Пореден кошмар в Кьолн - пак нападения от опипвачи

17-годишен афганистанец изнасили жена, трима посегнаха на журналистка
Обновена: 6 фев 2016 12:32 | 6 фев 2016 09:50, Камелия Цветанова
216
Пореден кошмар в Кьолн - пак нападения от опипвачи
Снимка: Reuters, архив

В новогодишната нощ десетки жени станаха жертви на сексуални нападения от мъже, най-вероятно мигранти, а сега кошмарът в Кьолн се повтаря.

Още по темата

Млада жена е била изнасилена в първата вечер на карнавала в града Кьолн и във връзка с престъплението е задържан 17-годишен афганистанец, който живеел в център за прием на бежанци, пишат италианските издания "Република" и "Стампа".

Инцидентът е станал в нощта на четвъртък срещу петък на 2 километра западно от централната гара на Кьолн, където в Новогодишната нощ имаше стотици случаи на посегателства над жени.

Към три часа след полунощ жената се прибирала, когато била пресрещната от младежа. Той я заговорил и започнал да й показва порнографски материали на мобилния си телефон.

Жената се опитала да се отскубне от него, на той започнал да я удря, докато тя изгубила съзнание. Когато се свестила, тя установила, че е била изнасилена и веднага подала сигнал в полицията.

Двете издания се позовават на информация в германски медии.

Според различни информации жертвата на насилието е или на 22, или на 27 години.

Карнавалът в Кьолн продължава няколко дни и тази година протича при засилени мерки за сигурност.
2500 полицаи охраняват улиците на града по време на празненството.

Въпреки това и журналистка стана обект на нападение, при това в ефир.

Есмералда Лабие белгийската телевизия Ер Те Бе Еф  е предавала от центъра на града репортаж за ситуацията в Кьолн в дните на карнавала, когато двама или трима мъже я заобиколили и започнали да правят зад гърба й неприлични жестове.

Тя обаче не се разсеяла и продължила да говори пред камерата и тогава един от мъжете я целунал по врата, а другият я попитал дали иска да спи с него.

Накрая един от мъжете опипал бюста й.

Журналистката се ядосала, обърнала се към него и го предупредила да не смее да я докосва отново.

Мъжете напуснали мястото, без да й кажат нищо, а журналистката и операторът й подали сигнал в полицията.

Те получили извинение от градската управа.

По повод на посегателството Есмералда нарича извършителите му страхливци и нещастници, но допълва, че става все по-трудно за жените журналисти да предават репортажи, без да бъдат обект на някакъв тормоз.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Докато се чудят дали Турция е сигурна страна или не за бежанци, Германия престана да е сигурна страна за европейците.
98
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Германците още се чудят за какво става въпрос...хахах
97
0
 
50
 
! Отговори
Snorky преди 8 години
За всяко нападение трябва да отговаря Меркел пред съда!
96
2
 
48
 
! Отговори
Arbeit macht frei преди 8 години
Те не са хора.Това са *** дошли от пещерите на Афганистан.За тях трябва задължителна кастрация и въдворяване в трудови лагери.
95
0
 
28
 
! Отговори
простокрация преди 8 години
Така ли не се научиха , че законите важат за всички и няма двойни стандарти. Така ли не им направиха един курс на жените по рязане на атрибути и предпазване със спрей от такива нагли и допотопни маймуни. Това е ужасна травма - психическа, физическа, емоционална и никое човешко същество заслужава да бъде жертва.
94
1
 
3
 
! Отговори
Ципрас преди 8 години
Хахахахаахахааааа
93
1
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жените в Германия нарушават правата на имигрантите като не им дават секс, не може така. Тези хора имат права, както им дават подслон и храна, така трябва да им осигурят и секс.
92
1
 
