Плевнелиев към Ердоган: Атентатът ме потресе!

"Наш дълг е да продължим войната с тероризма"
Обновена: 18 фев 2016 11:19 | 18 фев 2016 11:07, Веселина Йорданова
250
Плевнелиев към Ердоган: Атентатът ме потресе!
Снимка: архив, БулФото

Президентът Росен Плевнелиев поднесе съболезнования на турския си колега Реджеп Тайип Ердоган по повод кървавия атентат в Анкара, при който загинаха и пострадаха десетки невинни. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Още по темата

"Новината за терористичния акт ме шокира и потресе. Няма кауза, която да оправдае подобен варварски акт и нечовечност. Уверен съм в професионализма на турските разследващи власти и се надявам, че много скоро организаторите и извършителите ще бъдат задържани и наказани с цялата строгост на закона", пише в съболезнователната телеграма на българския държавен глава до президента Реджеп Ердоган.

"В този тежък за турската държава момент бих искал да Ви уверя в съпричастността на българския народ и държава. Наш дълг е да продължим войната с тероризма и да отговорим решително на тази световна заплаха в името на мира и човечността“, посочва още Росен Плевнелиев.

Той отправя най-искрени съболезнования на семействата и близките на загиналите и пожелава бързо възстановяване на пострадалите при атентата в Анкара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И от Козяк го презират, но засега им върши работа.
54
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Новината за терористичния акт ме шокира и потресе - мозъчно? Отпуск по болест, Роска. С теб и без теб - все едно.
53
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Наш дълг е да продължим войната с тероризма" Не наш, а ваш пане президенте. Аз между другото не знаех, че сме във война с тероризма. Бях чул за тежки хибридни битки с лошавите руснаци, но за Турция? Турците са наши братя по оръжие - в туй пусто НАТО - трябва да проявим прочутата атланто-г.е.йска солидарност. Например с мощен гей-парад!
52
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ima medicinski dokazatelstva 4e Roza samo smu4e i glta bez da ape
51
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
i da dokladva kakv go vadi parviat liubovnik na pravta dama v sravnenia s parvia prezident-pomak, a e bil koministi4esko seliandurski gumniar4e
50
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Rosen e napat da dokara bratuskite po trima na raketna ustanovaka i da ni osvobodiat ot Rosen...
49
1
 
38
 
! Отговори
Патриот преди 8 години
Предлагам Народното събрание да забрани на тоя до края на мандата му да се обажда и коментира, каквото и да е...
48
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
dali Rosen e vzel razresenie ot jitelite na Batak da izkazva ot tehno ime kakvoto po nai pomaski na4in meli na musuliZimamina
47
1
 
28
 
! Отговори
Прецедент Свежарков преди 8 години
Много бърза реакция,но ако беше поизчакал,щеше да се тройно потресе(дали не и повече)."съпричастността на българския народ и държава"Ти за народа не отговаряй от негово име, виж държавата си е ваша и за нея може...Избиването на офицери,антиправителствено настроени,е краен акт на политическо безсилие.Ето че нашия челен опит (по политическо безсилие и марионетен режим) вече ползва и съседите.Само на магистрали (но не в Анадола) са го докарали, и на сериали.Я цепнете с Ердоган едно филмче.
46
1
 
25
 
! Отговори
Батакист преди 8 години
Абе Плевнелиев престани да се втрисаш, сигурно не си можал да мигнеш, а?То вярно , че работата ти е да пращаш честитки и съболезнования, ама не се престаравай.
45
2
 
25
 
! Отговори
VB преди 8 години
Когато избиват кюрди на територията на чужда държава не се брои?????
44
1
 
28
 
! Отговори
Баси Държавата преди 8 години
С интерес чета всички коментари под статиите за нашия "първи мъж"и да пореден път се убеждавам,че толкова много негативни постове може да събере само той и Винету/шефа/.Най-честно ви заявявам,че никога досега не съм срещал/на живо/човек който да харесва Плевневлиев!Тоя на кой е президент незнам-май и той незнае.
43
19
 
1
 
! Отговори
Ааа преди 8 години
Като прочетох коментарите и отново се убедих,че българския народ е загубил най свещенното нещо- човечността, забравили сте че сте хора, жалко е че мислите по този начин, моите съблезнования на всички загинали и на техните семейства дай боже сили...заедно сме. Оставете всякакви исторически комплекси на страни, нека бъдем единни, защото разделението е проклятието на Родината ни...
42
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този е голям лицемер Да говори от свое име, а не от мое
41
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо говориш от името на народа , аз не съм съпричастен със пискюлите
40
2
 
46
 
! Отговори
RДоган преди 8 години
Българският президент е голям приятел с всички врагове на България.
39
3
 
33
 
! Отговори
Иван преди 8 години
Позорник и лицемер,най слабо звено в политическа игра на европа,не вижда кой истински приятел на България,марионетка на ФаШ.
38
0
 
33
 
! Отговори
днешните преди 8 години
Алооо, защо направо не изтриете всички коментари? След това напишете нови, правилни и красиви. Имате умствен потенциал, нали?
37
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Турция жъне това що пося, нека и е за урок, и за всички натовци, недейте подкрепя терористите
36
0
 
40
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Плевенлиев е голям политик, и правилно постъпва като подава ръка на братския турски ръководител, Плевенлиев е уважаван и обичан от повечето българи които му се възхищават и боготворят. Той е нашата гордост и ние с удоволствие четеме неговите мъдри изказвания. НО.. ако напиша обратното, което си е вярно ще ме изтрият. Както и вече направиха с предишният ми пост.