Светът е срещу Русия, отсече Сергей Лавров

"Води се безпрецедентна антируска информационна кампания"
Обновена: 20 фев 2016 12:31 | 20 фев 2016 12:30,
789
Светът е срещу Русия, отсече Сергей Лавров
Снимка: Reuters

В света се наблюдава безпрецедентна антируска информационна кампания, заяви днес руският министър на външните работи Сергей Лавров на заседание на попечителския съвет на Фонда за подкрепа на съотечествениците, живеещи в чужбина, предаде ТАСС.

"В последно време работим в усложнена ситуация, включително при безпрецедентна антируска информационна кампания, насочена срещу гражданите на нашата страна, при рестрикции. Още един проблем - миграционната криза, която заля Европа и започва да засяга вече и интересите на рускоезичните общности, живеещи в държави от Евросъюза", каза Лавров.

Той припомни, че в речта си пред Петия конгрес на съотечествениците през септември миналата година руският президент Владимир Путин е потвърдил, че гарантирането на правата и свободите на руснаците в чужбина, защитата им от всякакви форми на дискредитация са сред "безусловните приоритети" на Русия.

"Важна роля в това отношение има Фондът за подкрепа на съотечествениците, живеещи в чужбина, каза Лавров".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


789
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
427
8
 
32
 
! Отговори
До незнайко преди 8 години
Веднага се вижда, че си на много крехка възраст. Порастни, ограмоти се, прочети някоя книга и започни да писателстваш! Стани мъж, премини от мастурбация на по-съществени тренировки, почуствай, че можеш да мислиш и да се изказваш, пък тогаз пиши, споделяй мисли!
426
10
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ф22 до 679Господи, защо търпиш толкова т^паци да ни дишат кислорода? Т-50 превъзхожда F-22 по всички показатели. Су-35 превъзхожда Раптора по всичко, с изключение на "невидимосттта". А тя е фикция, реклама, перчене - как иранците (чети - руснаците!) приземиха цял-целеничък суперневидим дрон "Сентинел"? Ами видяха го, въпреки, че е върхът на сладоледа с много по-малка отразяваща способност от F-22. С последния никой няма да влиза в бой, ще го свалят с С-400, С-350, а скоро - с С-500. Евтинко!
425
11
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Властите на САЩ за първи път официално призна, че без доставките на руски ракетни двигатели държава не може да работи военни сателити в интерес на националната сигурност. Декларация за това прозвуча на фона на продължаващите противоречия около необходимост се снабдяват с двигатели РД-180, които се използват в първата степен на ракетата Atlas V.
424
15
 
39
 
! Отговори
Незнайко преди 8 години
Тоя може да кандидатства за статист в "Хобит", да играе орка и хич няма да има нужда от грим. Ще го вземат веднага. Така и така ще има нужда от нова работа, щото на "империята" дните и са преброени. :-))))))
423
15
 
36
 
! Отговори
ф22 до 679 преди 8 години
До Анонимен679 чети внимателно анализаторите и военните специалисти, гуугъл Един F 22 може да се разправи с 10 руски изтребителя Су 35 на търсачката и чети какво пишат специалистите, ако все още не вярваш си помисли малко защо путин ОТМЪСТИ на ердоган със ЗАРЗАВАТ И ЗАБРАНА НА РУСНАЦИТЕ ДА ЯДАТ ПРЕСНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ от турция, и после пак ела да ни залъгваш за СУ и МИГ
422
12
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До E kak da eСвета това го знае и за това е против русия
421
12
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До опомнете се от рашаТова е трагедията на путле.рова русия скараха се и воюват с вековните си християнски братя украинците но ще защитават сирийски главорези заради пустата им и базичка там...света го вижда това
420
12
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Влади-МирХа ха ха русия половин година не може да изтрие шепа невъоръжени сирийци и отмъщава на турците с плод зеленчук ти на света налиташ
419
11
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лавров баща на студентка в колумбийския университет в Ню Йорк Ню Йорк САЩ отсече каквото е очевидно за всички включително и него самия русия е против света и света е против русия точно както ракообразно заболяване е против главния организъм от който смучи петрорубли, т.е. долари и ги обръща за мужиците в петрорубли и те пак ги обръщат към долари и така
418
14
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Близо 700 коментара за приказките на тоя смотльо!
417
19
 
35
 
! Отговори
Влади-Мир преди 8 години
По принцип манипулативно заглавие, но ако "света" е срещу Русия, ...то тогава тя ще го затрие;-))
416
10
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Важна роля в това отношение има Фондът за подкрепа на съотечествениците, живеещи в чужбина, каза Лавров".Фондът - 22 ВДВ дивизия са наистина сърдечни хора, милеещи за човешки правдини и ценности. В смисъл, нищо няма да жалят - шоро.шо.***, хибридни войни, времето изтича...Тик-так, тик-так
415
15
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
F-22 Раптор (Хищник) е американски изтребител - единична цена, $139,7 милиона към 2007 г. ... Боядисан с латекс, при дъжд губи "невидимостта си".Тогава ако го хване стар ръждясал Миг -21, ще го направи труден за снимане...По думите на щатски журналисти, Миг-ът ще го свали за 4-5 минути с лекотата " да вземеш близалка от бебе".
414
11
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Пред Банкрут е Сащ"Не е вярно, лъжа! ФАЩ е след банкрут...
413
8
 
42
 
! Отговори
Симеон преди 8 години
Не разбрах какво е братското на Русия, разбрах че сме били попаднали в турска зона на влияние, според долучишещият, но не разбрах защо руснаците да са ни братя?
412
13
 
35
 
! Отговори
Приказка или ... преди 8 години
Тръгнал дядо за Златица,изгубил си ръкавица.Там малка мишчица Гризана - демокрадка, ръкавичката видяла и на топличко се свряла. После Зайо Средногорски-репресиран, и той се намърдал. Подир него хитрата Лисана - Негрофилка и Вълчо от Брюксел и той на гости. Демокрация, знаеш, вдигнали шум до бога и разбудили цялата гора. Кражби, убийства, грабежи. Не щеш ли, рошавата Мецана разлютена, в ръкавицата надникнала и юнашки се провикнала - - Ей, демокради нахални, я веднага вън!И като ги насмела, съдрала им кожухчетата!Тук приказката свърши!
411
10
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ShoppЖопин, ховнюк ты, досада! Такого тупицы со свечкой не найдешь! Не съм полуруснак, имам само 1/32 от Македония, и то до границата. А ти си безродник, монгрел дог и сигурно склерите ти са жълти, а венците - ***! До СимеонИ това ли не знаеш? И ти ли си от интелигенцията на България?
410
10
 
34
 
! Отговори
Лъже патриоти има бо преди 8 години
Върхушката по стъпките на Стамболов.1975 Стамболов успява да измъкне 1 500 турски лири за подпалване на Цариград. Разбира се, не става. Лятото вече Стамболов участва в организирането на въстанието в Стара Загора. Първи напуска, турците избиват стотици българи, между които братя Жекови.1976 Стамболов е апостол в Търново - и там турците научават за подготвяното въстание и докато бесят въстанниците - Бачо Киро и Цанко Дюстабанлиев удивляват с твърдото си държане пре, патриотът удпява да се измъкн
409
9
 
40
 
! Отговори
Симеон преди 8 години
Някой русофил ще ме светне ли какво е братското на Русия?
408
10
 
37
 
! Отговори
Ами преди 8 години
Лавров се майтапи с русофобите и ги будалка