12
 
! Отговори
Планинар преди 8 години
Утопиите традиционно извират от горного течение на река Дунав. Включително и тая евромултикулти теория.
91
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен Да.Изчезнали във водите на океана ,вързани със тел,туркофиле . . Потурнашка *** . Не е ли било робство ,туркофиле ?
90
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На снимките не се вижда Путин да се е снимал със ,, халифа,, Абу Багдади .Ама ,,говедари ,,колкото искаш .
89
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен Ада го опиииищиха, отдаааавна ФАЩ,като създадоха ИДИЛ-.И разбирасе със скомното, но от сърце участие на България . И със сбирката в Правец ,организирана от правителството на ГЕРБ събрала ,,представителите на Сириискта опозиция ,който после станаха халифи на ИДИЛ,, И с ,,леко стрелково оръжие ,муниции(по гилзите ги познаха ,със стотици РПГ,ПТУРС ,НУРСове и за капак с ,,изгорените контрабандни ,,цигари . А и ,,снимките на Маккейн с Абу Багдади ,,показват кой отприщи ....
88
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен ,,Хистори, ,, Хистори,, И аз не знам на руски да има ,,Хистори ,,. Виж ,,История,, ,може -Ти не знаеш и за милионите изнасилени от американските орди германки ,и за изчезналите над 1 милион млади германци в американската зона . Както не знаеш че на руски няма ,,Хистори ,,Със сигурност не знаеш че е имало и ,,турско робство ,,и кръвен данъкм .Морее! Знаеш ,знаеш много добре ,ама се правиш на,, гръмнат,. Нали за това ти плащат . А може и природно да си такъв .
87
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен Боже, Боже ,како Пенке ! А в Мурманск,,,бежанци ,,върнати от Норвегия задиряли рускини . И в резултат ,20 тина от бежанците в болницата ,други 30 попребити . Бият мамка им пидируска ,бият пидирусите . Друго е в ,,цивилизована ,,Германия . Насилват ти жените ,гледаш кротко и премигваш като теле . Други са си Еврог_Йските ценности ,за разлика от пидируските. Диваци ,пидируси .Ще бият ,,бежанците ,,. Айди де! Друго е да им се одупиш ,като в цивилизованата Г_йвропа . Диваци . Бият .
86
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен А американските орди колко немкини насилиха ?По ТВ,,ХИСТОРИ,,си го казаха . Със сигурносто и да го гледаш ,нама за го запомниш.
85
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Случващото се е гарантирано от Меркел! Ще се справим каза тя! Не е по-страшно от 1945 г. , когато московските болшевишки орди изнасилиха 2 милиона германки, като възмездие за безчинствата на Вермахта из СССР!
84
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Те получили извинение от градската управа." А нахалниците, дето са я притеснявали, те какво получиха? Потупване по рамото или листовка, че така не се прави? Не мога да се начудя на немците как може да са толкова заспали.... Оставиха една изкукуригала лелка да им съсипе подредената държава и да я засели с ***, които скоро ще са унищожили и местното население в прекия и преносния смисъл.
83
29
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много слабо, ***! Намалиха ви рублите, а и се изчерпахте. Вече никой не ви чете простотиите. Запукали се те за Германия. Боже, Боже, како Пенке! Мислете за Педерусия, че там още от летището си подложен на рекет, тормоз и други подобни азиатски нелицеприятности. За пет рубли и майка си ще продадете, жалки същества! А най-жалки са тия, дето реално си вярват на измислиците и брътвежите!
82
2
 
23
 
! Отговори
Поздрави от Жужи преди 8 години
Спакойна мамичета и мамчета, нема да са пуашите. Вас ви пази НАТО което има 1000 пъти по голям БВП от Афганистан.
81
21
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Славянинто пък едни славяни - *** ушaнки
80
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Есмералда нарича извършителите му страхливци и нещастници". Правилно, мадам, а твоят оператор какъв е? Мъж, смелчак, човек с достоинство? Защо не се е хвърлил срещу насилниците, нямал ли е поне един статив или капка тестостерон в жилите? Нещо сте се разкекавили, лицемерни западняци! Затова ще ви ...