Аплодисменти, празници... За горящ бежански център!

Германските власти се възмутиха от поведението на антиимигрантска тълпа
22 фев 2016 08:44,
138
Аплодисменти, празници... За горящ бежански център!
Снимка: кадър Youtube

Германското правителство осъди "отвратителния" инцидент, при който антимигрантска тълпа "безочливо празнува" пред горящ бежански център, предаде The Telegraph, цитиран от "Фокус".

Около 30 пияни зяпачи са ръкопляскали докато бивш хотел, превърнат в център за търсещи убежище лица, горял в град Бауцен, провинция Саксония.

Полицията съобщи че разследва случая като вероятен палеж, след като били открити следи от "ускорител на пожара" в сградата.

Някои хора от тълпата дори са опитали да попречат на пожарникарите да загасят пламъците. Задържани са двама 20-годишни мъже след инцидента, разминал се без жертви и пострадали.

Докато голяма част от германците са доста добре настроени към новодошлите, има и доста активни групи, които съвсем не са на същото мнение.

Саксония е и родното място на антиимигрантското движение ПЕГИДА. Това далеч не е първият случай на инцидент в бежански център. През август тълпа в Хайденау, до Дрезден, замеряше полицията с празни бутилки и пиратки.

Пожарът в Бауцен се случи дни след като в малкия град Клаузниц, също в Саксония, тълпа крещеше: "Ние сме народът!" и "Вървете си у дома!", след като блокира автобус, превозващ бежанци. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
1
 
! Отговори
Johny English преди 8 години
ENGLISH DEFENCE LEAGUE -----> FOLLOW US !
57
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Че то и до сега имат почти 1000 палежа на бежански центрове.На изборите ще ги видим, на 13 март.
56
0
 
16
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
"Голямата част германци са добронамерени.." си е чиста правителствена дезинформация! Още палят само сградите.....
55
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И да се възмущават германските власти-все тая.Правителства и политици се сменят,народа е вечен.
54
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато започнат да ги въоражават и зачестят атентатите ,ще видим колко са "добронамерени" германците !
53
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе, големи сте ***. Необразована, нискоквалифицирана ***.
52
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Камиларите обичат да си палят огън да се топлят, 100% мюслитата са решили да си пекнат и агнешка мръвка и са запалили едно огънче на паркета.
51
2
 
27
 
! Отговори
V преди 8 години
Един колега е роден в Бауцен и много се радва на случилото се! И като полезна информация за Вас: Горчицата от Бауцен - най-добрата в света. ;)
50
4
 
28
 
! Отговори
.... преди 8 години
ОО,глупци!Замислете се ,имаше ли бежанци преди да започне арабската пролет?Искал ли е някой от тези бежанци да ходи към Европа?Не, нямаше - имаше нелегални имигранти, сега ги наричат бежанци. ТБежанци са само в Турция и съседните на Сирия държави.Да, всички искат в Европа, никой не ще в съседна мюсюлманска държава. Що? Познай. Ако им се спрат помощите, да видим каква песен ще запеят.
49
3
 
27
 
! Отговори
до klm преди 8 години
О, умнико, по-малко от 10% са от Сирия или от конфликтни райони. Стед тия се намъкват хора от Афганистан, Ирак и Пакистан, а дори и от Косово и Албания. Там няма военни конфликти и арабска пролет.
48
27
 
2
 
! Отговори
klm преди 8 години
ОО,глупци!Замислете се ,имаше ли бежанци преди да започне арабската пролет?Искал ли е някой от тези бежанци да ходи към Европа?Това са хора с ужасни истории,с разбити от войната семейства,къщи, съдби.. Нямаме никаква ценостнна система. Не ни трябва никакъв ад,ние живеем в такъв.Това са хора и ако имахте тяхната съдба, бихте ли желали и с вас да постъпват по същия начин? Разбира се,че съм против хората,които с лоши намерения се вмъкват между тях,но ние трябва тях да отсраним,а не невинните..
47
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
...Докато голяма част от германците са доста добре настроени към новодошлите...Е тоези ме убиха с това!Освен ако не е написано умишлено - с ирония , да ама не!Просто е преписано от наръчника на EUАбсолютно никъде в Европа не са добре настроени към новодошлите!!!20-30 години "интеграция" и вече европа мрзи арабите.
46
4
 
40
 
! Отговори
Adolf преди 8 години
Райска "музика" за моите очи като видя такава новина! Браво на тези, които са се сетили за "ускорители" на пожара
45
2
 
39
 
! Отговори
:) преди 8 години
Дойчовците лъскат нацистките униформи и скоро ще скочат. Ще е тотално мазало. Купил съм пуканки и бира и само чакам да почне шоуто. Ще видите (отново) на какво са способни нашите учители по хуманизъм и толерантност в Западна Европа.
44
39
 
6
 
! Отговори
АТАКА Варна преди 8 години
Не е това начина,тези хора бягат от война,това са майки с деца,това са изтрадали хора,трябва да им помогнем ,длъжни сме да им помогнем
43
0
 
20
 
! Отговори
доктора преди 8 години
Да очакваме нощта на Дългите ножове. ....
42
18
 
6
 
! Отговори
Професор преди 8 години
Горките хора. България трябва да отвори гранците и да приеме поне 10 милиона бежанци (предимно мъже) за да се обогати генофонда ни. Мъжете да са ***, космати и потни.
41
17
 
5
 
! Отговори
АТАКА Варна преди 8 години
Ние от АТАКА осъждаме този варварски акт,всички сме хора и не е това начина за израз на несъгласие.БХК са напълно прави
40
0
 
1
 
! Отговори
Наздраве преди 8 години
До БХКХайде да е вермути, че по обичам.
39
0
 
11
 
! Отговори
Гургул преди 8 години
До GungorВий се сещате за закона, само когато имате германец насреща си. По закон тези имигранти въобще не трябва да бъдат в Германия, те са пресекли незаконно няколко граници. По закон и трафикът на хора е забранен, колко трафиканта има осъдени в Германия?