Няма ли край? Ванга предрекла и Brexit-а

Британските таблоиди пак обърнаха поглед към пророчицата ни
Обновена: 28 юни 2016 16:09 | 28 юни 2016 16:07,
72
Няма ли край? Ванга предрекла и Brexit-а
Снимка: Sun

Започва да става доста удобно за таблодите на Острова да се обръщат към България и по-специално към Ванга. Особено във времена на кризи пророчицата е като удобен пристан - предрекла е всичко.

Сега се оказа, че Brexit бил предвиден много отдавна от пророчицата. В статия, озаглавена "Вие се шегувате, нали? Дали сляпата пророчица, предсказала 11 септември, е предсказала и Brexit?" таблоидът се впуска в разяснения за това как родената в България пророчица отдавна го е предвидила.

Според тях тя е обяснила, че през 2016 година, Европа ще престане да съществува във вида, в който я познаваме. Само че същото важеше и за 2014 година, после и за 2015 г.

"Sun" настоява, че тя е предвидила и възхода на "Ислямска държава", употребата на химически оръжия в Сирия, Арабската пролет, ислямския ектремизъм в Европа и още много.

Все пак явно от "Sun" не са се престарали в проучването на въпроса, защото в статията пишат за Ванга като "Баба" - явно приемайки, че това е първото й име.

Ванга, която почина през 1996 година на 85 години, е предрекла стотици събития в своята половинвековна кариера и е известна като "Нострадамус на Балканите" заради нейния успех в предсказанията.

Някои смятат, че е предрекла цунамито от 2004 г. в Суматра, предупреждавайки за "огромна вълна, която ще се стовари на голям бряг, покривайки хора и градове и всичко ще изчезне под водата".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още по темата: вангаsunBrexit
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** сериозно ли се приема публикуваното! Това си е автентичен английски хумор.
55
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** как всеки път познава след случилото се... ;)
54
1
 
2
 
! Отговори
dp преди 7 години
О не само Ванга, и Нострадамус че и Пития дори, няма съмнение.Странното е, че не само тотално невежи хора търсят разни врачки и подобни, и еднотоотчаяние стига за някои да хукнат да търсят надежда където я няма.
53
0
 
2
 
! Отговори
D преди 7 години
Baba Vanga Predictions v Google Images
52
0
 
1
 
! Отговори
D преди 7 години
#53 Nqkoi ot teq predzkazania na Vanga sum gi chel v inet oshte 2006..
51
7
 
6
 
! Отговори
Льохман преди 7 години
До ddtИзвинете, каква християнка викате, че била Ванга? Хайде да изясним фактите- в Библията пише, че гадателки и врачки са служители на дявола. А БПЦ я анатемоса, вероятно с право, тъй или иначе някои източници твърдят, че тя е била "Черният папа" на западните окултни общества и бла- бла- бла. Та къв Брексит е предсказала не зням, но Господ със сигурност ще я съди или я е осъдил шарлатанката.
50
1
 
6
 
! Отговори
Коментатор преди 7 години
Който играй пичели, пъзети къпачката - Ристу Стуичкуф.
49
1
 
2
 
! Отговори
муспи преди 7 години
До от извора.Обезлюди значи че ще намалят или изчезнат белите хора, - в момента всичко от Мароко до Мексико и от Чечня до Южна Африка е обезлюдено, макар че може да предложи много милиарди ***. От друга страна прави впечатление упоритото премълчаване по медиите какво е казала за България. Това е отговор който ни радва!
48
1
 
8
 
! Отговори
от извора. преди 7 години
Току що прочетох какво пише в книгата на английски за нейните предсказания.2014 - Ще има химическа война и много хора ще страдат от рак на кожата.2015 - нищо няма казано.2016 - Европа ще се обезлюди.Оставям на вас да потвърдите горните твърдения с примери защото аз нямам.
47
12
 
10
 
! Отговори
Владо преди 7 години
Всичко е пунта-мара, еле па тая Ванга ...
46
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо всички тия предсказания излизат наяве чак след като се случат, ХМММ... Мистерия
45
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Правилно я наричат "Нострадамуса на Балканите", защото Нострадамус нищо не е предрекъл всъщност
44
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ВАНГА ЗАЛОЖИЛА НА ВСИЧКИ КОМБИНАЦИИ,ТАКА ВИНАГИ ПОЗНАВАШ И ВИНАГИ ПЕЧЕЛИШ :))))))НО НЕ СТАВАШ МИЛИОНЕР :))))))))ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА
43
17
 
6
 
! Отговори
Katrin преди 7 години
Прераждането съществува и Ванага е пример за това. В момента тя е дете на около 14г. казва се Каеде Уебер и живее във Франция. Също ясновидства, не вижда добре с очите, руснаците правиха филм за нея. Самата дума пророк, означава човек, който налучква определени събития защо предишни животи е имал познания за тях. В повечето случаи такива хора като Ванга не могат да ви бъдат полезни с нищо. Личен опит.
42
5
 
20
 
! Отговори
ddt преди 7 години
И ванга е хиляди пъти по почтенна и християнка от нашите попове, знаещи само да обират даренията, да си купуват лъскави часовници и коли, да блудстват с малолетни. Ванга никога не е искала пари, хората са и оставяли но до последно не ги е харчила да живее в лукс или нещо подобно. Накрая всичко отиде за построяване на черквата и разграбено от роднини. Това е тя България, праведните се оплюват а наглеците просперират
41
4
 
17
 
! Отговори
ddt преди 7 години
казала къде да отидат и какво да кажат да се търси и резултата е бил налице. Само този който е имал среща с нея знае за какво става дума. Останалите дето само са чули името и не им прави чест да злословят без да познават човека. А безскруполните журналисти са най грешни вкарвайки и в устата думи които никога не е изричала е така за едната сензация.
40
2
 
16
 
! Отговори
ddt преди 7 години
Няма край, защото всички журналисти сте едни и същи ***. От вас няма уважение, няма търсене на истината, няма обетивност има само търсене на фалшиви сензации и Ванга не ви е виновна за това. Доста неща е предрекла тя но и доста неща си ги измисляте вие журналята. Аз съм един от тези, които дължи живота си на леля Ванга, защото като малък родителите са отишли при нея след обикаляне на болници из цялата страна без да могат да ми открият заболяването. Тя без медицински иследвания веднага е каза
39
26
 
4
 
! Отговори
БГ Нострадамус преди 7 години
Русия губи противоборството със Запада. И този път.
38
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А жужето, кога ке пукне?
37
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това че ние не можем да предричаме не означава че няма такива хора които са обети на изучаване от науката ,а Ванга едва ли е искала да я величаят хората сами са я намирали тя не ги е търсила ела да ти гледам нали