Алжирец изнасилил германка "по волята на Аллах"

Мъжът отрича, но ДНК пробите му говорят друго
15 фев 2016 07:57, Петя Славова
93
Алжирец изнасилил германка "по волята на Аллах"
Снимка: архив, Reuters
25-годишна германска студентка е била изнасилена от алжирски мигрант. По време на престъплението, извършено в странична и тъмна уличка на Хановер, той е крещял "Иншаллах – по волята на Аллах"“, съобщава британският "Дейли мейл", цитиран от в. "24 часа".
 
Алжирецът, чието първо име Реда, е било единствено разкрито от местната полиция, е обвинен, че е проследил младата жена, докато се е прибирала от нощен клуб в пет часа сутринта. След това той я е нападнал, пребил, изнасилил и накрая я е попитал дали ѝ е харесало.
Още по темата
 
Шокиращите детайли бяха разкрити по време на съдебния процес срещу 37-годишния бежанец от Алжир, който отрече да е извършил престъплението.
 
Прокуратурата обаче свързва взетите проби ДНК с него. Студентката, чието първо име е Лара, казва, че нападението е било най-лошият миг в живота ѝ.
 
"Той ме попита на развален немски дали мога да му отделя минута. Преди да реагирам, ме сграбчи за ръката и ме затегли към уличката. Имах лютив спрей, опитах се да го напръскам, но той ме хвана за ръката и го използва вместо това срещу мен", разказва жертвата. При опит да извика помощ, той е започнал да я бие, удряйки главата ѝ в земята, докато тя почти не губи съзнание.
 
По време на зверството той е викал "Иншаллах", което на арабски означава "По волята на Аллах".
 
"След като всичко свърши, това ме попита дали ми е харесало", казва студентката.
 
Тя е познала нападателя по време на процеса. Той пък отрече обвиненията. 
 
Това не е първият подобен случай. В новогодишната нощ в Кьолн имаше масово изнасилване на жени от мюсюлмани, което доведе до много протести на хората из Европа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Граф Влад Дракул Цепеш е имал доста богат набор от средства за вразумяване на подобни "мигранти". Така например докато алахопочитащия нерез бавно се е нанизвал на кол от собствената си тежест, група монаси му е пеела акапелно църковни песни и му е четяла листовки за поведение и наръчници по интеграция. На по-зиморничавите пък са им заковавали шапките с пирони да не им ги отвява вятъра.
34
0
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Религията им е сбъркана на тия,та си мислят,че щом една жена върви по улицата в 5ч. сутринта,значи е лека жена.Дали от бар се връща или на работа отива си е нейна работа.Те тия са сексуални извратеняци.Да се изгонят от Европа.Май трябва страницата да се обърне и да се отнасяме с тях по-строго,а не толерантно.
33
4
 
12
 
! Отговори
Майк преди 8 години
До vМит е феминистката доктрина за насилие върху жените, жените винаги са били защитавани от мъжете както виждаш и сега при сексуалния тормоз от диваците имат пълна подкрепа. Феминизма и безморалната жена е част от пакета за пр0мотиране на морална деградация и сексуални извращения заедно с хом0сексуализма а скоро очакваме и пед0филията.
32
5
 
10
 
! Отговори
Майк преди 8 години
До vМъжете го били създали ... Абе поне като искаш да опонираш прави го разумно и информирано. Феминизма не е измислен от "мъже" или "жени" това е сатанинска масонска доктрина, чиято цел е нападение върху белия европейски мъж. Тези права на жените са измислени и не почиват върху нищо реално и обективно, те са просто част от мерки за депопулация. Когато жената си прави кариера и каквото си иска това означава че тя няма да е майка и съпруга съответно прираста на населението намалява.
31
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А какъв бежанец е тоя, след като е от Алжир? Алжирски сириец, може би?
30
1
 
12
 
! Отговори
Край преди 8 години
Е ми сега германката да му се извини.
29
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Въпросът ми към алжиреца е къде е Аллах?
28
0
 
28
 
! Отговори
Горан преди 8 години
А, защо просто не предадат мама Меркел на ИД? Тази жена докара този ад в Европа, редно е да си плати за това!
27
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Саудитски историк бил казал, че на запад имало жени шофьорки защото не им пукало дали ще бъдат изнасилени, ако случайно претърпят авария по пътя. Този пък докато изнасилвал си мислел за Алах. Значи, има нещо, което кара тези хора да си мислят, че не те имат влияние върху сексуалните си органи, а в някои случаи то дори е свързано с Алах. Все едно някой друг има влияние върху *
26
12
 
8
 
! Отговори
v преди 8 години
До МайкKaто каза за феминизма, да ти напомня ли кой го създаде? МЪЖЕТЕ! Със своето злоупотребяване с права и правене каквото си поискат с жените. Мъжете ходеха и ходят като разпрани,психически тормозят жените да ги канят, да ги изнудват, принуждават и насилват.Възпитаваха се в грях. След което предизвикаха жените и те да почнат да ходят. Ако всички спазваха морал никой нямаше да иска нищо да променя или да се сърди и всички щяха да живеят в свят на по-често случващи се добри неща, а не лоши.
25
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ердоган нали питаше - като ви ги пратя какво, ще ги застреляте ли. Интересно преди 30 години когато имахме читави гранични служби дали биха минавали така лесно м,а,й,м,ун,и,те
24
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако тоя е бил там у тях по волята на аллах да е станал охраник на харем и да се озъртал някой по охранен да го не зърка и сбърка и на испроведяк да му рече-браво на аллах,че ми прати теб насреща като среща.
23
0
 
36
 
! Отговори
ikar преди 8 години
Сега остава по волята на аллах да го осъдят на кастрация и нещата да си дойдат на мястото, а ако това се прилага при всички случаи на изнасилване - произшествията доста ще намалеят.
22
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Меркел тепърва ще бере плодовете на своята толерантност.
21
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи лaйното се оказа ***, а не шоколад. Еми да ви е честит евротолелартния идиoтизъм. И сега какво правим, като даже не е и от Сирия. Бяга от какво? Всичкото ЕнтИлегент от Африка се довлече. Скоро и в други градове. Може и да не е ***, но миризмата е такава.
20
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как така е забравила, като доскоро Германия не е била несигурна държава. Какво прави бежанец в 5 часа сутринта по улиците?
19
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази май е забравила къде се намира - да се прибира сама в 5 сутринта? Германия вече е една напълно несигурна държава, където такива неща взеха да стават ежедневие. Най-малкото, което е да се беше сетила такси да извика, не да се развява сама. Меркел нали ги покани - те са решили, че изнасилванията са напълно в реда на нещата. Средствата за самозащита явно също не помагат, да не говорим, че ако се разкрещи типично за немците никой няма да й помогне, а всеки ще си продължи по пътя.
18
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
24, Според теб Ердоган е говорител на руското посолство?
17
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 22А някои казват, че Ердоган ги изпращана руското посолство вече "някои" ли им казвате?
16
0
 
18
 
! Отговори
Брейвик преди 8 години
Ще ме разберете, ама ще е късно.