"Нощните вълци" на Путин ще прекосят България

Ще се качат на връх Шипка и ще минат през Рилския манастир
543
"Нощните вълци" на Путин ще прекосят България
Снимка: Reuters, архив

Мотошествието "Славянски свят“ 2016 на руския клуб "Нощните вълци“ ще мине през България, съобщи Андрей Борбовский на пресконференция в Москва, цитиран от "Труд".

Той е един от лидерите на рокерската общност, от която неофициално е част президентът Владимир Путин.

"Нощните вълци“ по план ще прекосят цялата страна в края на месеца - ще се качат на връх Шипка и ще минат през Рилския манастир, като ще се появят и в София.

Мотомаршът "Славянски свят 2016“ ще мине и през Беларус, Украйна, Чехия, Сърбия, Словения, Черна гора, Македония, Босна и Херцеговина.

Според Боровский целта на шествието е да засили диалога между славянските народи, който напоследък не вървял добре.

Това няма да е първото посещение на „Нощните вълци“ в България. Те идваха за пръв път през 2011 година в Габрово. Тогава техният президент Александър Залдостанов все още не беше включен в забранителния списък на ЕС, който е част от международните санкции срещу Федерацията.

Мотоклубът стана популярен през последните години с международните си шествия, като не навсякъде руснаците са посрещани добре. Преди два месеца Полша не пусна на своя територията шествието.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


543
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
268
8
 
12
 
! Отговори
юбералес преди 7 години
Какви са им моторите на ''Нощните вълци'' - руски или пиндоски.
267
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
има доста клипове в тубатавижте как ги освиркват в Прага.!
266
7
 
5
 
! Отговори
хохолите капут преди 7 години
До юбералесхохолите - отново истерия?
265
2
 
16
 
! Отговори
юбералес преди 7 години
''Нощните вълци щяли да минат през Украйна'' - ???????????????????????
264
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 382Не сравнявай чехите с английските фенове. Чехите не са късопаметни и помнят 1968 като удавиха Прага в кръв ***.
263
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То като гледам в Чехия само полицията ги спаси от пердах.
262
13
 
15
 
! Отговори
демократично посреща преди 7 години
В България въците ги стреляме като вреден дивеч Да вземем да ги натураме та да разправят и на внуците как посрещат в България руснаците.
261
9
 
12
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
Това е една чудесна възможност българските патриоти да се поклонят на руснаците и да разцелуват калните им ботуши. Това все пак е вековна традиция на българщината.
260
1
 
1
 
! Отговори
всички гледни точки преди 7 години
До 354,Що се отнася до ДДТ, то ти пък можеш да си пуснеш разговора на Юрий Шевчук с Путин! Можеш също да отчетеш, че ДДТ в началото баха за "майдана", а в последствие ходиха за правят благотворителни концерти в руски градове , да събират средства за страдащите от хохолските бомбандировки хора в Донбас! А ти можеш да си пуснеш- Клип о Евромайдане на ДДТ, има го в тубата! Много е показателен!
259
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до 365 ГеоргиАми гордеи се, че си руски слуга тогава
258
7
 
7
 
! Отговори
до 365 Георги преди 7 години
Как да бъда горд , че съм Българин като има такива безмозъчни същества като теб ?. Не се гордея, даже се срамувам, че наркоманизирани евроатлантически индивиди се опитват да променят историята. Още малко и ще твърдите, че Турция ни е освободила от Руско робство.
257
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нощните жуци на папуркин щели да прекосят България и да идат на гости на Ер Доган ефенди .Оня ги чакал със надървен кол на Паму кале . Да не изядат криваците тия вуци щото ния не сме англииски запалянковци
256
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 361Не ми е ясно какво общо имат хладилниците с моторите, ама както и да е=======Единственото общо между тях е , че и двете не можеш да си ги купиш в Европа ако са руски. Или не се произвеждат или за нищо не стават.
255
7
 
7
 
! Отговори
Георги преди 7 години
Братя Българи гордеите се с настоящето и миналото си . Ние сме древен народ един от създалите на древна Европа . Ние нямаме нищо общо със русия освен че сме я ограмотили . Скорошни ДНК изследвания показват , че ние не сме славяни и тюрки . Ние сме един народ със северна Гърция , северна Италия и разбира се Македония !!! Историята която ни натрапват е руска . От повече от сто години русия води хибридна воина спрямо нашата история и нашия произход . Целта е на ни обезличи и смачка !!!
254
3
 
7
 
! Отговори
Въпрос до Путин преди 7 години
И не разбирам каква е тая про-американска пропаганда - защо всички са с Харли Дейвидсън !?! Володя, я ги стегни !
253
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До всички гледни точкиЗомбиящика е именно ОРТ и другите прокремълски телевизии, като Раша тудей и пр. Тъй
252
1
 
2
 
! Отговори
Въпрос до Путин преди 7 години
Славяните ще си говорят или ще вият помежду си ?
251
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 359,Не ми е ясно какво общо имат хладилниците с моторите, ама както и да е! По-чудно ми е обаче как реши, че зимата хората гледат по-малко телевизия?
250
2
 
2
 
! Отговори
всички гледни точки преди 7 години
До анонимен 354,Зомбоящик се нарича телевизора като цяло, а не конкретна телевизия! В предаването на правнука на Толстой, доста често се обстъждат сериозни теми и затова го гледам понякога! Интересното обаче е, че там често гостуват поляци, литовци и какви ли не още с разбирания и възгледи като вашите, и дори разискват тяхната гледна точка! Такова нещо по родните телевизии не съм видял! Нявсякъде все едни и същи "истини" повтарят!
249
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До всички гледни точкиЧе защо да не са на американски мотори? Защо и е на Русия да произвежда мотори, като с малки изключения има не по-малко от 5 месеца зима?Ххахахаахахаххх!!! Страхотен аргумент!! Ами при толкова много зима значи и хладилници не им трябват -ще си държат продуктите на терасата!! Ххахахахах! И телевизорите са излишни!! При положение, че само 2-3 часа от денонощието ги гледаш..........Ххахахахахахаахахахахахахахахахахахаахах!