Обама за Тръмп: Няма да бъде избран, уверен съм!

Той се оплака от "жлъчта и злобата във Вашингтон"
17 фев 2016 07:14,
12
Обама за Тръмп: Няма да бъде избран, уверен съм!
Снимка: Reuters

Американският президент Барак Обама каза, че кандидатът за Белия дом при републиканците Доналд Тръмп няма да бъде избран за президент, защото работата не е като да си водещ на телевизионно шоу.

Обама осъди предложението на Тръмп да се забрани на мюсюлманите да влизат в Съединените щати и каза, че неговите опоненти правят същите "обезпокоителни" изявления.

"Аз продължавам да вярвам, че г-н Тръмп няма да бъде президент. А причината е, че има голяма вяра в американския народ. И смятам, че те осъзнават че да си президент е сериозна работа", каза той, цитиран от Франс прес.

"Не е като да водиш телевизионно предаване или токшоу. Това не е популяризиране. Това не е маркетинг. Това е трудно", допълни Обама.

Президентът на САЩ призова републиканците да се откажат от партизанската политика и да обмислят неговата номинация за приемник на покойни съдия във Върховния съд Антъни Скалия, който почина през уикенда.

"Конституцията е доста ясна относно това, което трябва да се случи. Когато има свободно място във Върховния съд, президентът на Съединените щати номинира някого", каза Обама пред репортери в Калифорния.

Той се оплака от "жлъчта и злобата във Вашингтон", които според него "ни пречат да свършим основни неща".

"Сега, това би бил добър момент да се издигнем над тези неща", настоя той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
11
 
! Отговори
за заглавието преди 8 години
Нали? Не е от боята - няма как да го изберат...
7
0
 
11
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
Дали пък Ванга не е била права?(за Черния президент)Хи-хи.
6
7
 
1
 
! Отговори
Руските тролове преди 8 години
Започнаха работния ден!
5
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
,,Конституцията е доста ясна...''Тоест не на 100%, но да направим каквото на мен ми изнася!
4
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С две думи само куклите на конци са подходящи. Хората колкото и да са глупави, колкото и да ги лъжат с предизборни обещания, вече им е писнало слушат нагли лъжи. Кога ще разсекретите документите по убийството на Кенеди, например. Може да излезнат доста гнусни практики наяве. Като сте демократи, защо не публикувате кореспонденцията на г-жа Клинтън, за да покажете правилния начин на нещата.
3
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"""""Той се оплака от "жлъчта и злобата във Вашингтон""""""..........Е то цял свят се оплаква от вас мистър Обама-само войни ,преврати и убийства....
2
1
 
36
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 8 години
Г-н Обонго под "работа"навярно разбира разрушаването на държавността и убийствата на цели народи ,налагайки американскта "ценностна"система?Дано Господ накаже до девето коляно *** и слугите им,които подпалиха Третата световна война ! А КОЛКОТО ДО ДОСТОЙНТВАТА НА ТРЪМП,ИМА КОЙ ДА ГИ ОЦЕНИ,АКО ОТ ЦРУ НЕ ГО ДУМНАТ .В ОЩЕ В НАВЕЧЕРИЕТО НА ИЗБОРИТЕ. СЕЩАМЕ СЕ ЗАЩО.
1
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Маркетинг?Затова разпродадоха Европа за жълти стотинки.Купуват си политици на килограм.А ние чакаме гланнотт, демокрация и закони.Черн.ия Обамбо продава и купуваДаже и самочувствие има