Безинтересно: Тръмп спечели в Западна Вирджиния

Сандърс надви Клинтън за самочувствие
11 май 2016 07:53, Александър Попов
6
Безинтересно: Тръмп спечели в Западна Вирджиния
Снимка: Reuters

Доналд Тръмп спечели първичните избори на Републиканската партия в Западна Вирджиния - резултат, който не е изненадващ, при положение че всичките му съперници се оттеглиха от надпреварата в първичните избори и той е вероятният партиен кандидат за Белия дом, предаде Франс прес.

Големите американски телевизии съобщиха, че Тръмп печели още след затварянето на изборните бюра.

При демократите резултатите от надпреварата между Хилари Клинтън и Бърни Сандърс на първичните избори още не са известни, но според CNN сенаторът от Върмонт е в позиция на фаворит, а според NBC той е победител.
 
Клинтън запазва обаче значителната си преднина в борбата за номинация по брой делегати. С 2224 делегати тя е близо до абсолютното мнозинство от 2383-ма, докато Сандърс имаше довчера само 1448 делегати, сочат данните на CNN.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТРЪМП!
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръмп е добре и за християнска България. Децата на Тръмп носят славянска кръв. Дъщеря му Иванка е не само хубава но е и двигател в бизнеса на Тръмп
3
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само Тръмп може да спре изкукалата Меркел и ислямизацията на Европа и света.Виждаме немците колко са заспали и как по никакъв начин няма да си защитят държавата. Загуби ли - загубена е цялата бяла раса.
2
4
 
18
 
! Отговори
3392 преди 7 години
Напълно съм съгласен с горното мнение . Освен това на бедния пари не трябва да се дават защото само глупости ще прави с тях а точно Тръмп няма да остави това да стане ! Бяла сила, бяла раса!!!
1
3
 
30
 
! Отговори
бог преди 7 години
GO Trump! Начукай им го на либералните толерсити, да ги ебба в гей дружинката, ислямски ***