Тийнейджърки в Париж заплашвали да нападат зали

Момичетата на 14 и на 15 години са арестувани
12 мар 2016 07:24, Петя Славова
10
Тийнейджърки в Париж заплашвали да нападат зали
Снимка: архив, Reuters
Две тийнейджърки на 14 и на 15 години бяха арестувани от френската полиция заради отправяне в социалните мрежи на заплаха за нападение срещу една от концертните зали в Париж, съобщава френската телевизия Бе Еф Ем Те Ве.
 
Започнало е разследване за евентуални връзки на момичетата с престъпна група с цел извършване на терористичен акт.
 
Две други момичета, които са общували със арестуваните във Facebook са били задържани за кратко, но после са били освободени, пише БТА.
 
Мерките за сигурност на залата, за която се е говорело в заплахите, са били засилени. При претърсване на домовете на двете арестувани момичета не е било открито никакво оръжие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
летящата вещица преди 8 години
Сигурно са от м у р г а в и т е французойки?
5
1
 
12
 
! Отговори
Бяла врана преди 8 години
В Париж това е от повече от 20 г. Преди бяха по-малко, но стадото се нарои неимоверно. Стадното чувство при дивакът е инстинкт, който носи цял живот. Силата на дивакът е в стадото. Останал сам, той умира.
4
2
 
8
 
! Отговори
бобо преди 8 години
Пикли.
3
2
 
1
 
! Отговори
Манго без окови преди 8 години
Ужасен ужасон, фхренски шансон! ;))
2
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"svetovna konspiraciq"=====================tezi deca i ostanalite uj teroristi bivat verbuvani ot samite frenskite slujbi jalko za jertbite
1
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Франция беше една прекрасна страна.Париж беше световна столица на любовта, модата,изкуствата и културата.Мирисът на кафе и кроасан с масло се носеше във въздуха,красиви жени с къси поли вървяха свободно по улиците.После дойдоха мароканците,алжирците и тунизииците.Всеки шебек роден във Франция ставаше французин.За 20г.те не се интегрираха,напротив намразиха всичко прекрасно,което беше Франция.И Франция стана ислямска република,благодарение на прекалено глупавите си толерантни политици.