Съболезнования от Путин: Обърнете внимание на близките!

Семействата на загиналите ще получат по 1 милион рубли компенсация
Обновена: 19 мар 2016 10:47 | 19 мар 2016 09:58,
62
Съболезнования от Путин: Обърнете внимание на близките!
Снимка: Reuters

Руският президент Владимир Путин е бил подробно информиран лично от губернатора на Ростовска област за всичко около самолетната катастрофа на дубайския самолет, разбил се тази нощ в южния руски град Ростов на Дон, съобщи ТАСС.

По предварителни данни загинали са всичките 62 души на борда - 55 пътници и седемчленен екипаж.

Още по темата

Путин е изразил съболезнования на близките и е казал, че сега най-важното е да се обърне внимание на работата с близките и роднините на загиналите, съобщи пред журналисти губернаторът на Ростовска област Василий Голубев.

По думите му семействата на загиналите ще получат по 1 милион рубли компенсация.

Боингът 737-800 на нискотарифната авиокомпания "Fly Dubai", изпълняващ полет от Дубай за Ростов на Дон, се е разбил при повторен заход за кацане и сложни метеорологични условия - силен страничен вятър и дъжд, на около 250 метра от пистата и се е запалил.

Според руски медии заради лошото време преди катастрофата няколко други полета са били пренасочени към близкото летище в Краснодар, където успешно са се приземили, съобщиха Франс прес и БТА.

Телевизия "Россия24" цитира мнението на Жана Терехова от министерството на транспорта, че катастрофата може би се дължи на грешка на пилота.

"Fly Dubai" е нискобюджетна компания, създадена през 2008 година от правителството на Дубай, едно от седемте емирства в ОАЕ.

Първият й полет е извършен през 2009 г. Тя разполага със сравнително нови самолети от типа, който катастрофира - Боинг 737-800 и обслужва по над 1400 полета на седмица.

Нейни самолети досега не са катастрофирали и не са имали сериозни проблеми със сигурността. Авиокомпанията бързо е разширила дейността си в Русия и други страни от бившия Съветски съюз, тъй като Дубай е популярна дестинация сред руските туристи.

Освен това там живеят и работят много руснаци. Това е град, в който съотношението на чужденците към местните е 4 към 1, отбелязва Асошиейтед прес. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
2
 
! Отговори
баба Банга преди 8 години
***,какво така те уплаши бе момче,че така бързо сви сърмите от Сирията?Смока ли виде?
26
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До до 33 Владо Кузов го Приеха за руски поданик да им имам и критерийте за *** кой знае руския *** колко по збъркан е от Владо
25
0
 
6
 
! Отговори
До удо преди 8 години
Що, за Обама и предишните управници на САЩ струва ли нещо? Знаеш ли какво е да си ветеран и инвалид от която и да е война, която САЩ са водили? Имаш ли изобщо представа колко ги е еня САЩ за тия хора, които са били осакатени във войните?
24
21
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
В *** Русия всичко е абсурд ......
23
21
 
3
 
! Отговори
удо преди 8 години
За Путин и предишните руски управници ,човешкият живот не струва и копейка !!!! Доказвали са го стотици пъти !!!!!
22
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До РЕАЛНОДопускате няколко фрапиращи грешки:1. Компанията ФД е нискобюджетна, нищо че е дубайска.2. Роднините на загиналите при катастрофата във Франция незабавно получиха финансова помощ от компанията за покриване на разходите по пътуването за разпознаване и погребенията. Сега предстоят да се присъдят истинските компенсации, които ще са в размер на най-малко двеста хиляди евро на загинал.
21
3
 
24
 
! Отговори
до 5 преди 8 години
За да отидеш в Русия трябва да отговаряш на определени условия. Там *** не приемат.
20
0
 
4
 
! Отговори
до 27 преди 8 години
Чукча писател, чукча не читател. Чети бре чети редовно.
19
5
 
27
 
! Отговори
Вот дъ фак преди 8 години
Какво руско има в цялата работа??? Самолета е краварски, екипажа арабски ,ама *** като чуе руско и се събужда патриотът в гърдите му и напира простотиата , и блика като пролетен ручей след дъжд
18
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А съболезнования за сваленият Малайзийски Боинг КОГА???
17
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жалките русофоби са като лешояди. В събота получават извънреден труд и са надъхани още повече. Бог да прости загиналите!
16
5
 
20
 
! Отговори
РЕАЛНО преди 8 години
Лека им пръст на загиналите!А за спама отдолу--нали бяха фалирали руснаците бе--а сега се оказва че даже от провинциялен град,хората ходят на почивка в Дубай.--и летят с авиокомпания,която е една от най-скъпите в света....И още нещо до 23 --***,роднините на загиналите от Луфтханза не получиха нищо-нито цент....-така че стига спами тук.....
15
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
стойте далеч от всичко руско или свързано с русия
14
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
бравос видя се колко струва живота на един брой руски пияндур 20 000 ЛЕВА Чето в БЪЛГАРИЯ ОБЕЩЕТЕНИЕТО ПРИ МИСИЯ Е 70 000 лева жалки руснаци
13
5
 
12
 
! Отговори
тя преди 8 години
Путин ги предупреди да не посещават тоя регион , но лудите руснаци продъпжиха да почиват там и ето поредната трагедия , предизвикана от некадърни египетски пилоти!
12
7
 
2
 
! Отговори
tur4in преди 8 години
XA XA XA TEZ PARI ASAD PLACHTA
11
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 16И как се наводнява затрупана мина, брато? Муахахаха ба.хти ***.ота дето си!
10
5
 
2
 
! Отговори
Милена преди 8 години
Дай мии един милион....
9
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 11Още разчистват земната маса за да открият загиналите миньори. Как да изплаща Путин на семействата в такъв случай? Все едно ако им плати обещетения, да заяви че ги приема за мъртви. *** ли си какъв си?
8
4
 
16
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Цитат: "Бяга към запада всичко черно и мръсно."2 000 000 българи са на запад. Те пращат по 2 000 000 000 евро годишно към България, а ти наричаш тези свои сънародници черни и мръсни. Храни куче да те лае!