Плашат германски депутати заради арменския геноцид

Заплашваните със смърт са с турски произход
Обновена: 12 юни 2016 13:33 | 12 юни 2016 12:38,
86
Плашат германски депутати заради арменския геноцид
Снимка: Ройтерс, архив

Единадесет германски депутати от турски произход са били поставени под полицейска закрила, защото са получили смъртни заплахи след гласуването в Бундестага по въпроса за масовото избиване на арменци в Турция миналия век, съобщи неделното издание на вестник "Франкфуртер алгемайне цайтунг", цитирано от ДПА.

Още по темата
Политиците, които са от различни партии, бяха сред огромното мнозинство в Бундестага, гласувало на 2 юни резолюция, признаваща масовото избиване на арменци за геноцид.

На провела се снощи среща, в която са участвали представители на берлинската и федералната полиция, е било решено депутатите да бъдат поставени под засилена полицейска охрана, пише "Франкфуртер алгемайне цайтунг".
Говорител на полицията отказа да даде подробности за заплахите.

"Заплахите срещу депутати от турски произход са неприемливи", заяви германският министър на вътрешните работи Томас де Мезиер, цитиран от вестника. "Ще бъдат взети съответните мерки за сигурност."

Един от 11-те е лидерът на партията на Зелените Джем Йоздемир, германец от турски произход, който предложи резолюцията за арменския геноцид. Той бе и първият, на когото бе засилена полицейската охрана този месец след получени смъртни заплахи.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
3
 
13
 
! Отговори
Shark преди 7 години
Ами да ги убият. Тъкмо територията, наречена Турция и нейния управник Евдоганя ще се докаже като терористична заплаха за Европа и ще гледат ЕС и пътуване без визи през крив макарон. Нека ги убият, историята не могат да заличат. И за български геноцид ще се заговори рано или късно. Българските политици няма да са все такива национални предатели, ще дойде друго време.
28
1
 
8
 
! Отговори
? преди 7 години
Германски политици от турски произход. Питам се : има ли страна в Европа, където да няма политици от турски произход ? Не завладяват ли сериозно цялата европейска територия ?Ердоган иска още турци в Европа, тогава защо да не са мигранти, така или иначе нашата Европа се ислямизира.
27
21
 
9
 
! Отговори
Ястреб Османлията преди 7 години
Руският ген. Леонид Болховинитов на 11 декември 1915 г. праща доклад до руския ген-щаб от Ван, в който пише: "Арменски доброволци започнаха масови кланета на мюсулманското население с расистки мотиви. ...Ние не трябва да вярваме на данните, дадени ни от арменците за техните убити. Тези цифри са многократно преувеличени от Дашнашката партия и явно са политически мотивирани. ...Тези арменски шайки, които започнаха кланетата срещу мюсулманите са отговорни за смъртта на арменците ... "
26
1
 
4
 
! Отговори
ODESSA преди 7 години
Не всички религии са лоши.Атеисист съм. За будистите кажете нещо поклонници на аутодафетата, обезглавяванията и прочие.
25
1
 
11
 
! Отговори
европеец преди 7 години
Кой?Кой командва в Германия?Меркел или Ердоган?
24
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако сравним броя на войните, жертвите, убитите от изповядващи различни религии,всеки средноинтелегентен човек знае на първо място са християните,н.пр.двете световни войни, всички религиозни и колониални войни,изтреблението на индианците, инквизицията,робовладелчеството,атомните бомби над Хирошима и Нагасаки.
23
1
 
9
 
! Отговори
akut преди 7 години
а заплахата идва ор ердоган
22
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако ще и да ги убият това не променя истината, че геноцид е имало. Какво ми се правят?
21
3
 
8
 
! Отговори
Ген полк Гадорян преди 7 години
Нямаме нужда от скапаните религии! Науката ще направи от човека Бог! В това е и смисъла на съществуването ни.
20
9
 
20
 
! Отговори
Do Ddd преди 7 години
Искаш ли да четем корана заедно абе ислямисте. Ще ти докажа колко опасно долна псевдо религия е исляма ? Искаш ли а ? Да не плачеш само после.
19
3
 
2
 
! Отговори
Рашън продакшън преди 7 години
До Василев: Закнис ***!!!!!
18
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Германия над всичко,и така трябва да бъде щом са избрани от немския народ.Само във някои африкански държави и във Българиския Парламент на първа линия са личните интереси.
17
1
 
10
 
! Отговори
cCc преди 7 години
На германските депутати от турски произход са им обещали Нобелова награда за "мир".
16
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
При нас Ромите дошли по време на Византия и легализирани също от Византия , днес обаче всички са Европейски граждани
15
9
 
14
 
! Отговори
да преди 7 години
от миналото (Възродителният процес) задните части ги болят турците, защото още помнят българските милиционери как бият :)))) те за това само това повтарят, защото треперят да не се случи пак :))))
14
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами нормално,те са некви мутри тия.Лошото е,че граничим с тях.
13
1
 
5
 
! Отговори
дядо Данчо преди 7 години
До Урок по ислям-Религия + фанатизъм си е чиста проба идиотизъм!ДемагогияТака се контролират от властниците ***!Историята го е доказала!
12
7
 
7
 
! Отговори
EU преди 7 години
Теоретично Османците са Европейци поради причината че са живяли 485 години в Европа , но вероятно не всички 72 Националности в днешна Турция
11
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Реджи твърди, че турците не били изверги, а милосърдие бликало от тях, когато клали арменците и ги трупали на камари. Днес тези смъртни заплахи също били признак на турското милосърдие, а утрешните екзекуции ще са върха на милосърдието. Изобщо турския народ е много милосърден.
10
4
 
9
 
! Отговори
Ген полкГадорян преди 7 години
Уф жалко че не е жив баща ми стария маршал , нямаше да повярва че турци в Германия искат да се признае този турски позор.