"Sun" се диви на българка: Да убиеш лебед за селфи!

Бруталната история се разигра на 4 март на Охридското езеро
Обновена: 9 мар 2016 07:07 | 9 мар 2016 07:07,
203
"Sun" се диви на българка: Да убиеш лебед за селфи!
Снимка: Наке Батев

Нечуваната жестокост, проявена от българска туристка в Охрид, убила лебед заради снимка, стигна и до английските медии.

Историята беше публикувана в "Sun" под заглавие: "Какво им става на хората? Сега лебед умря, след като туристка го извлече от езеро, за да си направи селфи".

Случката беше отразена и от "Daily Mail", а заглавието там е: "Лебедът, който умря заради снимка. Туристка уби птица като я извлече от езеро, за да може да позира с нея".

"Жестоката туристка е заснета с лебеда край бреговете на Охридското езеро, позирайки с него преди да го захвърли безсърдечно на земята. След като неидентифицираната жена се позабавлявала, тя оставила крилатото създание да умре само на плажа", отбелязват потресените медии на Острова.

"Sun" се диви на българка: Да убиеш лебед за селфи!
Снимка: Наке Батев

Припомняме ви, че историята с българката се разигра  на 4 март на Охридското езеро, а сцените с лебеда са запечатани от фотографа Наке Батев, който случайно успява да заснеме видяното.

"Бяха събрани жени туристи и тя просто го дръпна от водата, за да се снимат. Беше само заради снимката", коментира Батев пред македонските издания.

По думите му жената първо хванала птицата за врата, а после и за крилото.Свидетелите били шокирани.

Батев разказва, че започнал да говори на туристката на английски. Малко след това чул, че нейна приятелка ѝ казвала да го пусне.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стига лъжи и платена журналистика.Спрете хибридната война срещу България.Жената е албанка,това казва и Огнен Степенович редактора на македонския вестник "Вечер". Вестникът пръв разпространи снимки на дърпащата лебеда жена.Стига лъжи и платена журналистика.Спрете хибридната война срещу България.Жената е албанка,това казва и Огнен Степенович редактора на македонския вестник "Вечер". Вестникът пръв разпространи снимки на дърпащата лебеда жена.dnes.bg/obshtestvo/2016/03/11/albanka-ne
141
0
 
1
 
! Отговори
ЕМИ М преди 8 години
Давате ли си сметка докъде сте стигнали в принизяването си като човешки същества!!!От долу написаното човек може да изпита само страх и отвръщение.Едно красиво създание,сътворено от природата да се радва на живота и да облагородява нашите възприятия е пожертвувано от келешката суета и глупост на една жена - дали е непременно българка е въпрос,но ако е така - толкова по жалко, и вие какво - ...вижда се какво мислите и какви сте всъшност.Никаква милост за вас,долни човешки твари!
140
5
 
9
 
! Отговори
Дори преди 8 години
Истинска българка, неподвласта на западните кукавщини. И аз ще последвам примера и!
139
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цял свят ви казва че сте Българи вие не можахте да го разберете братя пишете наша кръв измъчи лебед !!!
138
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато Охрид стане Български полицаите няма да седат и да гледат а ще я хванат глобът и ще се разбере точно името и и дали е Българка !?А вие чакайте наследниците на Александър Македонски да ви освободят от Българското нашествие!!!
137
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да не би лебедчето да е било болно.Как иначе ще позволи да го дърпат за крилцето.Чудно иначе, толкова ли е крехко.
136
6
 
14
 
! Отговори
Петя преди 8 години
Ми за много от българите да се снимат и да се покажат пред другите е повече от всичко. Какво ти значи тука човешкия живот или на всяко живо същество. Нали е важно после да пишат "Малей колко си сладкаheart emoticon, муци" и прочие. Винаги съм се отвращавала от подобна ***. Или пък да почнат да и се свалят мъжете, че много прекрасна. Това е целта на всичко, нищо друго няма значение.
135
9
 
6
 
! Отговори
1 преди 8 години
Умряла птицата хората умират по -света от глад и войни това е по-лошо голямата им новина тая птица може от птичи грип да е болна без доказателства не може да се хвърля вина и да не забравят че и те са Българи!!!
134
6
 
16
 
! Отговори
Пффф преди 8 години
А онези 250 хиляди убити ХОРА в Сирия, са някаква *** статистика, дето не заслужава вниманието на вестнк Сън...
133
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
- На какво юридическо основание е доказано, че престъпникът от женски пол има паспорт от Рапублика България?- "...След като неидентифицираната жена се позабавлявала, тя оставила крилатото създание да умре само на плажа..."ТОВА Е ПОРЕДНАТА ПРОСТОТИЯ ОТ "БРАТЯТА" СЪРБИ И/ИЛИ МАКЕДОНЦИ:)
132
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сън, дейли мирър, гардиън, в щатите, в франс прес, излязохме *** по лоши от ислямска държава
131
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Птиците умират от стрес често, отделно ако му стиснеш крилото му чупиш костите, тва не е кост на човек а е крехко и леко нали лети. Иначе по целия свят го пишат вече, аз го прочетох в дейли нюз ню-йорк. Позор пълен
130
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не разбирам какво я защитавате тая *** ***. От къде на къде ще дърпа и тормози птицата? Дали е българка или не все тая, все е жалка и отвратителна, след като е наранила живо същество, само за да се снима с него. Мислила си е, че лебедът е като на село кокошките и патиците да можеш да си ги гониш из двора колкото искаш. Да ама не. Ако беше го направила това по на запад, щяха да я глобят жестоко, а можеше и да я съдят за жестокост към животните.
129
16
 
16
 
! Отговори
Просто българи преди 8 години
Където и да отиде българинът винаги ще направи някаква жестокост или простотия. Колко е готино да знаеш, че след 100-150 години няма да съществува племето, та света да стане по-добро място за живеене.
128
17
 
7
 
! Отговори
Тончо преди 8 години
Лятото си убих всичките кокошки с въздушна пушка ,и ги складирах във фризера ама никой не го отбеляза в пресата
127
6
 
14
 
! Отговори
men преди 8 години
По лицето си личи , че не е българка.
126
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Югославия да докаже че жената е Българка първо второ че тя е убила птицата от селфи и да се сети как убиват хора Българи в Охридското езеро !И света да покаже как Българина няма право да се казва Българин и да говори езика си и как се фалшифицира историята ни !!!
125
8
 
35
 
! Отговори
Хой преди 8 години
Наке Батев бил говорил на английски на българката, понеже тъпия македонец се идентифицира с отделна и различна нация, чийто български език е непознат за българите. Освен това като е толкоз загрижен за тоя умрял лебед, що е снимал, а не е отишъл да й направи забележка и да спаси умрелия им македонски лебед. Но, тъй и тъй е умрял - редно е един паметник в центъра на Скопие да му направят и на него - лебеда.
124
2
 
5
 
! Отговори
е преди 8 години
Самите югославски к----- може да са идали някой лев все пак това е птица не е човек и защо не са я спряли властите ?????
123
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не е българка ве, албанка е. Фотографът я е накарал да я пусне и птицата не е пострадала. Той сам го разказа.