Бежанец е изнасилил 10-годишно дете във Виена

Пред полицията иракчанинът казал, че имал "сексуална нужда"
7 фев 2016 19:10, Анисия Иванова
172
Бежанец е изнасилил 10-годишно дете във Виена
Снимка: Reuters

Полицията във Виена съобщи, че е арестувала иракски гражданин, който е пристигнал в Австрия като бежанец през септември, за това, че е изнасилил десетгодишно местно момче, пише India Times, цитиран от "Фокус".

Инцидентът се е случил през декември в плувен басейн в австрийската столица. Полицията съобщава, че 20-годишният иракчанин е завлякъл детето от басейна към съблекалните, където го е изнасилил. Детето, което е било ранено по време на нападението, е съобщило за това на спасителя в басейна, който незабавно е съобщил на полицията.

Междувременно изнасилвачът, вместо да напусне местопрестъплението, е продължил да се забавлява, скачайки във водата, докато полицията не пристига.

Мъжът, чието име не се разкрива, е бил задържан незабавно. Той е казал на полицията, че изведнъж е почувствал "сексуална нужда“, защото не бил правил секс от четири месеца. Иракчанинът е казал, че има деца и жена, останали в Ирак. Той ще бъде съден за изнасилване и за блудство с малолетни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
1
 
2
 
! Отговори
Путин Акбар преди 8 години
До Аллах Акбаркаква мъдрост струи от устата ти братко.
79
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Айде време е да опнат и баба Меркел. Тя откого иска да си направи гангбанг с цялата мюслиманска и3мет от северна африка и близкият изток.
78
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 106Аз обаче, изспитвам кръвожадна нужда. Да избивам диваци!Нормално състояние за путинофилите. Затова и сте 2-3 стъпала надолу в схемата на Дарвин.
77
0
 
14
 
! Отговори
иван преди 8 години
направо от малки ги почват пък ако г сваляш малки е педофилия а изнасилването не е така ли? защо не се задействат властите насекъде и да изринат тая арабска зган.
76
11
 
9
 
! Отговори
Аллах Акбар преди 8 години
Над всичко е волята на Аллаха. Тепърва ще видите какво ви чака. Толерайсти и еврогейове - измийте си дyпeтaтa.
75
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
те цяла германия надупиха с тези бежанци #терористи гурбетчии, сега има да се чудят защо тук там някой изревава от тях:))
74
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Явно имаме нужда от пълното възвръщане на Божиите закони. Всичко друго води към гибел.
73
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пишман демократите - толерасти пуснаха вълка в кошарата, сега се чудят как да спасяват агнетата.
72
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хм,дали в Мурманск,щяха да го оставят да се къп спокойно,или щеше да глътне вода....
71
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз обаче, изспитвам кръвожадна нужда. Да избивам диваци!
70
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пуснали го под одъра, той се качил на одъра. Поведението в тази народна поговорка не може да се сравнява по наглост и цинизъм с делата на пришълците в Западна Европа. Виновни са обаче тези, на които тамошните поданици плащат заплати и данъци. Те не само не изпълняват своите задължения за осигуряване на обществения ред, но стъпка по стъпка насърчават разпада на цивилизацията в страни, смятани до неотдавна за едни от най-уредените в света.
69
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Забелязвам нещо особено притеснително. Над 99% от употребявящите епитета "фашист" не знаят какво е фашизъм. Този епитет се кзползва безмислено единствено и само за затапване по време на спорове. Направете просто една контра на такива и ги питайте какво е фашизъм и гледайте гърчове. Тъпанарите дори не са направили опит да прчетат какво пише по темата в Wikipedia. Не се и разбрали, че исляма е добър пример за религиозно индоктриниран фашизъм.
68
0
 
35
 
! Отговори
bfgbfgb преди 8 години
НА БЕСИЛОТО
67
0
 
42
 
! Отговори
?!? преди 8 години
Mнозинството от бежанците мюсюлмани идват с промити мозъци от тази идеология, това ясно като бял ден. Същевременно голям процент от западноевропейците притежават идеали за мултикулурализъм и толерантност, които също стигат до крайност. Пример: феминистка носи надпис- по-добре изнасилвач отколкото фашист. Толерантността работи в рамките на Европа и регионите със сходни ценности, но е абсолютно не на място с това, което се слузва сега. Нека на всеки бежанец да се дадат по 2-3 леви феминистки.
66
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стига се обвинявали Дасикане Рома-българеещи се роми това са роми от Азпарухово време , тоест не са ромите дошли през 11-12 век тука
65
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мисля, че храната на лавовете в зоо градините из европата, трябва да стане безплатна.
64
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
и на този фон холандските "мъже" излизат да протестират срещу насилието, облечени с полички (който не знае за този "протест" да порови в гугъл) те европейците от зор да са хомота и модерни вече не са мъже. Само се надявам нашите мъже да не станат европейци, а за момиченцето- жалко!
63
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Т ъ п и т е европейци ( тези, на запад от нас, защото ние сме европейци, но носим нещо на раменете си) сами отвориха кочините си още преди създаването на ЕС за всякаква *** от Африка и Азия. Ела Вълчо, изяш ме - на практика това стана.
62
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
100В дебелите книги пише. Това че те мързи да четеш е твой проблем. Не имало повече от 50 години без голямо въстание. А изобщо бунтовете прерастващи във въстания са се случвали много по често. Между другото Априлското въстание не е най голямото по мащаб! Това не е покорство, а стремеж към свобода. В момента на запад виждаме истинското робско овчедушие, плод на демократичните реформи. Реформи за които самите реформатори нямат ясна представа вече десетилетия наред.
61
3
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Европейската цивилизация гледаше безразлично на турските кланета в православна България 500 години. България беше захвърлена на зверовете, само и само турските пълчища да не продължават на запад. Всички си имаха някакви игрички с истанбул, разбира се още тогава срещу Русия. България беше подарък от Евпропа за турците.Е, сега започнаха да усещат какво им се пече. Виждам ги че реагират като агнета на дръвника. В България 500 години не са спирали въстанията срещу зверствата на мюсюлманите!