Плевнелиев към Ердоган: Атентатът ме потресе!

"Наш дълг е да продължим войната с тероризма"
Обновена: 18 фев 2016 11:19 | 18 фев 2016 11:07, Веселина Йорданова
250
Плевнелиев към Ердоган: Атентатът ме потресе!
Снимка: архив, БулФото

Президентът Росен Плевнелиев поднесе съболезнования на турския си колега Реджеп Тайип Ердоган по повод кървавия атентат в Анкара, при който загинаха и пострадаха десетки невинни. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Още по темата

"Новината за терористичния акт ме шокира и потресе. Няма кауза, която да оправдае подобен варварски акт и нечовечност. Уверен съм в професионализма на турските разследващи власти и се надявам, че много скоро организаторите и извършителите ще бъдат задържани и наказани с цялата строгост на закона", пише в съболезнователната телеграма на българския държавен глава до президента Реджеп Ердоган.

"В този тежък за турската държава момент бих искал да Ви уверя в съпричастността на българския народ и държава. Наш дълг е да продължим войната с тероризма и да отговорим решително на тази световна заплаха в името на мира и човечността“, посочва още Росен Плевнелиев.

Той отправя най-искрени съболезнования на семействата и близките на загиналите и пожелава бързо възстановяване на пострадалите при атентата в Анкара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не говори от името на народа не чешъл.А какъв акт е стлелбата по цивилни носещи бяло знаме.
94
6
 
13
 
! Отговори
Türk havac& преди 8 години
Нема се пуашите, братя българе! Турското летящо аскер ке ви пази! Пет века ви пазихме, та сега ли немоем ви опази? Горе главата и... долу гащите!
93
0
 
0
 
! Отговори
цеков преди 8 години
плачете плачете
92
0
 
34
 
! Отговори
False Flag преди 8 години
Нещата силно понамирисват около този атентат. Сигурен белег е всеобщото потрисане на най-високо международно ниво. Всички започват да се потрисат като по команда.
91
1
 
14
 
! Отговори
niki преди 8 години
Пинокио
90
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
""в Одеса нацитата изгориха живи хора""....................Путинската пропаганда е страшно нещо ... а дали казва нещо путинската пропаганда за за руските терористи в Донецк и Луганск, които грабят и убиват всичко живо ?Не ? не казва ли ...
89
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А кой е виновен за в Одеса!?Дали пръст или цяла длан там няма Москва?!Хайде не ревете там където не ви викат!
88
0
 
8
 
! Отговори
Motikarq преди 8 години
пОснах сАлза
87
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нима да проявиш човечност е лошо?Нима да си съпричастен с мъката на други е зло?*** И ТЪПАНАРИТЕ СМЕ ТОГАВА!
86
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
пак ли е плакал Росенчо горкия :(
85
0
 
28
 
! Отговори
бореца преди 8 години
Когато се нападат военни колони това не е тероризъм защото целта са служители на силови структури а се нарича партизанска война за независимост а тероризъм е когато се нападат цивилни обекти и граждани така че правете разлика!Все пак за военните това е част от техните задължения да умреш във битка със врага така че правете разлика!
84
6
 
13
 
! Отговори
Че преди 8 години
Плевнелиев е най достойния, най мъдрия, най-немарионетния , най-мъжествения, най-неклиширания, най-патриотичния, въобще най - най. Само вижте колко и фотогеничен и красив като мъж, Най - великия ни президент!
83
8
 
5
 
! Отговори
бг преди 8 години
Ха се кротните малко ,все пак тия хора имат деца и не всеки човек заслужава тая съдба и се молете да не идва на длавата ни тая жестокост и варварщина .сЪБОЛЕЗНОВАНИЯ
82
2
 
29
 
! Отговори
Гражданин преди 8 години
Плевенлиев, поне кажи честно дали пак се разплака?
81
2
 
41
 
! Отговори
коко преди 8 години
Хич не е за смях,тази умна главица може да тръгне да воюва и да ни докара някоя беля на главите .Психиатричната помощ в България никога не е била на ниво.
80
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен "сега е достатъчно само да чуя за него, за да се разсмея" на мен дейста наопаки , като го чуя офшорналиев реввам така че стените треперят - от срам.
79
1
 
29
 
! Отговори
! преди 8 години
На Плевнята ще му припомня автобиографията на Костадин Воеводата - "През декември 1902 година пристига заедно с Димо Николов, Петър Чапкънов и Теню Колев от Аладаа, снабдени с адски машини и 100 килограма динамит в Дедеагачко, където трябва да подпомогнат Марин Чолаков и да проучат възможностите за атентати по железопътната линия"# Браво, на лицемерният запад му е все тая за жителите на Одеса и Донбасс. Фашизмът се възражда!!!!
78
2
 
28
 
! Отговори
ааааа преди 8 години
КАКВА КАРИКАТУРА ,И АЗ ГЛАСУВАХ ЗА ТОЯ ДА СЕ..
77
2
 
45
 
! Отговори
лицемерен двуличник преди 8 години
Съболезнования за всички, които страдат и загиват в тази война. Но един въпрос: Ти потресе ле се когато в Одеса нацитата изгориха живи хора ? Обратно, ходи да си общуваш с техните покровители .Тебе трябва да те окачат в една клетка на площада, и хората да те хранят с фъстъци .
76
1
 
41
 
! Отговори
матросчо преди 8 години
А защо не се потресе след атентата преди две седмици в Дамаск, господин президент, тези от канцеларията ви, не струват, само ви излагат, а аз не желая българския президент да бъде нетактичен/ най меко казано/.