Повече от пожелание – министър на щастието в ОАЕ

Създаден е и пост на министър на толерантността
11 фев 2016 17:07, Василия Пейчева
7
Повече от пожелание – министър на щастието в ОАЕ
Снимка: bgonair.bg

Министър на щастието, младежта и толерантността – с това могат да се похвалят вече Обединените арабски емирства. Постовете се заемат от жени, като най-младата от тях е на 22 години.

Постът на министър на щастието има за цел да допринесе за благоденствието и удовлетвореността на населението. Според властите щастието не е само благопожелание, а за постигането му министерството ще има грижа.

Създаден е и пост на министър на толерантността.

Осем нови министри влизат в състава на правителството на Обединените арабски емирства. Сред тях има пет жени. Средната възраст на всички министри в новото правителство е 38 години.
Промените в кабинета са част от предприетата голяма държавна реформа за подобряване работата на властите.

Вижте повече във видеото на Bulgaria ON AIR

1739 гледания   |  Още видео


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като свърши мазута всички ще станат министри на мизерията. Даже канцлери, емири, премиери, шейхове и президенти на мизерията ще има.
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сигурно вдига наздраве с бутилка малцово и мези със свински пържоли за щастието на народа.
5
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Джумейра

А ти не си допринесе ли България от цветна градина допреди 30 години да стане "кочина"?
Срещу кого от безумно простите и алчни строители повдигна глас? Попита ли кмета, защо не се мият улиците с години? Не плюеш ли и забранил ли си на домочадието си да не плюе дъвки и да не хвърля опаковки от закуски на улицата. А фасовете не ги ли хвърляш от балкона? А прибираш ли екскрементите на кучето си от тротоара или чакаш някоя бабичка да се хлъзне върху тях. Така че, да бе останал там.
4
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Джумейра

Ами защо не остана там? Щото аз пък не видях нищо повече освен едни изкуствени условия, липса на природа, на зеленина, забулени същества с неопределен пол, по улиците 90 % - мъже, архитектурата - правоъгълници, еднообразни, безоки. А можеби знаеш, че правоъгълникът е геометричната фигура на философията на фашизма. По едно време и у нас градинките, парковете, алеите - всичко се оформяше правоъгълно, ние си правехме кривите пътеки през тях, докато архитектите се усетиха най-после...
3
3
 
10
 
! Отговори
Dinosaurus преди 2 години
А колко бежанци са приели? Или може би министърът на толерантността ще има за задача да обяснява на Европа как да бъде толерантна по арабски към икономическите бежанци от не-толкова богатите арабски държави? Нали ОАЕ прежложиха на Германия да финансират строежа на джамии на нейна територия, с цел духовно (освен финамсово) обгрижване, толерантност и щастие
2
7
 
12
 
! Отговори
Джумейра преди 2 години
Миналата година бях в Дубай и се влюбих в този ''беден'' град.
Хората от пустиня са направили рай.
Като се прибрах в България и разбрах в каква кочина живея.
1
3
 
8
 
! Отговори
koprio преди 2 години
Ние пък си имаме президент на толерантността