"Взгляд": НАТО с плацдарм край руските граници

Военната организация на Запада действа лукаво, пише изданието
Обновена: 11 фев 2016 08:24 | 11 фев 2016 07:52,
226
"Взгляд": НАТО с плацдарм край руските граници
Снимка: flickr

В сряда министрите на 28-те държави-членки на НАТО одобриха предложението за засилване на военното присъствие на Алианса в Източна Европа.

Военната организация на Запада обаче действа лукаво: осигурявайки не "постоянно", а "непрекъснато" присъствие, НАТО разгръща плацдарм по руските граници, при това без да нарушава договора си с Русия, коментира руското издание "Взгляд", което е близко до Кремъл.

Генералният секретар Йенс Столтенберг подчерта, че разширеното присъствие на войски по източния фланг на Алианса ще бъде осигурявано от мултинационален контингент.

Военнослужещите, които участват в операцията, ще бъдат изпращани в ключовите региони на ротационен принцип.

"САЩ също така определиха по план и увеличаване на присъствието на своите сили в Европа чрез постоянна ротация на бронетанкови и механизирани подразделения", допълни Столтенберг.

Точният брой на войските на Организацията на Северноатлантическия договор в Източна Европа ще бъде опреден тази пролет, но окончателното му утвърждаване ще бъде направено на срещата на върха на НАТО, която ще се проведе във Варшава през юли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
3
 
! Отговори
До 119 преди 8 години
Правилно си се изказал, но си объркал думата. Всичко това се отнася за "русофобите", а не "русофилите".
87
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бьлгария е под вьншно управление тя няма самостоятелно правителство или на разбираем език под робство
86
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НАТО призна ,че срещу СУ-35с алианса няма какво да противопостави четете за да знаете нещо повече от каруци
85
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 118 то магарето поне се движи за разлика от без аналоговата армата НАЙ много да им ПРОДАДЕМ няколко за да им теглят ХА ХА ХА
84
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименНали потен миналата седмица обяви, че русия не е велика сила и не желае подобен статут, защото е прекалено скъпо, а те в момента нямат пари за подобен проект.Последно на кой да вярваме, на него или на тебе??? Кой лъже по-лицемерно?
83
9
 
6
 
! Отговори
До 114 преди 8 години
Всичките ви аргументи на руските защитници са такива - вулгаризми и никаъв съществен смисъл.Непрестанно говорите за мислещи и умни, но от думите ви си личи, че сте далеч от подобно ниво.По-скоро се давите от безпомощност при липсата на логични аргументи, които не са ви поднесени на готово за копи-пейст. Прави впечатление, че русофилските мнения изобилстват от ругатни и обиди, много ви куца аргументацията. Нямате морална опора и истината не е с вас.
82
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Русия е велика дьржава в момента има най мощната армия в света това даже НАТО го призна а в Бьлгария има магарета и каруци четете четете повече за да знаете
81
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 11Викни още някой от пенсионерския фен-клуб на Атака, че сте много рехави на амбразурата.Клиентите от руското пасолство няма да са доволни от липсата на адекватни отговори и ентусиазъм у вас. Кофти ли е да се продаваш за инфлационни рубли, постоянно поставен под стрес какъв ще е курса днес и още от какво трябва да се лиша за да продължа Борбата? ;))
80
8
 
7
 
! Отговори
Божо преди 8 години
На путин война не му трябва, на него му трябва наплашено и зависимо население, което да не му търси отговорност за икономическите идиотии !!! На нашия борисов путин му е идол :((( НАТО няма никаква вина, че българи и руснаци живеят зле, управлявани от тарикати !!!
79
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 110 Александър Невски Съшия зарзал дето цалува чепика на Токтамиш хан -БУКВАЛНО го е облизал-- след като последния ИЗГОРИ МОСКВА ХА ХА ХА учи си робската история уши
78
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колкото и да лаете на Русия можете само да и прьднете на *** нещастници бивши аграри сьбирачи на рози
77
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 110Какво стана с турците като свалиха руския самолет? Спряха им томатиту, дето те и без друго имат къде да го продават..Толкова с руските заплахи = куче което много лае не хапе.. просто му трябва сънотворно.
76
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименСтига лъжи и заплахи, вече никой не вярва във величието на русия.Ако бяха толкова велики защо народа им живее като скотове откак свят светува?Не ни ги хвалете ами отивайте бързо при тях да сте в безопасност, нали само те могат да ви предложат защита срещу *** западняци?
75
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Историята ни показва ,че да плашиш и още повече да нападнеш РУСИЯ е една от най големите грешки който правят хора и дьржави.Александьр Невски е казал,Който дойде при нас с меч от меч ще умре.
74
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До пръцЗащото русия е една вражеска империя, чиято цел е да подкопае Европейското бъдеще на България и да я върне в редиците на своите подчинени робски народи.руските са анти-системни за човечеството елементи, с които трябва да се отнесем подобаващо!
73
12
 
6
 
! Отговори
пръц преди 8 години
1.Защо Русия не престане да поддържа сръбско коминтерновската идиотска лъжа македонизма?2.Защо и днес в руските университети се изучава антибългарската варварска измишльотина , наречена македонски език?3.Защо Русия не си оттегли иска за 1,5 млрд евро неустойки за АЕЦБелене !Та нали НЯМАМЕ ПОДПИСАН ДОГОВОР за централата?4.Защо Русия ни налага неизмеримо високи мита на българските стоки?5.Защо Русия ни продава природен газ на най-високите цени в Европа?6.Защо Русия не ни върне двата мил
72
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 104 тази ига се играе от двама руски ракети викаж в този случей жив руснак няма да остане ще ги колят по улиците докато гагера се върти като вентилатор в кратера останал на мястото на москва
71
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименНе се безпокой бе, руснаците са бедни и нямат пари за война срещу истинска армия.Нали виждаш, че нападат само овчари с геги и прашки. Дори слабите и бедни украинци ги отупаха.Веднъж се изправиха срещу достоен съперник като Турция и виждаш, че самолетите им паднаха, а пилотите... нали. После щяха нещо да им отмъщават, а освен доматите друго не можаха да спрат.Така че не се притеснявай, НАТО е многократно по-мощно от русия, те нямат шанс.Хванал си се на елементарна пропаганда
70
7
 
6
 
! Отговори
До 95 преди 8 години
Джихадистите от Турция ли са дошли или по-скоро от русия?Нали вчера Кадиров призна по националната тв на русия, че именно негови хора са били в първите редици на ИД и са участвали в обучението на джихадистите. Каза го с гордост и задоволство.Сега какво правим? От кремъл смотолевиха в объркването си, че казаното трябвало да се прочете спокойно. Ами кажете го това на жертвите, стига сте крили руските престъпници!!!
69
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво!Жертвените краварски агнета са на първа линия.Нагнетявайте *** още повече обстановката и да не се чудите,че един ден руснаците ще ви изпратят ракети на "принципа на невръщането им обратно",за радост на кравароциония - по далеч от кравария,пък да падат по чутурите на т***паците от Източна Европа.