Британски изтребители прехванаха руски до Естония

Руските самолети не са предали идентификационен код
Обновена: 18 май 2016 08:07 | 18 май 2016 07:24,
290
Британски изтребители прехванаха руски до Естония
Снимка: Архив Reuters

Изтребители на британските кралски военновъздушни сили са били вдигнати днес въввъздуха, за да прехванат пет руски самолета във въздушното пространство близо до границата с Естония, предаде ТАСС.

По данни на британското министерство на отбраната изтребителите Тайфун, дислоцирани във военновъздушната база Амари в Естония, са действали в рамките на мисията на НАТО в Балтийско море и са били вдигнати във въздуха след подаден сигнал за тревога.

Първо са били прехванати два самолета Су-27, после самолет за радиоелектронно разузнаване Ил-20 и накрая още два самолета Су-27. Руските самолети не са предали идентификационен код и не са имали връзка с регионалните центрове за управление на въздушното движение.

За втори път за една седмица британските кралски военновъздушни сили са задействани в отговор на руски действия, пояснява британското министерство на отбраната.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


290
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
0
 
4
 
! Отговори
до Блядко преди 7 години
Блядко е русизъм. По-добре използвай за име Гейчо.
165
5
 
7
 
! Отговори
СЛАВА РУСИ преди 7 години
Браво на руснаците за пореден път показват, че не им пука от никой, и целия свят трябва да се съобразява с тях!!!
164
10
 
4
 
! Отговори
Блядко преди 7 години
До Шаран БГКакво търсят английски войски и самолети в Естония? Какво търсят САЩ-войски у България ? През миналите два века, НАЙ-ИЗСТРАДАЛИЯ НАРОД е руският. Просто не ми се вярва, че руснаците искат ВОЙНА.Защитават Европейските народи от ново руско ,,освобождение" .На теб не ти се вярва, но на алкохолиците само война им е в главата.Пишат на колите си ,,На Берлин", обличат децата си в униформи вместо да ги учат да са миролюбиви, радват се когато в Европа има атентат.Те са враждебни ***.
163
7
 
3
 
! Отговори
Ха,ха,хаааа196.... преди 7 години
"НАТО --ШУБЕ."---------АМА РУСНАЦИТЕ НЕ КАЦАТ В ЕСТОНИЯ !ЩОТО -------КАЦА ЛИ СЕ ТАМ по ..... "БЕЗ ***."...??!РУСНАЦИТЕ СА --------"НА ГОЛ *** ---ЧИФТЕ ПИЩОВИ".....ха,ха,хааааааааааааааа/...ПРОБВАТ СЕ САМО ГОРКИТЕ...../
162
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И аз така "прехванах" Анджелина Джоли. Насън. Ама тя дори и не разбра за моя прехват.
161
4
 
3
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До Блядко 188 189Су-30 семейството(М, МК, МКИ, МКИ2, МКМ, МКВ, МК2) има над 100 в Русия, Малайзия, Виетнам и над 250 в ИндияСу-35С доставя се трети транш 48, 48 и сега 48 самолетаи двата са в Сирия и всеки ден летят на комбинирана мисия ПВО/БОП(Близка Огнева Поддръжка - превод)ПАК-ФА или Т-50 за момента е приключил заводските изпитания и почва държавни има 7 прототипа 2 от които са на земята за статични тестове, В един имаше пожар на земята и го ремонтираха. 3 самолета са за Оръжейни тестов
160
1
 
8
 
! Отговори
Глупост-лъжа-манипул преди 7 години
Британските геиуве нищо не са "прихванали". Да прихванеш, означава да таргетираш вражи обект и да го изтребиш.Тази "новина" е тотална глупост-лъжа-манипулация.
159
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Престрелката между феновете тук за пореден път ражда бисери - един твърди, че Русия имала най-малката крайбрежна ивица в БМ, друг пък се цепи с инфото, че най-тясното място във Финския залив било едва 30 км...Бал на ид.иотите!;)
158
1
 
9
 
! Отговори
Проблем преди 7 години
До АнонименЕй тия бритюнци, бе, ще умрат да се вместят в новините. То не бяха гюй сватби, то не бе кралски сватби, че от сватбите директно прихванали руски самолети, нарушители на естонски гранци във ... аеробното пространство.Що не си гледат сватбите и не се размножават, че в Англия вече има повече арабски магазини отколкото английски, в метрото черно до бозаво до кафяво до сиво, а бяло няма, бабушкери с черни внучета британчета миусулманчета обриазани. Самолетите на руснаците са им проблем
157
1
 
8
 
! Отговори
Летец на пенсия преди 7 години
И как по-точно британските изтребители са го "прехванали"? Обяснете действието (термина). Свалили ли са го, накарали са го да се приземи или какво? Плашипуtарници.
156
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 183:истината е, че на тебе и на останалите русолизци са ви промили много жестоко мозъчетата
155
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименКога тука излезна вече Делю хайдутин, вашите натовци още бизони из прерията са гонилЕ!!- - - -Истина е ! Само дека Делю още гони бизонЕ из гората, а ония станаха отдавна световна сила !
154
0
 
1
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До Анонимен 185Пред входа на Пристанището Санкт Перербург Баренцово море се изтънява до нещо което се затруднявам да определя - Широка делта на река или много дълбок залив... За там става дума че международните води са няколко километра.
153
8
 
1
 
! Отговори
Блядко преди 7 години
А и друго.къде е ПАК ФА Т50?Какво стана с него?Питам понеже тъпите кравари вече се занимават с 6-то поколение самолети а великите руснаци се пъчат още с модернизирани съветски кочини.
152
10
 
3
 
! Отговори
Блядко преди 7 години
До БобиКъде са тия Су-30М и Су-35С?Питам понеже всеки е чувал за тях ама никой не ги е виждал.*** произвели ли са поне 20 бройки?
151
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
отново руски провокации що не ходят вече в Турция да се правят на велики или в Китай да не говорим за КНДР
150
3
 
6
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До Блядко 178Да и не Руските самолети могат да воюват при ужасни условия. Могат да летят от писти с тревно покритие при необходимост както самолети от Втора световна война. МиГ-29 е по-маневрен и скороподемен от Ф-16 на всички височини до скорости от 900км/ч при по-високи скорости Ф-16 има леко преимущество. Това никога обаче не може да стане със съвременните версии дето имат интегрирани резервоари. МиГ-29 във версията МиГ-35 освен АФАР Радар може и двигатели с УВТ да получи ...
149
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей тия руснаците бе, пукнат да се заяждат с някого ?
148
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Истината е следната и всеки я знае: Никой натовски боен самолет няма никакъв шанс пред руската авиационна мощ. Нали знаете защо сега натискат България да купи старите Ф-15 от Португалия? Ми защото не могат да им изчистят седалките от *** петна, които са оставили пилотите им при среща с руски самолети затова!
147
1
 
12
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 7 години
А гъбената яхния с обсадата на Швеция и Норвегия от руски подводници за утрешното меню ли ще я претоплите...?