Пореден кошмар в Кьолн - пак нападения от опипвачи

17-годишен афганистанец изнасили жена, трима посегнаха на журналистка
Обновена: 6 фев 2016 12:32 | 6 фев 2016 09:50, Камелия Цветанова
216
Пореден кошмар в Кьолн - пак нападения от опипвачи
Снимка: Reuters, архив

В новогодишната нощ десетки жени станаха жертви на сексуални нападения от мъже, най-вероятно мигранти, а сега кошмарът в Кьолн се повтаря.

Още по темата

Млада жена е била изнасилена в първата вечер на карнавала в града Кьолн и във връзка с престъплението е задържан 17-годишен афганистанец, който живеел в център за прием на бежанци, пишат италианските издания "Република" и "Стампа".

Инцидентът е станал в нощта на четвъртък срещу петък на 2 километра западно от централната гара на Кьолн, където в Новогодишната нощ имаше стотици случаи на посегателства над жени.

Към три часа след полунощ жената се прибирала, когато била пресрещната от младежа. Той я заговорил и започнал да й показва порнографски материали на мобилния си телефон.

Жената се опитала да се отскубне от него, на той започнал да я удря, докато тя изгубила съзнание. Когато се свестила, тя установила, че е била изнасилена и веднага подала сигнал в полицията.

Двете издания се позовават на информация в германски медии.

Според различни информации жертвата на насилието е или на 22, или на 27 години.

Карнавалът в Кьолн продължава няколко дни и тази година протича при засилени мерки за сигурност.
2500 полицаи охраняват улиците на града по време на празненството.

Въпреки това и журналистка стана обект на нападение, при това в ефир.

Есмералда Лабие белгийската телевизия Ер Те Бе Еф  е предавала от центъра на града репортаж за ситуацията в Кьолн в дните на карнавала, когато двама или трима мъже я заобиколили и започнали да правят зад гърба й неприлични жестове.

Тя обаче не се разсеяла и продължила да говори пред камерата и тогава един от мъжете я целунал по врата, а другият я попитал дали иска да спи с него.

Накрая един от мъжете опипал бюста й.

Журналистката се ядосала, обърнала се към него и го предупредила да не смее да я докосва отново.

Мъжете напуснали мястото, без да й кажат нищо, а журналистката и операторът й подали сигнал в полицията.

Те получили извинение от градската управа.

По повод на посегателството Есмералда нарича извършителите му страхливци и нещастници, но допълва, че става все по-трудно за жените журналисти да предават репортажи, без да бъдат обект на някакъв тормоз.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
1
 
2
 
! Отговори
раптор 13 преди 8 години
Така им трябва на жените! Хак да им е изнасилването от бежанците, за да се разберат че не са равни, нито равностойни с мъжете. Мъжете били слабия пол и само жени щели да управляват света!?! Това ще стане на куково лято. Нашествието на исляма ще отрезви прекаленото мъжко благородство, дало право и на жените да гласуват и прокарвайки извратени феми закони да се гаврят с мъжкия облик. Сега им се връща и си го заслужават. Ислямистите ще сложат край на болестта-феминизъм и светът ще се нормализира!
118
0
 
5
 
! Отговори
Х преди 8 години
Вън от Европа на тази смрад.
117
1
 
3
 
! Отговори
Харолд преди 8 години
Сганта си позволява такива неща защото им е казано, че жените в Европа са *** и *** които се обличат като блудници, което за съжаление заради феминизма до голяма степен е вярно. Това курв***рство което е в Европа трябва да спре и да се изграждат м0ногамни семейства за цял живот. Тогава мъжете ще могат да защитят жените си които сега са оставени да се оправят сами си защото са "независими", самотни и "еманципирани", но щом закъсат пак викат мъжете да ги защитават.
116
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Руския мужик няма ли водка няма интерес да пипа нищо
115
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оххх те скинарите обарват леко, леко ама само дет след това *** ще целите сини. Малее какъв дебел ще го ядат м.а.нговците съвсем скоро!
114
0
 
2
 
! Отговори
Аноним преди 8 години
Май обарват наред и търсят Кончита Вурст...
113
2
 
2
 
! Отговори
До втория коментар преди 8 години
***, не цапай българското знаме с цветовете на аквафреш!
112
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Полицията да се направи на заспала и да остави ония с бръснатите глави да отрежат 3-4 ръчички. Следващите 50 години получовеците ще знаят, че бяла жена не се пипа.
111
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Есмералда нарекла нападателите нещастници и страхливци......хаха,а как да ги нарече като им е платила да я oпънaт пред камета,а те се осмелили само да я опипат и целунат по врата,взели парите и офейкали...хаха
110
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жените са виновни, търсели са си го !
109
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Po edin noj v surceto na tezi musilmanski bokluci, nqma da e zle
108
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Германия да си се оправя, както може, ако може. Прави ми впечатление, че черножопые действат главно в западната част на страната. В Източна Германия бившите гедерейци са с друга нагласа - ще попилеят бозавите. В тях ми е надеждата! Нищо, че Меркелката е от "оситата". Тя просто е болна от прогресираща демодеменция на базата на пангерманското чувство за вина! А и държавата им е под окупацията на САЩ за 150 години, златото им е там, сами не смеят да пръ....
107
0
 
21
 
! Отговори
савата преди 8 години
Ако това се случи в България и да речем на някое ромско тържество арабел се опита да направи дори и най малък намек на ромка в присъствието на приятеля и или не дай боже съпруга и знаете ли какво ще се случи - със секирата и у чело и после бой докато мърда - какво става с тези германци - омагьосани ли са страх ли ги е - тази напаст трябва навреме да се ликвидира иначе лошо за всички
106
1
 
5
 
! Отговори
Препатил преди 8 години
Бре, големи бежанцолюбци, големо нещо тие тевтонци(Накрая пак репарации, щети, историческа вина, поуки и т.н?)
105
0
 
20
 
! Отговори
тя преди 8 години
Какво става с тая Германия? Къде е Хитлер да тури нещата в ред? а къде е и г- жа Меркел?
104
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От Гърция с любов.Малко но от сърце.
103
2
 
13
 
! Отговори
Да им се плати преди 8 години
Не знам как е по шериата,но вероятно никой мюсли не би търпял друг мъжда обарва жена от семейния му кръг.А по Дискавъри преди време гледахизпълнение на присъда над изнасилвач-резнаха му моркова на дръвник наплощада.Мисля че беше в САрабия.Лекарите и инженерите имигранти в Германия може би искат да помогнатна бедните женици-опипват ги за да проверяват за бучки-рак на гърдата.Трябва да им се плаща,а не както искат някои-да бъдат кастрирани.Самотрябва да се уточни тарифата.
102
6
 
2
 
! Отговори
Sofia Open преди 8 години
Обарване, целуване по врата, тормоз... политическо жуже, ха ха ха!
101
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оператора басуна ли е лъскал, докато гледа как арабелите цомбят репортерката? Все пак е в Германия, могъл е да хвърли някоя камера по орезаните...
100
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не стъпвам в Кьолн! Там може да те e6***т, но ако се оплачеш, ще кажат че е било обарване!