Камионът си лети! Пита се къде е френската полиция?

Улицата в Ница е била затворена за движение заради празненствата
Обновена: 15 юли 2016 09:26 | 15 юли 2016 08:44,
137
Камионът си лети! Пита се къде е френската полиция?
Снимка: кадър, Youtube

Жертвите на терористичния акт в Ница, при който камион се вряза в тълпа, празнуваща националния празник на Франция, са най-малко 80. В критично състояние са поне 18 души.

"Ужасът пак сполетя Франция", така президентът на Франция Франсоа Оланд коментира нападението в Ница. Той заяви, че страната е под заплахата на ислямския тероризъм, но ще спечели.

Терористичният акт идва само броени часове, след като Оланд обяви, че страната ще намали степента на опасност от терористични заплахи. Така президентът удължи извънредното положение в страната с още три месеца. За обезпечаването на сигурността в страната ще бъдат привлечени и сили от резерва на армията.

Шофьорът на камиона е 31-годишен френски гражданин от тунизийски произход, чието местожителство е Ница. Установено е, че камионът е бил пълен с оръжия.

Междувременно властите на Италия затегнаха контрола на границата с Франция, която се намира недалеч от Ница, като се проверяват всички преминаващи автомобили.

В социалните мрежи пък се появиха множество хаштагове, с които хора изказват съпричастност към поредния акт на терор в Европа. Появяват се и кадри от ужаса в Ница. Вижте видео как камионът се врязва в тълпата. Къде е обаче полицията, след като улицата е била затворена за движение, заради празненствата:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още по темата: Ницатерористичен акт
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
1
 
! Отговори
ion4ev преди 7 години
Какво веселяшки заглавие на статията.Пък се и намерило откъде да дойде такъв въпрос
78
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Психотронни дейности.
77
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
не ти трябва цялата полиция отпред или танк, нужен е ЕДИН полицай с топки като мръсния хари, който да изстреля няколко куршума в водача и толкова. Обаче в педалс ка франция отдавна няма мъже, освен същите тези ислямисти.
76
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изтрепете всички араби с по килотон на квадратен километър тяхна земя. И без това повечето е пустиня и няма да е нужна после до пълния полуразпад на радиоактивните материали.
75
3
 
6
 
! Отговори
Аман бе преди 7 години
Заглавието е глупаво. Дори цялата полиция да застане отпред, не може да спре камион, движещ се с 60 км/ч, за това е нужен танк. Защо няма танк на крайбреждата улица на Лазурния бряг в разгара на туристическия сезон, е въпрос, който предлагам редакторите да ни осветлят отделно.
74
0
 
8
 
! Отговори
Мънго Джери преди 7 години
Франция очевидно ще продължи да плаща "кървавия данък либерализъм". Не се забелязва да са си направили правилните изводи.....
73
2
 
5
 
! Отговори
56654 преди 7 години
Камионът си лети! Пита се къде е френската полиция?..Чака го на финала....както е уговорката!
72
0
 
1
 
! Отговори
веси преди 7 години
Коментар 81 ме накара да се смея с гласл но е абсолютно прав!!!
71
0
 
1
 
! Отговори
Иван преди 7 години
До анонименСамо за информация - в Токио има джамия от 1938:nippon/en/features/c01301/а днес за съжаление са повече:travelience/blog/looking-for-mosque-in-tokyo-here-is-the-list-of-mosques-in-tokyo/
70
0
 
17
 
! Отговори
рр4 преди 7 години
дълги години франсета и англикани оправдаваха безобразната си политика с източно-европейците и българите в частност.Сега вече няма мърдане.
69
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Правят ни на маймуни, а е просто: арабите са лесно разпознаваеми. Не могат да се маскират на викинги. Лесно е да бъдат събрани и изхвърлени тотално. Няма араби - няма проблем.
68
2
 
56
 
! Отговори
42 преди 7 години
Решението е просто- мюсюлмани и черни вън от Европа.
67
2
 
53
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
С всеки пореден атентат се убеждавам все повече и повече колко са прави японците - исляма е секта и като такава следва да бъде забранена. Но толерантна Европа все още не може явно да го проумее. И плаща скъпо за това....
66
31
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Става въпрос за Сталин! Най великият джихадист на всички времена- избил милиони православни християни и взривил стотици църкви.А Путин е негов ученик."А Батман работи за Жокера...
65
4
 
84
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Камионът си лети! Пита се къде е френската полиция?"На гей парад или сбирка за толерантност!
64
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Фактиет за пореден път доказват, че всички атаки на ИД в Европа са извършени от 2-3-то поколетие араби и според нашите разбирания това би трябвало да са европейци.
63
8
 
4
 
! Отговори
conservator преди 7 години
До ГФДСУГХИВ"Ти правиш ли разлика между религия, етнос и гражданство?" Това е атеистично, социалистическо и интелектуално разбиране от 19 век, та и по - рано, когато е било модерно да си учен. Под модерно разбирай - неуките са целували краката на учените. Сега това време отдавна е отминало. За да разбереш света такъв какъвто е, използвай думите вяра и семейство, а думата гражданство в глобалния свят не означава нищо и просто може да отпадне, защото семейството обхваща род и племе.
62
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Депортация на арабите от Европа и ограждане със стена на цивилизования свят!!!
61
1
 
26
 
! Отговори
Карапичо преди 7 години
До АнонименЕвропа не си го причини това понеже се занимава с гейове, трвеички и криви краставици, а понеже си прати дроновете по Кадафи, Садам и Башар. Ако си бяха гледали шефчетата в Брюксел кривите краставици, десетки невини хора нямащи общо с политиката днес щяха да са със семействата си, да ходят на училища, на плаж и да хапват прави краставици...
60
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Във вчерашния Днес.бг беше поместен материал за Татяна Хестерлинг.Как тя е заклеймена от немското общество за ксенофобия.И как прокуратурата на Германия ще и повдигне обвинение за недостойни прояви към търсещите закрила мюсулмани в Европа.На снимката тя беше в българско камуфлажно облекло с българския триколиор.По подобен начин са заклеймени неорганизираните граждански отряди за борба с бежанците.Това което обикновенните хора правят в своя защита се изкарва престъпление .Що за мазохизъм от държа