Западна Европа размаха пръст на Путин за Сирия

Всички са на мнение, че примиерието трябва да се закрепи
Обновена: 4 мар 2016 17:18 | 4 мар 2016 17:00,
315
Западна Европа размаха пръст на Путин за Сирия
Снимка: БТА

Лидерите на четирите най-големи страни в Западна Европа - Великобритания, Германия, Италия и Франция - казаха на руския президент Владимир Путин, че крехкото примирие в Сирия трябва да бъде използвано за осигуряване на траен мир без президента Башар Асад, съобщи говорителка на британския премиер Дейвид Камерън, цитиран от Ройтерс.

В телефонна конференция Камерън, германският канцлер Ангела Меркел, италианският премиер Матео Ренци, френският президент Франсоа Оланд и руският президент Владимир Путин изразиха общо мнение, че прекратяването на огъня трябва да се закрепи.

"Главното, на което европейските лидери наблегнаха пред Путин, бе удовлетворението им, че крехкото примирие засега се спазва", каза говорителката пред репортери в Лондон. "Ние трябва да използваме тази позитивна динамика с цел да се даде импулс на преговорите, за да можем да преминем от примирие към по-траен и устойчив мир чрез политически преход без Асад", добави тя.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


315
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
0
 
1
 
! Отговори
165 преди 8 години
опсссссссссс, до трола 163
101
34
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 2 години Турция ще има по-голям БВП от Русия, която е в процес на "свободно падане".Русия няма икономика, ако не са оръжията, които продава на главорези като Асад и петрола, чиято цена непрекъснато пада,скоро ще ми ядат.....дедовия!
100
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Атлас.Италия- БВП- 2.1 трильона долара.8.Русия- БВП- 2.2 трильона долара.7.Обединено Кралство- БВП- 2.4 трильона долара.6.Бразилия- БВП- 2.5 трильона долара.5.Франция- БВП- 2.7 трильона долара.4.Германия- БВП- 3.6 трильона долара.3.Япония- БВП- 5.1 трильона долара.2.Китай- БВП- 9 трильона долара.1.САЩ-
99
16
 
4
 
! Отговори
Атлас преди 8 години
Няма да говоря за Германия, Франция, Англия........ Италианската "безгласна буква" има БВП по-голям от "великата Русия" . Мууууууууууууууууууууухахахаха! А са само 75 милиона!!.........Абе я отвори уйкипедия да видиш колко е БВП бе пич-1,100 000 000 000 vs 3 700 000 000 000 ( 1 срещу 3,7 трилиона за Русия )......мухахаха
98
3
 
28
 
! Отговори
обективен преди 8 години
До дисагите,Ха добър ден! През 90-те години същите тези почти бяха превърнали и самата Русия в колония, само че руснаците сравнително бързо се уестиха!
97
4
 
30
 
! Отговори
ДИСАГИТЕ преди 8 години
Сега вече зная ,че благосъстоянието на този запад се дължи не на това че са умни и работливи ,а за това че са ограбвали колониите си векове на ред !!!!!!!!!!!!!*** и крадливи са повече от нашата Мутра но подчиняват другите държави с коварство и шантажи !!!!!!!!!!!!!!!
96
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Герчо с тамбуратаНяма да говоря за Германия, Франция, Англия........ Италианската "безгласна буква" има БВП по-голям от "великата Русия" . Мууууууууууууууууууууухахахаха! А са само 75 милиона!!
95
4
 
17
 
! Отговори
Бойко не Борисов преди 8 години
Путин също им размахал най дългият си пръст и го преместел от десният си крачол в левия. Опонентите му са доволни.
94
1
 
31
 
! Отговори
ДИСАГИТЕ преди 8 години
Ох Ох Оххххххххх размахали били маникюрче с плавно движение на китките!!!!!!!!!!!
93
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До обективенПроизвеждат те.........на "баба си хвърчилото". Да не употребявам други сравнения/на магарето............... , че 100% ще ме изтрият:))
92
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Войните на САЩ ги печелеше Рамбо и Холивуд!!
91
28
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Единствения проблем на НАТО е, че няма да има кой да подпише акта за пълната и безусловна капитулация на Русия. Путин и шайката му или ще се крият някъде в Северна Корея или ще бъдат обесени от самите руснаци на Червения площад.
90
1
 
27
 
! Отговори
прекрасна статия преди 8 години
Вашата прекрасна статия така ме вдъхнови, че се възхищавам все повече и повече от Владимир Путин. Благодарение на вас, станах негов горещ привърженик и си го гледам и си го слушам по сто пъти на ден. Желая му успех! Моля, пишете по-често за Владимир Путин! Доставяте огромно удоволствие на цялата аудитория!
89
1
 
22
 
! Отговори
полит патолог преди 8 години
Политтехнолозите още ли не са вдянали, че колкото им е по-т-ъ-п-а пропагандата срещу Путин, толкова повече симпатизанти на Русия създават?
88
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вовата е голям пич!
87
2
 
19
 
! Отговори
обективен преди 8 години
Ей, голям апетит за тези руските суровини, ей! А що не унищожите Норвежката държава и не вземете суровините на Норвегия? Поне оттам мигрантите ще са максимум 5 млн. А от и без това климатически неблагоприятната за живот Русия, вземети ли и суровините, без да избиете 145 милионнто и население, мигрантите ще са горе-долу толкова!
86
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да, де, ама за някакви си 15 години сме свидетели на истинско чудо - от една почти прилапана и разорена от запада държава Путин направи отново фактор в политическото, икономическото и военното пространство. Шапка му свалям, грижи се за народа си, вдигна им жизненото равнище, нарича нещата с истинските им имена, и през ум не му минава да прави "евала" на противниците си и тези, които се опитват да му слагат динени кори.
85
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе, специалисте, преди 2 дни Обама заяви официално, че втората по сила армия в света е Руската армия.Твоят идол Обама. Ха сека, като истински почитател на САЩ и примата, вземи го послушай!Къде завираш кирливото НАТО - изтривалката на САЩ?!?Нали виждаш, как нашата "армия", която е в НАТО, не може да събере нормални хора за един мижав парат, а само трътлести дебелаци?Както с нашата "армия" САЩ се отриват отзад, така и с НАТО.Тази организация им служи за меко смрадливо седло, да яздят Европа.
84
1
 
25
 
! Отговори
страх ги е преди 8 години
Западняците ги е страх, че руснаците нападнаха ИД. И скоро войната в Сирия ще приключи. Това не е в интерес на американските концерни. Които печелят по 10 милиона долара на ден от продажбата на оръжие на ИД!
83
2
 
19
 
! Отговори
обективен преди 8 години
До анонимен 142,Ти не се грижи за руснаците какво ще ядат! Това да не ти са 90-те? те днес си произвеждат и хляб и месо, и млечни продукти, че и зеленчуци вече почнаха да си произвеждат в парници! Общо взето дефицит имат единствено на мухлясали френски сирена и може би маслини и цитрусови плодове!