Младоженци са сред пострадалите в Брюксел

Жената е в неизвестност, а мъжът все още е в кома
24 мар 2016 14:30, Елка Василева
4
Младоженци са сред пострадалите в Брюксел
Хирург показва шрапнели, извадени от жертви от Брюксел. Снимка: Reuters

Германско младо семейство, което щяло да пътува за Ню Йорк, е сред жертвите на атентатите в Брюксел, предаде Франс прес, като се позова на германската полиция и печат.

"По първоначални данни сред засегнатите има млада семейна двойка от Аахен", посочи в комюнике полицията от този град близо до белгийската граница.

От вторник 29-годишната Дженифър, агент продажби, е в неизвестност, а 30-годишният й съпруг, който е санитар, е в болница в кома и с тежки наранявания, съобщи в. "Билд".

"Знаем, че Ларс е в кома и е тежко ранен, но за съжаление не знаем нищо за племенницата ми", казва чичото на младата жена пред вестника.

Досега германското външно министерство съобщаваше за осем германци сред ранените при атентатите на брюкселското международно летище "Завентем" и на метростанция в комплекса на европейските институции.

На този етап ведомството не изключва вероятността сред загиналите да има германци, тъй като установяването на самоличността на жертвите е трудно.

Можем само да се молим и да се надяваме, но изгледите не са добри. Искаха да отидат в Ню Йорк. Позволиха си това пътуване една година, след като се ожениха, казва чичото на Дженифър.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
летящата вещица преди 8 години
До Анонимен 1защото са използвали някоя нискотарифна компания.
2
2
 
1
 
! Отговори
Пешо ПутЙкиН преди 8 години
нема се плашиш ЛаринГс , слушай чичо си Пешо он ги разбира тия неща. Като ти мине и те пуснат от болницата, си гепи некоя друга, то мож и направо от болницата някоя сестра да гепиш за дупето, после си знаеш нали да не идва чичо ти пешо да ти показва
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И ЗАЩО НЕ СА СЕ КАЧИЛИ НА САМОЛЕТА ОТ ФРАНКФУРТ АМИ СА ОТИШЛИ В БЕЛГИЯ? ДА НЕ БИ ОТ ФРАНКФУРТ САМОЛЕТИТЕ ДА НЕ ЛЕТЯТ ДО ФАЩ? АМА КОГАТО ТИ Е ПИСАНО ДА СЕ ОБЕСИШ НЯМА ДА СЕ УДАВИШ! СЪДБАТА Е БЕЗМИЛОСТНО ЖЕСТОКА!