Джон Кери заминава за Русия за разговори с Путин

Двамата ще обсъдят по-нататъшните стъпки в Сирия
Обновена: 15 мар 2016 21:50 | 15 мар 2016 21:47,
102
Джон Кери заминава за Русия за разговори с Путин
Снимка: архив Reuters

Държавният секретар на САЩ Джон Кери ще посети следващата седмица Русия, за да се срещне с руския президент Владимир Путин и двамата да обсъдят по-нататъшните стъпки в Сирия, предаде Ройтерс.

Светът има вероятно най-добрата си възможност да сложи край на петгодишната гражданска война в Сирия с планираното изтегляне на Русия и подновяването на междусирийските мирни преговори в Женева, отбеляза Кери, цитиран от БТА.

Държавният секретар каза това преди разговори с грузинския външен министър, който е на посещение във Вашингтон, отбелязва ТАСС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това че са смешни , и слаборазвити
52
0
 
18
 
! Отговори
да преди 8 години
и каква връзка има броя на компаниите с територията на страната, бе *** ти сигурно си някое хлапе, защото нивото ти разсъждения е абсолютно детски
51
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ето това се казва "международная изоляция Путина", ахахаха!
50
6
 
17
 
! Отговори
колко са зле преди 8 години
В класацията на Forbes за 2000-те най-големи компании в света за 2015 г. има 27 руски компании, колкото има и Испания, която се нанася в картата на Русия 34 пъти.Друга забавна съпоставка можем да направим и с Япония, която е 45 пъти по-малка от Русия, но има 216 компании в топ 2000 или 8 пъти повече. Също така не е лошо да добавим, че недрата на японската земя са богати най-вече на минерална вода.Потърсих данни в какво са първи руснаците и очаквано печелят всички класации в консумация на водка
49
0
 
22
 
! Отговори
Галин преди 8 години
Пак има нещо смрадливо в цялата работя....не знам кой кого ще инструктира след като тая смрад Кери по пост трябва да разговаря с Лавров не с Путин, така че очаквайте продължение :D
48
0
 
38
 
! Отговори
смЕх преди 8 години
Отива на килимчето за инструкции при новия шериф ,че като гледам все са изненадани.
47
0
 
24
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 8 години
Пак ще го изолират!
46
1
 
36
 
! Отговори
да преди 8 години
защо ли на срещата не е поканен Ердоган - сигурно защото ще обсъждат подялбата на Турция :)
45
3
 
52
 
! Отговори
Относно Русия преди 8 години
Пичове, истната е, че Русия има своите недостатъци, Путин също не е идеален,но тука има една подробност - ако някоя държава може да спаси загиваща България,то ние ИМАМЕ някакъв шанс да се запазим като територия и народност ако сме с Русияи при условието, че Русия направи някакъв икономически прогрес.Иначе 100% ставаме вилает на Турция с всичките произтичащи репресии и геноцид.САЩ не им пука за нас - те разсипаха Ирак, Либия, Сирия, Сърбия без да им мигне окото,а същото ни чака и нас.
44
1
 
36
 
! Отговори
хехе преди 8 години
на Коелене ....пред Путин ...на червенив килим !!!!
43
2
 
23
 
! Отговори
пропаганда в действи преди 8 години
"Двамата ще обсъдят по-нататъшните стъпки в Сирия"Интересно, че всички световни медии казват че ще се водят главно разговори за Украйна, а руските и българските медии твърдят че разговорите ще са само за Сирия.
42
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да перефразираме по Комсомолская газета: Джон Кери ще отиде на крака при Путин следващата седмица...
41
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
73 така ако ставаше
40
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Щом "руската мечка" се прибра,значи останалите "гадини" са дали доказателства,че вече знаят за какво става дума.Предстои документалното оформяне и обявяване на новия световен ред,при който всички управляващи бандити и терористи,продавали и унищожавали чуждите или собствените си икономики и народи ще бъдат физически и умствено "облагородени" чрез подходяща терапия в заведения от типа на тези в Гуантанамо,Белене,Сибир и т.н. БОГ си знае работата!!!
39
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
71 Логика на кккомплексара , те винаги ще ни бъдат съседи и колкото и да не ни се иска са Велика сила били са и пак са . Ние се тупаме в гърдите , че сме били на три морета , е те са били на три континента , моретата са малко повечко.
38
12
 
18
 
! Отговори
Осман преди 8 години
Ердоган го уволни. Не само него. Офицерите повечето бяха евреи. За това му спретнаха Гези. Най големия подръжник беше Гюлен. Ислямистки проповедник - агент на ЦРУ от кюрдски произход.Гези беше подкрепяна от Гюлен. И той си загуби силата.Много мразех Ердоган навремето но се оказа, че съм сгрешил.
37
4
 
18
 
! Отговори
Осман преди 8 години
Толкова евреи имаше в армията преди Ердоган. Даже в Ю Туб им изтекоха записите. Израелски разузнавателен самолет навлиза в турска територия и се очаква турския командир да каже "ОК" (комамдирът е евреин, родителите му от Солун - потомци на евреи изгонени от Изабела Испанска.) Та този комамдир се подиграва с подчинения си. "Видял си НЛО".
36
0
 
20
 
! Отговори
Ох леле, преди 8 години
Тия па ли че се утришат на Путин?
35
11
 
20
 
! Отговори
Осман преди 8 години
Без ядрено оръжие руснаците са НУЛА. Запомнете го добре. Технически Турция е много по напред колкото и да не ви се вярва. Турция вече не е "болният човек на Европа" за разлика от Русия. Опитват се да я дестабилизират отвътре защото само така имат шанс но няма да успеят.Достатъчно е Турция да купи един руски танк и след 6 месеца ще имат сто бройки.Мини Китай. Който има мозък разбира.
34
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
60 Никой не може да превземе 80 млн страна и то Втората по численост армия в НАТО за три дена и Щатите не могат та камо ли Русия