Кой как гласува на Острова?

Само 25% от Лондон иска Brexit, младите островитяни искат в ЕС
24 юни 2016 11:44, Александър Попов
69

Окончателните резултати - 51,89 % за Brexit, срещу 48,11%. Графика: Euronews

Жителите на Лондон са били най-категорични в позицията си на референдума за напускане на Великобритания от ЕС. Резултатите сочат, че само 24,7% от лондончани са дали своя вот за Brexit.

Генерално обаче над 50% от гласовете за напускане на ЕС идват от Англия и Уелс.

Младите островитяни са гласували Обединеното кралство да остане в съюза - 60%, но същият процент - за Brexit, идват от британците над 65 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо няма анализ на гласувалите по етнос, образователен ценз, сексуалта ориентация.В крайна сметка демокрацията е това. Сега решението е взето от мнозинството.Това е коментарът.
65
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какви англичани в Лондон бе ? Те там са като капка в морето...
64
1
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Прави са англичаните!
63
0
 
7
 
! Отговори
Оа преди 7 години
Това е единствения начин да спрат мюмюните завладяващи страната им ... на това се дължи резултата от вота!!! Който не вярва ще повярва...
62
5
 
4
 
! Отговори
xp преди 7 години
Напротив много ясно се вижда, че дъртитв консервароти са го избрали. Точно като в бг до преди Борисов. Парламента им няча да гласува излизане. Силата винаги е била в младите и такаще бъде
61
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нещата са горе-долу като при нас. Простаците които са мнозинство в провинцията гласуват за проруски партии, старите слагат същия прът в колелото на младите.
60
3
 
3
 
! Отговори
Hayvan преди 7 години
Bravo na anglichanite - balgari te nishto NE sa usetili ot ES - sega sas sigurnost shte ima po-malko pari za kradene ot grobadziite
59
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До БрекситГрешиш! Точно простаците които до сега вилнееха ще си заминат! Англия не се ръководи от български тертип на управление, 'щ'уро-баджанащина, връзкарство, дупедавство и безхаберие.
58
11
 
11
 
! Отговори
Брексит преди 7 години
С две думи -- Островът ще се управлява от простаците и дъртаците. Халал да им е ! Сигурно ще изберат и некой гей за премиер - просто нема друг начин.
57
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Bravo na horata !
56
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и защо трябва да вярваме че младите искали да останат старите не? не е ли поредната манипулация?
55
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Правете разлика между селф емплойд(самонает) и работодателИзлизането от ЕС автоматично ограничава правата на работодателя да наема работници отвън островаСамонаетия подбива цената на местния пазарВиждал ли е някой от тука пишещите с очите си лозунгите във всеки техен магазин и стена."Изберете английското(британското производство пред чуждотоТам има много азиатци-от Джамайка-африканци и някои поляци, които също произвеждат селско стопанство но се пренебрегва в полза на английско производство
54
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До f 56Чужденците ги наемат защото повечето не са добре с езика и не си знаят правата. При това положение могат да ги манипулират без сериозна заплаха от трибунал и други работни администрации. Пълно е с англичани които работят на почасова работа но си държат на стандарта и не се навеждат както повечето чужденци - за сравнително по-малко пари.
53
0
 
6
 
! Отговори
f преди 7 години
До !Не че не могат а не искат, за това си наемат хора отвън да им вършат работата за жълти стотинки. Един британец не би си мръднал пръста за почасовото заплащане като на чужденците които наемат!
52
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 49Точно! Те си мислят за тях - ние за нас! Никой няма право да им се меси в това което искат! Никой не ни е виновен за това че сме овце и вечно наведени. Никой от тях не е длъжен да се съобразява с това което ние искаме в лицето на тяхната държава! Като не те интересуват младите хора в Англия излиташ като тапа от шампанско и започваш да си даваш меродавното мнение на твоята си територия. Що за наглост е това!!!
51
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
53 е потвърждение на въпроса"кое е по-напред, яйцето или кокошката"?--Смалки отклонения - пилците тъпкани с хормони.
50
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
поредно потвърждение на факта че хората над 65 години на всякъде по света не трябва да имат право да гласуват и да шофират , тъй като създават само неприятности на всики останали
49
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДО 48 - Там се страхуват да пуснат в дома си емигрант, който на говори английски, защото дълбоко е вкоренено, че такива са престъпници, които могат да те ограбят или убият.
48
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако малко комуникирате с англичани ще разберете, че за тях България е рай и местните селски хора абсолютно фантастични, защото там подобно отношение няма да срещнете, нито от приятел, нито от властимащи.--Тука, запазилия се селски добродушен прием е непознат за тях.Там всичко е права и свободи, които са си техни, не за чужденци.
47
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
48, ДОБРЕ ДОШЪЛ В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА!---ОТИДИ ТОВА СЪЩОТО ГО КАЖИ НА МЕСТЕН АНГЛИЧАНИН, КОЙТО ИМА НУЖДА ОТ УСЛУГА.---ОТГОВОРА ЩЕ Е: Ф...Ю...+ на какъв език ми говориш, не те разбирам, ИНГЛИШ ПЛИЙЗ....---СЕГА РАЗБРА ЛИ ЗАЩО?