Египетският самолет бил технически изправен преди излитане

Това сочи техническият дневник на машината
25 май 2016 09:22, Елка Василева
3
Египетският самолет бил технически изправен преди излитане
Снимка: архив, Reuters

Катастрофиралият самолет на "Иджипт еър" не е показвал технически неизправности преди излитането от летище "Шарл де Гол" в Париж според техническия дневник, подписан от пилота му преди старта. Това съобщи египетският в. "Ал Ахрам", който публикува на сайта си сканиран дневникът късно снощи, предаде Ройтерс.

Още по темата

Освен това вестникът съобщи, че полет MS804 е излъчил 11 "електронни съобщения", започвайки от 21,09 ч. по Гринуич на 18 май.

Първите две показвали, че двигателите са функционирали. Третото съобщение е постъпило в 00,26 ч. по Гринуич на 19 май и показвало повишаване на температурата на прозореца на втория пилот, пише БТА.

Самолетът продължил да подава съобщения през следващите три минути преди изчезването му от екраните на радарите в четвъртък, 19 май, с 66 души на борда - пътници и екипаж. Всички те загинаха.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Но падна! Което поставя някои въпроси извън протоколните процедури и подписи.
1
1
 
5
 
! Отговори
ха ха преди 7 години
Някой да не очакваше да кажат че са го пуснали да лети в ЕС неизправен. Всеки знае че единствените автомобили втора ръка , внасяни в България са до 100 хил км. ,гаражни и карани от пенсионери.