Аплодисменти, празници... За горящ бежански център!

Германските власти се възмутиха от поведението на антиимигрантска тълпа
22 фев 2016 08:44,
138
Аплодисменти, празници... За горящ бежански център!
Снимка: кадър Youtube

Германското правителство осъди "отвратителния" инцидент, при който антимигрантска тълпа "безочливо празнува" пред горящ бежански център, предаде The Telegraph, цитиран от "Фокус".

Около 30 пияни зяпачи са ръкопляскали докато бивш хотел, превърнат в център за търсещи убежище лица, горял в град Бауцен, провинция Саксония.

Полицията съобщи че разследва случая като вероятен палеж, след като били открити следи от "ускорител на пожара" в сградата.

Някои хора от тълпата дори са опитали да попречат на пожарникарите да загасят пламъците. Задържани са двама 20-годишни мъже след инцидента, разминал се без жертви и пострадали.

Докато голяма част от германците са доста добре настроени към новодошлите, има и доста активни групи, които съвсем не са на същото мнение.

Саксония е и родното място на антиимигрантското движение ПЕГИДА. Това далеч не е първият случай на инцидент в бежански център. През август тълпа в Хайденау, до Дрезден, замеряше полицията с празни бутилки и пиратки.

Пожарът в Бауцен се случи дни след като в малкия град Клаузниц, също в Саксония, тълпа крещеше: "Ние сме народът!" и "Вървете си у дома!", след като блокира автобус, превозващ бежанци. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
35
 
! Отговори
. преди 8 години
Интересно , Европа прави всичко възможно да вкарва млади мъже в най-развитите си страни , докато в същото време е партньор на САЩ (финансиращи ИД) , които убиват невинни хора в арабския свят , на фона на руските бомбандировки , в които умират деца и на турските зверства срещу кюрдите , от прекратяване на войната никой не се интересува , стига да се вкарват млади *** тук , вместо да пазят родината си и умиращите там деца , дошли тука да бият жени и да изнасилват ... циничен свят !
17
2
 
10
 
! Отговори
Hristiqnin преди 8 години
Alles zusammen...deuchland
16
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво има да се възмущават властите? Каквото повикало, такова се обадило! Защо не се възмущаваха когато тия вилняха из Кьолн на Нова година, а? Така, че колкото повече защитават "миличките хорица бягащи от войната" толкова по-често ще сме свидетели на подобни палежи.
15
0
 
36
 
! Отговори
Ку-Клукс преди 8 години
Снимките с високите бели качулки на Клана стават най-хубави на фона на горящи ислямистки общежития.
14
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Полицията не беше възмутена от изнасилванията. Тя просто ги гледаше. Не е възмутена, че не може да влиза в мюсюлманските катуни и официално в Германия има държава в държавата. Не, за това те дори не говорят. Не са възмутени, че има изнасилени малолетни. Че се прикриват убийства. Полицаите в Германия правят ли си сметка кой ще плаща с данъци техните заплати след 10 години? И какво ще се случи с техните деца?
13
0
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Криво или право народа не иска мюсюлмани в държавата си . Дали са мигранти, бежанци или терористи не ги иска . Това обаче не искат да разберат управляващите на др. Меркел .
12
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Агент Доусън, като нямате полезен ход в шаха си бутате царя, в случая канцлерката и почвате партията наново. Но вие не ги знаете тези неща, защото и в ЦРУ и във ФБР няма нито един добър шахматист.
11
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На тия пясъчните хора културата и интелекта са им колкото на индобългарите. Сигурно са палили паркета за да се сгреят и оттам е тръгнал пожарът.
10
0
 
50
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
сваляйте меркел и я предайте на съда
9
0
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И аз да съм дран данъкоплатец плащащ за издръжката на мюсюлмани дошли да подменят населението и аз ще паля и ще се радвам. Вие да сте чули немци да са подпалили китайски квартал? Е няма и да чуете. Просто никой не иска мюсюлмани да го бият, обират, изнасилват и да се чувастват обидени, че изобщо някой има желанието да не бъде мюсюлманин. Хората плащат огромно данъци, а в замяна получават несигурност и мрачно бъдеще.
8
1
 
23
 
! Отговори
ъ преди 8 години
...къде е купона?
7
0
 
46
 
! Отговори
Стоян преди 8 години
Ами какво,да вземат да ревъл ли?Мигрантите им обарват жените,те да се радват ли?Каквото повикало,такова се е обадило.
6
3
 
32
 
! Отговори
ъ до 1 преди 8 години
Аве анонимник 1-да те питам...Кремъл нали си ядът ушите щот са в икономически колапс и немат кинти даже да си помпат газта...сега пък спонсори били.Моля те обясни как работи троленето.За един приятел питам иска да искара някоъ лев.То май тая игра с финансиране на НПО-та едни други много добре я владеят.Обясни!!!
5
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така става когато властта не говори с народа си, който уж трябва да е негов суверен...
4
8
 
11
 
! Отговори
weiss преди 8 години
Не бе, мен, не си прав. Те са купени от Кремъл, всичките, които познаваш. (щото така всичко си идва по местата за умните и красивите:-) Иначе когато не им плащат с рубли, наистина искрено обичат бежанците и искат да си вземат още.
3
1
 
80
 
! Отговори
мен преди 8 години
"Докато голяма част от германците са доста добре настроени към новодошлите, има и доста активни групи, които съвсем не са на същото мнение." - Тази глупост как я измислихте? Не познавам германец, който да е добре настроен към "бежанците". А аз познавам много германци...
2
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те щото кремъл имат много пари...
1
63
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пишете за финансирането на ПЕГИДА от кремъл.Всичко си идва по местата.