Камера улови момента на взрива в Анкара

И година не можем да преживеем без атентати, пишат в социалните мрежи
Обновена: 17 фев 2016 21:27 | 17 фев 2016 21:20,
59
Камера улови момента на взрива в Анкара
Снимка: БТА

При атентат в Анкара днес загинаха поне 20 души. Поне 60 са ранените. Въпреки че отговорност за експлозията, при която кола бомба се взриви в близост до военна сграда и автобус с военни, все още не е поета, властите твърдят, че доказателствата за момента сочат, че зад атаката стоят кюрдите.

Още по темата
"Не можем да преживеем дори една година без атентати" и "Ердоган ще обвини кюрдите след 3,2,1" - такива бяха настроенията в социалните мрежи минути след терористичния акт. Някои от потребителите в Twitter пък смятат, че Ердоган стои зад взрива и цели едно - навлизане в северна Сирия.

Турските власти наложиха цензура в социалните медии, но въпреки това в Twitter се появи видео от момента на взрива. Вижте го:
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
18
 
! Отговори
българин преди 8 години
Жалко за невинните хора!
33
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 31Много научна фантастика гледаш :)Владимир Късий много добре знае какво ще му се случи дори ако си помисли да нападне Турция :)
32
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нормални коментари......ако стане атентат в Русия, ще са подобни...
31
1
 
32
 
! Отговори
Никола преди 8 години
Не се радвайте на чуждото нещастие!!! Дори да са убити ислямисти от ИДИЛ пак не се радвайте, приемете го като жестока необходимост.Много лесно огъня се прехвърля от една къща в друга.
30
5
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма държава , с която Турция да е в добри отношение! Политиката им е тъмна агресия и омраза, религиозен геноцид, затвори и жестоки репресии за прогресивно мислещите. Но каквото повикало -такова се обадило!
29
8
 
20
 
! Отговори
до кк преди 8 години
До кк Ако можеше Русия да прави такива неща да беше го направила в Афганистан и другаде ! Недей сравнява китайската армия през 40' г. на миналия век с турската армия от последните 20 години ! И спри да гледаш по 24 часа междузвездни войни, Агент 007, Терминатора..
28
15
 
19
 
! Отговори
F-16 преди 8 години
До пръцСамо Истанбул по голяма от БГ. Турция не е в вашата лига. Коментирайте на сомали.
27
14
 
20
 
! Отговори
F-16 преди 8 години
Гледам че радвате много. За това от вас нищо няма да стане. Живеете като мишки и ще умрете така.
26
4
 
27
 
! Отговори
кк преди 8 години
Русия да припомним орез 40г за господа слабоумните *** ,че изпепели половин милион китайска армия за 25мин барабар с танковете от които останаха локви метал.Ако Домузлука и свинарника на Ердоган тръгне за мин от армията му ще остане прах.Той го знае добре.затова *** налягайте си парцалята.
25
5
 
27
 
! Отговори
haha преди 8 години
Ет;ви на.. като викахте аллахата акбар и стреляхте невинни хора не ревахте, ся ревете. Еми, заслужавате си го. ето, вижда се, че все пак сте прави, Господ е велик, но сте навредили на твърде много хора в миналото, а и сега за да има прошка. Все пак може и да се спаси някаква част от изметта, след като ви разпаднат, щот на там върви работата.
24
9
 
14
 
! Отговори
СОТИР преди 8 години
БОЙКО БОРИСОВ е невинен!
23
14
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Искам турците да живеят в страх за децата си, както живяха наще родители. Искам децата им да живеят в страх и ужас, както живяхме ние. Дали сладоледа не е отровен? Дали не са пуснали нещо във водата? Помните ли тези чувства? Аз ги помня. Изкам турците да ги изпитат на свой гръб. Искам да ги изпитват десетилетия наред. И да погребват децата си. Както те направиха у нас.
22
17
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Радвам за атентатите в турция. Само не ме радва, че са военни. Трябваше да са майки с деца. Или само деца. Както беше у нас. Добре е да усетят aмyджите от собственото си лекарство. И само 20 жертви, при това нито една майка с дете, си е направо жалко. трябваше поне 200 майки с деца да пострадат там. Турски майки с деца. Да го помнят до края на жалкото си съществуване подчовеците турски.Нощо, очаквам ИДИЛ да направят това, което кюрдите не направиха - да избият децата в турция. Ще се наслаждавам
21
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За наземна атака турчетата трябва да унищожат руската база в Латакия иначе ще е като да се блъснат в стена. Опитвайки да я унищожат ще им замине 80% от бойната авиация и ще ги остави беззащитни пред атакуващите изтребители от Крим. Което обезмисля въздушната атака, което пък обезмисля наземната атака. Латакия има потенциала да се справя с 120 - 140 турски ф16 на час за първия час и с по 30 - 40 за втория. За третия час няма нужда да се справя, понеже няма да има турски самолети.
20
5
 
45
 
! Отговори
рила преди 8 години
русия с подкрепата на иран и китай ще смачка ислямиста ердоган
19
15
 
34
 
! Отговори
Адмиралъ преди 8 години
Така повечко атентати да има. Давайте кюрди ние с вас!
18
3
 
26
 
! Отговори
пръц преди 8 години
НАТО стояло зад Турция,и то наистина стои.НАТО такива държавички като Турция как ги обича.А като добавим че и демократичните процеси се забавят,не е добре.
17
9
 
17
 
! Отговори
До 31 преди 8 години
Vulgaris, размечтал си се нещо.Сигурно си от поколението което не е ходило в казарма и ти личи. Както ти казаха ако Турция реши да нахлуе в Сирия, не за 2-3 часа ще и блокират радарите, ами 2-3 часа преди това няма да има с какво да ги блокират.
16
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Турция няма да влезе на своя глава в Сирия без резолюция на ООН. Обаче атентатът и развързва ръцете да се справи с терористите на собствена територия.Не всички кюрди са терористи, но сега покрай сухото ще изгори и суровото.
15
3
 
21
 
! Отговори
Кочо преди 8 години
Яко замириса на е.н.и.ч.а.р.и.