Камерън сдава "Даунинг Стрийт"... С песен на уста!

Да напусне поста си е истинско облекчение за британския премиер
12 юли 2016 07:26,
9
Камерън сдава "Даунинг Стрийт"... С песен на уста!
Снимка: Reuters

Строгият иначе британски министър-председател в оставка Дейвид Камерън си позволи (може би съвсем неволно) да наруши протокола след изявлението си за медиите, с което обяви кога ще се оттегли от поста.

Още по темата

След като обяви, че в сряда ще предаде щафетата на Тереза Мей, премиерът благодари на журналистите и тръгна обратно към "Даунинг Стрийт" 10.

Още преди да влезе в дома, който ще обитава още само два дни, той започна да си тананика мелодия, която микрофоните уловиха.

Според някои наблюдатели, забавната случка е наистина показателна за това с какво облекчение Камерън ще напусне политиката след катастрофалния за него и поне 48% от британците референдум за излизане от ЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Супер, и за останалите е огромно облекчение. Никога повече няма да слушаме този лицемер и двуличник как се перчи на гърба на ЕС. Такива клоуни станаха прекалено много.
7
2
 
4
 
! Отговори
До Истината преди 7 години
Ако им е толкова розово положението, защо не се хванаха да управляват кораба, а се изнизаха групово като мокра връв, не искащи да имат общо с това, дето натвориха? М?
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тананикал си е песента хит на тоника ладо ле ладо!!
5
0
 
0
 
! Отговори
преоблякъл се Илия.. преди 7 години
Доволен е, след като ще го наследи точно кандидатката, която подкрепи за поста. Нямаше по-подходящ човек, който да успокои римейниаците и да стопира спекулациите, че Британия е на път да разруши системата от международно връзки, изграждана от десетилетия. Избора на Мей до тук носи успокоение, като дори паникьора Озбърн заряза апокалиптичните си послания и повтори част от тезите ни, за ужас на тукашните клакьори. Умереност, съобразяване с вота и позитивна визия за бъдещето - до тук добре.
4
7
 
4
 
! Отговори
Истината преди 7 години
До АнонименПо-скоро британците се спасиха преди корабът ЕС да заседне в плитчини!
3
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Заедно с онея двамата клоуни потопиха кораба и сега се изнизват.
2
1
 
5
 
! Отговори
Паметлив преди 7 години
По-подходяща е била песента "Бай,бай,лайф!" от "Ах,този джаз"(Bye,bye life ,"All that jazz") Bye bye life Bye bye happiness Hello loneliness I think i'm gonna die
1
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Плъховете първи напускат кораба.