2
 
1
 
! Отговори
до 108 преди 8 години
Извинете, вие да не работите в секретния отдел на пентагона та така сте инфирмиран за цифрите?.
53
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Една елементарна цифра искам да вмъкна в дебата на филите и фобите, само САЩ без НАТО имат близо три пъти повече военни самолети и доста по нови от Русия събрано с Китай наведнъж взети заедно, това отговаря на въпроса за о безмилостния Путин отмъсти на Ердоган за бомбандировача с турски домати само
52
5
 
10
 
! Отговори
Патриот преди 8 години
безмозъчна западна пропаганда!
51
3
 
7
 
! Отговори
до 99 преди 8 години
Какво е това обръщение, другарю ***....ст?. Така ли ви учат в гей- школата америка за българия?
50
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво е това промиване на мозъците .Никой няма интерес от ядрена война.Освен демонстрация на мускули.Русия е в Европа няма да обстрелват себе си .САЩ са далече и не се колебаят да изполват ядрено оръжие срещу мирно население.Но въоръжението не им е силата.Силата им е икономическата война .Няма да водят война с слабото си място а с това което са силни.Не са ***.
49
3
 
6
 
! Отговори
ясно преди 8 години
Естонски студенти на заплата при Америка за Естония започват ТСВ. Изпитани методики на ФАЩ. ....,но после Путин виновен.
48
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По важно е Как ще свърши......Няма да има кой да подпише капитулацията в масква...бяха анализирали военните специалисти, все пак пруснацте са тези които ги е страх и си изкарват ракетите на показ всяка година в центъра на масква, и севернокорейскя мъник също
47
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Комунистите и др. руско-копитоподобни да си вземат руския под мишница и бегом марш в Русия
46
3
 
2
 
! Отговори
до 85 преди 8 години
Абе киртак роден след 1992 година, какво се правиш на разбирач?. Между другото не се дрогирай преди да пишеш тук..
45
5
 
8
 
! Отговори
Омир преди 8 години
не трябва да се сравнява Путин с Хитлер ...Путин трябва да се сравнява със Сталин а Америка и НАТО с Хитлер...така стоят нещата...
44
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен82 не е вярно руския език върши работа в Америка В Ню Джърси съм виждала в хотел надписи на английски испански и руски за камериерките Руския е като испанския, за работещите в обслужващата сфера чистачки миячи на чинии и прочие