Вашингтон: Русия да подведе под отговорност замесените в убийството на Немцов

Хиляди руснаци на шествие на първата годишнина от убийството
1 мар 2016 08:37, Елка Василева
40
Вашингтон: Русия да подведе под отговорност замесените в убийството на Немцов
Снимка: Reuters

САЩ призоваха Русия да хвърли светлина върху убийството на руския опозиционен лидер Борис Немцов преди година, предаде Франс прес.

Още по темата

"Призоваваме руското правителство да се погрижи всички виновни за убийството на Немцов да бъдат изправени пред правосъдието", заяви говорителят на Държавния департамент на САЩ Джон Кърби, цитиран от ТАСС. Той подчерта, че Немцов е работил цял живот за изграждането на по-демократична и просперираща Русия.

Хиляди руснаци участваха в шествие в памет на първата годишнина от убийството на Немцов в събота. Поръчителят или поръчителите на убийството все още не са известни. В Москва бяха арестувани петима заподозрени чеченци, но те твърдят, че са направили признания след изтезания.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: САЩРусияБорис Немцов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
вашингтон що не си гледа ***
23
0
 
4
 
! Отговори
koci преди 8 години
mi koi utrepa kenedi a
22
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Точно така, и като сме започнали е добре САЩ да накажат виновните за :-Хирошима и Нагазаки.-Убийството на Кенеди.-Сърбия, Ирак, Авганистан, Либия .... списъка е дълъг.А за националните предатели само враговете скърбят.
21
1
 
4
 
! Отговори
Златната рибка преди 8 години
Внимавайте какво си пожелавате. Виновни доказано са САЩ и Вашингтон. Ще ги приведем под отговорност. Съвсем скоро.
20
0
 
2
 
! Отговори
Антимасон преди 8 години
Поддържам САЩ в тяхното желание. Виновните са самите САЩ. Наказание - 500 ядрени глави. Изпълнение утре в другиден. Без право на обжалване.
19
0
 
2
 
! Отговори
Руски Съдия преди 8 години
Добре, привеждаме под отговорност Вашингтон. 10 ядрени ракети. Присъдата ще изпълним утре.
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До БандеровецБандеровец = фашист!
17
0
 
6
 
! Отговори
Аз съм 24 преди 8 години
..са много политизирани. Така ли трябва? Освен това може да не любите Путин, но акъл не можете да му отречете! Москва не е Банкя, място за тепанье има достатъчно, за да стрелят горкия чевечецдо самия Кремъл. Нещо много плоско! Води мисълта съвсем на друго място, далеч от Кремъл! Чиста провокация си е! Или бъркам?
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Заур Дадаев, Анзор и Шадид Губашевы, Темирлан Эскерханов и Хамзат Бахаев обвиняются в совершении убийства по найму в составе организованной группы и незаконном приобретении, ношении, перевозке и хранении огнестрельного оружия (пп. "ж, з" ч.2 ст. 105 УК РФ и ч. 3 ст. 222 УК РФ).Уважаеми търсачи на истината, първо вие кажете кой уби JFK, след това знаем кой уби Осуалд, кой уби Руби и т.н. Но не знаем кой стои зад всичко това.Сократ ми е скъп, но истината ми е по-скъпа! Представите ви за истината
15
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Егати върховното нахалство!!!Каква работа е на ГАДНИТЕ кравари кой и за какво ще бъде подведен под отговорност в Русия или в която и да е друга СУВЕРЕННА страна?Все едно руснаците да настоят остро Обонго да подведе под отговорност всички полицаи, застреляли ***, всички извършители на масови убийства и автори на масови стрелби и т.н.
14
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Москва: САЩ да подведе под отговорност всички дронове за сватби и погребения, които бомбандират болници и училища!
13
12
 
2
 
! Отговори
кокоspa преди 8 години
Русия няма да подведе никого под отговорност защото така ще признае че Немцов е казвал истината !А в Русията премахването на неудобните е стаааара практика още от времето на Императорите!И др.Й.В.Сталин е "образец"за подражание в тази сфера!!И нашите русофили много мечтаят за такива методи!!
12
5
 
8
 
! Отговори
так ненада преди 8 години
Америка се меси във вътрешните работи на Русия по целия свят.
11
3
 
5
 
! Отговори
Путинист преди 8 години
Аз пък си харесвам Путин. След неговото управление РФ ще се преобразува на Общност на Бившите Федеративни Републики от Россия или ОБФРР.
10
1
 
9
 
! Отговори
rumen72 преди 8 години
До Бандеровеца вас Хамериканците и Еврогейците кат ви излъгаха защо не ви пускат в ЕС свободно а ви искат ВИЗИ, но ина4е го напълниха с Арабели и ***.
9
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Бандеровец.......ххаахахааа това го чакаме от две години вече--а украйна вече я няма--Херсонска област и Ивано-Франковска Област също искат да се отделят от Киев..ххаахаха а вие бал--ам--мур--ниците ще има да чакате....
8
10
 
6
 
! Отговори
Бандеровец преди 8 години
Скоро руския пигмей ще падне под ударите на санкциите и ниските цени на петрола и тогава ще видиме какви физономии ще направят наште предатели путинисти-все едно ядът лимони с горчица.
7
1
 
8
 
! Отговори
нико преди 8 години
Тия в белия курник не разбират или не искат че вече малко им се вързват или породата им е такава?
6
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 8...сигурен съм че пишеш от такова психиатрично заведение.....
5
1
 
18
 
! Отговори
РЕАЛНО преди 8 години
А светът да подведе САЩ под отговорност за милионите избити хора при демократизирането им....Над 70 държави са пострадали от американската демокрация и алчност...