Повече от пожелание – министър на щастието в ОАЕ

Създаден е и пост на министър на толерантността
11 фев 2016 17:07,
7
Повече от пожелание – министър на щастието в ОАЕ
Снимка: bgonair.bg

Министър на щастието, младежта и толерантността – с това могат да се похвалят вече Обединените арабски емирства. Постовете се заемат от жени, като най-младата от тях е на 22 години.

Постът на министър на щастието има за цел да допринесе за благоденствието и удовлетвореността на населението. Според властите щастието не е само благопожелание, а за постигането му министерството ще има грижа.

Създаден е и пост на министър на толерантността.

Осем нови министри влизат в състава на правителството на Обединените арабски емирства. Сред тях има пет жени. Средната възраст на всички министри в новото правителство е 38 години.
Промените в кабинета са част от предприетата голяма държавна реформа за подобряване работата на властите.

Вижте повече във видеото на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като свърши мазута всички ще станат министри на мизерията. Даже канцлери, емири, премиери, шейхове и президенти на мизерията ще има.
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сигурно вдига наздраве с бутилка малцово и мези със свински пържоли за щастието на народа.
5
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ДжумейраА ти не си допринесе ли България от цветна градина допреди 30 години да стане "***"?Срещу кого от безумно простите и алчни строители повдигна глас? Попита ли кмета, защо не се мият улиците с години? Не плюеш ли и забранил ли си на домочадието си да не плюе дъвки и да не хвърля опаковки от закуски на улицата. А фасовете не ги ли хвърляш от балкона? А прибираш ли екскрементите на кучето си от тротоара или чакаш някоя бабичка да се хлъзне върху тях. Така че, да бе останал там.
4
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ДжумейраАми защо не остана там? Щото аз пък не видях нищо повече освен едни изкуствени условия, липса на природа, на зеленина, забулени същества с неопределен пол, по улиците 90 % - мъже, архитектурата - правоъгълници, еднообразни, безоки. А можеби знаеш, че правоъгълникът е геометричната фигура на философията на фашизма. По едно време и у нас градинките, парковете, алеите - всичко се оформяше правоъгълно, ние си правехме кривите пътеки през тях, докато архитектите се усетиха най-после...
3
3
 
10
 
! Отговори
Dinosaurus преди 8 години
А колко бежанци са приели? Или може би министърът на толерантността ще има за задача да обяснява на Европа как да бъде толерантна по арабски към икономическите бежанци от не-толкова богатите арабски държави? Нали ОАЕ прежложиха на Германия да финансират строежа на джамии на нейна територия, с цел духовно (освен финамсово) обгрижване, толерантност и щастие
2
7
 
12
 
! Отговори
Джумейра преди 8 години
Миналата година бях в Дубай и се влюбих в този ''беден'' град.Хората от пустиня са направили рай.Като се прибрах в България и разбрах в каква *** живея.
1
3
 
8
 
! Отговори
koprio преди 8 години
Ние пък си имаме президент на толерантността