Аз съм кандидатът на законността и реда!

Доналд Тръмп: Америка трябва да е сигурна
12 юли 2016 13:14, Анисия Иванова
18
Аз съм кандидатът на законността и реда!
Снимка: БТА

Кандидатът за президент на САЩ от Републиканската партия Доналд Тръмп се провъзгласи за "кандидата на законността и реда". Той направи това в реч, непосредствено след стрелбите в САЩ от миналата седмица предаде ДПА.

"Трябва да поддържаме законността и реда на възможно най-високото ниво. В противен случай ще престанем да имаме страна", каза Тръмп в реч, посветена на проблемите на ветераните, във Вирджиния Бийч, щата Вирджиния. "Аз съм кандидатът на законността и реда", настоя той.

Нападението в Далас беше нападение срещу страната, заяви той. Петимата полицаи бяха застреляни от санйперист в края на протестно шествие срещу убийствата от полицаи на афроамериканци.

"Цялата ни нация скърби и ще продължи да скърби още дълго, но също така виждаме и как все повече се увеличават заплахите срещу нашата полиция и как значително нараства броят на убитите нейни служители при изпълнение на служебните им задължения", заяви Тръмп.

Той посочи, че трябва да се сложи край на подобни действия и добави, че следващият президент ще има за задача "отново да направи Америка сигурна", включително централните части на градовете, където насилието е най-голямо и където има най-голяма необходимост от полицията.

Тръмп, който се очаква да бъде номиниран за кандидата на Републиканската партия за президент на националния й конгрес, разкритикува Хилари Клинтън, най-вероятната номинация на Демократическата партия за поста, като заяви, че е "слаба, неефективна и подстрекателка".

Последният скандал около имейл кореспонденцията й като държавен секретар на САЩ, показва, че тя или е лъжкиня, или е изключително некомпетентна, заяви той. "Според мен вероятно е и двете", каза Тръмп, цитиран от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Доналд Тръмп: последният скандал около имейл кореспонденцията на Хилари Клинтън като държавен секретар на САЩ, показва, че тя е и лъжкиня и е изключително некомпетентна.
12
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръмп е един американски Яне Янев.
11
1
 
1
 
! Отговори
nick преди 7 години
Много се надявам Тръмп да спретне най-голямото реалити шоу на тези избори.. Ако успее, ще гласувам за него
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БРАВО ТРЪМП, БРАВО ПАТРИОТ!
9
2
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
200 години бели и черни се стрелят ама светьт щели да оправят приберете си воискитеза да миряса човечеството
8
1
 
15
 
! Отговори
Прагматика преди 7 години
Победа на Хилъри би довела Света до катастрофа. Това е ясно на всичкиПобеда на Тръмп, честно казано, никой не е сигурен до какво ще доведе. Тръмп е загадка и е непредсказуем. Може да е по-лошо, но може и нещата да се успокоят. С две думи - Енигма.От тук може да се направи извода, че след като е ясно, че Килъри води твръдо до катастрофа, то разумният избор като, че води към Тръмп, където поне нещата не са категорични.
7
10
 
1
 
! Отговори
реалист преди 7 години
Тръмп хич няма да цепи басма на путинчо акъла им е еднакъв НО неговата корпорация е много по силна от руската *** а големите риби изяждат малките
6
1
 
8
 
! Отговори
това ли е преди 7 години
Какви избори каква демокрация в САЩ!само две партии и не чувана по мошеничество избирателна система и всеки който протестира против системата изчезва в незаконни затвори по колониите в света.
5
9
 
3
 
! Отговори
demograph преди 7 години
Тръмп е еквивалент на Путин. Ако стане президент, светът ще бъде много интересно място за живеене. Да ти е драго да го напуснеш.
4
2
 
4
 
! Отговори
ййй преди 7 години
Полицейска държава. А доколкото до изборите.. Няма никакво значение кой ще победи
3
0
 
4
 
! Отговори
само мир да има преди 7 години
Тези стрелби по полицаи само показват защо служителите на реда са толкова нервни, когато изпълняват служебните си задължения. И у нас ги атакуват, когато си вършат работата, в гетата. За сега само с подръчни материали. В Европа пък има анклави, в които преди атентатите полицай не смееше да стъпи. Разбира се, че това са атаки срещу държавността. Освен това са и престъпления от омраза срещу напълно невинни и непознати за извършителите хора.
2
4
 
13
 
! Отговори
това е преди 7 години
Америка не може да е сигурна докато изнася тероризъм,преврати,революции,майдани и е затънала в кръвта на милиони избити от нея хора по света.
1
8
 
9
 
! Отговори
Бря преди 7 години
Тръмп се изживява като Сизиф!Америка и сигурност са направо несъвместими неща,как ще я постигне тая цел???Освен това,идеята хората да са в постоянен стрес е заложена в американските принципи на управление-т.нар. "Шокова доктрина".Има филм за нея,гледайте го и ще разберете за какво става дума.