Самолет падна върху сграда, 7 души загинаха

Инцидентът е станал в бразилския град Сао Пауло
20 мар 2016 08:53, Александър Попов
8
Самолет падна върху сграда, 7 души загинаха
Снимка: Reuters

Седем души загинаха, след като малък самолет падна върху жилище в бразилския град Сао Пауло, съобщи Ройтерс. Инцидентът е станал веднага след излитането на машината. Засега не са ясни причините за катастрофата.

Още по темата

Това е втора трагедия със самолет в рамките на 24 часа, след като самолет на "Флай Дубай" се разби в Ростов на Дон, а при инцидента загинаха 62-ма души.

Междувременно черните кутии на самолета, който се разби при опит за кацане на летището в руския град, бяха запечатани на мястото на катастрофата и транспортирани до Москва със самолет на министерството на извънредните ситуации.

Работата по дешифрирането на записите ще започне тази сутрин в присъствието на представители на разследващите органи на Обединените арабски емирства, които вече пристигнаха в руската столица.

Следователите работят и по версията за прекомерно натоварване на машината при опит за нов заход за кацане.

Източник от спасителните служби твърди, че самолетът е паднал от височина 900 метра при скорост над 300 километра в час, без да подава сигнал за бедствие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Заглавието важи само за първия абзац. Нататък - арии от друга опера! Случайно?
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Падат като круши напоследък.
1
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Как така са смесени двете новини, нищо не се разбира.....Редното е под новата катастрофа да се добави отдолу -"Това е втора трагедия със самолет в рамките на 24 часа, след като самолет на "Флай Дубай" се разби в Ростов на Дон, а при инцидента загинаха 62-*** души."И С ТОВА ДА СЕ ПРИКЛЮЧИ МАТЕРИАЛА