Плевнелиев към Ердоган: Атентатът ме потресе!

"Наш дълг е да продължим войната с тероризма"
Обновена: 18 фев 2016 11:19 | 18 фев 2016 11:07, Веселина Йорданова
250
Плевнелиев към Ердоган: Атентатът ме потресе!
Снимка: архив, БулФото

Президентът Росен Плевнелиев поднесе съболезнования на турския си колега Реджеп Тайип Ердоган по повод кървавия атентат в Анкара, при който загинаха и пострадаха десетки невинни. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Още по темата

"Новината за терористичния акт ме шокира и потресе. Няма кауза, която да оправдае подобен варварски акт и нечовечност. Уверен съм в професионализма на турските разследващи власти и се надявам, че много скоро организаторите и извършителите ще бъдат задържани и наказани с цялата строгост на закона", пише в съболезнователната телеграма на българския държавен глава до президента Реджеп Ердоган.

"В този тежък за турската държава момент бих искал да Ви уверя в съпричастността на българския народ и държава. Наш дълг е да продължим войната с тероризма и да отговорим решително на тази световна заплаха в името на мира и човечността“, посочва още Росен Плевнелиев.

Той отправя най-искрени съболезнования на семействата и близките на загиналите и пожелава бързо възстановяване на пострадалите при атентата в Анкара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Mr,Been.бг вариант,нашия е за театъра.
74
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Роската преди само като го видех предизвикваше смях у мен, сега е достатъчно само да чуя за него, за да се разсмея
73
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз съм този който цъка минусите, защото съм самият ......... Няма да ви кажа.
72
0
 
2
 
! Отговори
антитерорист преди 8 години
Росен Плевнелиев преди малко лично е поел командването на СОБТ и на 68 бригада Специални сили. Наред е и Морския специален отряд в Тихина.
71
2
 
35
 
! Отговори
Не, щеше да си мълчи преди 8 години
До ЖиборКакто си мълчат други лидери ...Защо мълчат ? Защото не му вярват !! Защото докато си бореше с ИД, той търгуваше с тях....Защо сега да му вярват . А може би защото знаят, че си ги спретнал той ,за да оправдае обстрелването на кюрдите в Сирия !! Забележете в Сирия ! В друга държава !!
70
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много е миличък на снимката. Нежна душа под дъжда от храчки.
69
2
 
45
 
! Отговори
А,напикахте ли се преди 8 години
г-н президент !!!??? Потресъл го ?? *** ! Ти си върховен главнокомандващ бива ли такива неща да те потрисат !?? Ами утре ако турците ни нападнат ти какво ? Ще се на..реш ли ?? Ами ако трябва да пратиш млади български мъже на сигурна смърт, тогава какво ? Ще се скриеш в Германия ли ?? Бати поплювкото ....
68
1
 
55
 
! Отговори
да т еба майката преди 8 години
що не се потресе турците като избиват кюрди
67
0
 
11
 
! Отговори
Johnny English преди 8 години
Всъщност Плевела много хитро и дипломатично е изобличил ерДоган, че той сам си е направил поредния атентат/ така както на Доганите им е масрафа /. Лукав и коварен може да бъде Плевела и хитро може да мисли. И безкористно . Толкова че всички остават заблудени за истенските му намерения. Той също.
66
1
 
44
 
! Отговори
Shark преди 8 години
Верно ли бе Роска, че атентатът те е потресъл. А не те ли потриса мизерията в която живеят една голяма част от собствения ти народ бе Роска, а?? Това не те ли потриса, спиш ли спокойно. Не те ли потриса че превозвачите ежедневно губят хиляди, а теб те няма никакъв да реагираш мжи-ту-рко такава
65
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Tochno dnes li shte si saprichasten s turchalqta??!?!?! Levski v groba bi se obarnal! Sram nqmash
64
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Роско, много ли ти е тъжно за турските военни. Да ти дадем кърпичка да оплачеш преданите ни съюзници! Какви несправедливости извършват лошите кюрди.
63
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще има независим Кюрдистан, а Плевнелиев ще избяга в Турция и ще се ожени за Ердоган.
62
0
 
28
 
! Отговори
от щаба преди 8 години
В момента президента си подготвя екипировката за борба с тероризма. Остава му само да си начерви устните и да си лакира ноктите.
61
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Голяма експлозия удари военен конвой в югоизточната провинция Диарбекир, съобщи "Hurriyet Daily".Роска, почвай да късаш фанелката и да ревеш!
60
23
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ДжонРуски пудел и предател беше вашият агент гоце на президентския стол. Иначе и сега си е същият даже и по-голям предател-русофил..
59
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вярно е, че медицината е отишла много напред - но има и такива безнадеждни случаи.
58
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Министър Ненчев вече е мобилизирал батальона си от биологично оръжие и е готов да го приведе в действие всеки момент. чака само заповедта на Главанококомандващия.
57
2
 
19
 
! Отговори
Джон преди 8 години
Спокойно пудел, ти ще бориш тер0ристите с "толерантност". Трябва да ги "интегрираш" за да са по ефикасни. Бори ги прецеденте с много т0лерантност и евр0гейски "ценности" с много не0либерализъм!
56
1
 
19
 
! Отговори
цц преди 8 години
Този по принцип си е потресен, даже и натресен. Боко.