Бокова благодарна за навременната подкрепа

Номинацията ѝ за ООН дошла в ключов момент
Обновена: 10 фев 2016 19:33 | 10 фев 2016 18:45,
36
Бокова благодарна за навременната подкрепа
Снимка: архив Reuters

За мен е голяма чест да бъде номинирана за кандидат на България за поста генерален секретар на ООН. Това се казва в изявление на Ирина Бокова за БТА по повод на издигането на кандидатурата й за поста генерален секретар на ООН.

Още по темата


Благодаря на българското правителство за навременната подкрепа, която дойде в ключов момент. Благодаря на всички за оказаното ми доверие, се чете още  в изявлението.

"В тези трудни времена, ООН е необходима повече от всякога, а генералният секретар трябва да работи в тясно сътрудничество с всички държави-членки и да насърчава мира и сигурността в целия свят", посочва Ирина Бокова.

"ЮНЕСКО, Организацията на ООН за образование, наука, култура, комуникация и информация, играе важна роля в международните отношения и затова аз продължавам да съм изцяло ангажирана с отговорностите ми като неин генерален директор", допълва Бокова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
ники преди 8 години
Хем грозна ,хем нахална комунистка ,кандидатка на Путин. Правителството трябва да оттегли тази срамна кандидатура.
13
1
 
1
 
! Отговори
Истината преди 8 години
Простата истина е, че сега отношението към кандидатурата на Ирина Бокова показва и същото отношение към България. Който поставя интересите на България на първо място, най-малкото трябва да спре да критикува Ирина Бокова. Не се изисква много мозък, за да се разбере тази проста истина, но някои така и не могат да го разберат.
12
0
 
1
 
! Отговори
Факт преди 8 години
Невъзможно е да се намери човек в България, когото всички да одобряват. В случая едни одобряват Ирина Бокова, други не я одобряват. Ако беше предложена друга кандидатура, нищо чудно сега одобряващите да станат неодобряващи, а сега неодобряващите, да одобрят другата кандидатура. Това е положението - избора е между да има ли България кандидат или да няма, като е повече от очевидно, че кандидата на България никога няма да има пълното одобрение в България и винаги ще има много неодобряващи.
11
1
 
1
 
! Отговори
Да е жива и здрава преди 8 години
на Кристалина Георгиева като бе в Мизия-хората са още във фургони,тези госпожи ли са най-важни,занимават мързеливите депутати с глупости!А и смятам да се даде пътна по млади хора!
10
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо не дисквалифицират молбата на този из-верг от снимката поради простата причина, че вещицата нагло е лъгала че е била външен министър през 1996-1997. Ама германците не спат и тези комунистически номерца й вървят само в България. Червиви *** изчадия, без род, без родина, без морал и етика. Тази мър-ша трябва да не бъде дори допускана до избори. Да не говорим е че е руски агент, прогнила до мозъка на костите си в корупция, накадърност и предателство.
9
3
 
1
 
! Отговори
Ало, 112 преди 8 години
да повикаме Бърза помощ, че хейтърите тази вечер получиха инфаркт! Ако не бях хуманист щях да се радвам, но все пак - не е човешко. Споко бе хора! Ако не я изберат в ООН ще ви я изберем за президент!
8
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
BALGARIA PODKREPI DASHTERIATA NA KOMUNISTA UBIEZ.
7
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Спокойно, няма да я изберат. Няма как човек с такава лична и семейна биография да оглави ООН. Ако имаше опасност да я изберат, то нямаше получи номинация от българското правителство. Сега поне никой не може да се заяжда с ГЕРБ, че не е помогнал на българка да заеме важния пост. Двойна мъка за БСП и КОЙ-то и да е друг.
6
8
 
11
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
Антибългарските централи,тракат срещу г-жа Бокова,като китайски...шевни машини,което е видно от коментарите по...долу.Кучетата си...лаят,кервана си върви.
5
13
 
17
 
! Отговори
Одисей 1 преди 8 години
Позор за България или по скоро за нас българите .Чужденците не знаят и няма как да разбетат защо я отричамеТе няма как да разберат какво са сторили комунистите защото нормален мозък дори не може да асимилира извършеното от тях
4
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От цялата дандания печели само Ирина Бокова . Сега като е шеф на Юнеско какво е направила за България , нищо но от сърце . Иначе си правим гаргара с думите , колко е хубаво , че е Българка.
3
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Навременно, да. Само няколко месеца се чудиха как да не я предложат. Някой е облажил с копейки за цялата работа. Тая баба мирише на пръст вече.
2
16
 
15
 
! Отговори
До 1 преди 8 години
По-добре руско робство, отколкото още 5 века турско съжителство.
1
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кандидат на България, агент на Русия. Аз пък не съм доволен. Искам някой който не се кланя на голямата бензиностранция. Но явно руското робство няма да свърши скоро.