Френският премиер беше освиркан в Ница

Хората обаче аплодираха пожарникарите и хората от спасителните служби
18 юли 2016 15:07, Елка Василева
12
Френският премиер беше освиркан в Ница
Снимка: Reuters

Няколко хиляди души се събраха на крайбрежния булевард във френския град Ница и почетоха с минута мълчание жертвите на нападението от 14 юли, предадоха ДПА и Франс прес.

Френският премиер Манюел Валс и придружаващите го двама министри бяха освиркани след камбанения звън, отбелязал края на минутата мълчание в памет на загиналите 84 души.

Събралата се на булевард "Промнад дез англе" тълпа обаче приветства с аплодисменти присъстващите на събитието пожарникари и хора от спасителните служби.

Президентът Франсоа Оланд предпочете да остане в Париж и да запази минута мълчание в министерството на вътрешните работи, заобиколен от служители на реда.

Осемдесет и четири души загинаха и над 300 бяха ранени, когато тунизиец прегази с камион стотици хора, събрали се на крайбрежния булевард в Ница да гледат зарята по случай френския национален празник.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: НицаМанюел Валс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Левиатан преди 7 години
До Анонимен 4Кажи бре човече, кога и къде го гледа и чу товаосвиркване на нашата любима и свидна бившата партийна секретарка Цачето на Роженския събор , /при тази дивашка герберска цензура/, та и аз да го видя и чуя, за да сепочувствувам истински и пълноценен българин . . . !?
9
1
 
9
 
! Отговори
Аз съм Шарли преди 7 години
Защо има цензура на свобода на словото. Стига с двойния аршин. Интересно къде са сега карикатурите на Шарли Ебдо?Да си спомним как помна всичко. Шарли Ебдо разровиха осилника.
8
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Естествено,че ще го освиркват - абсолютни некадърници, същите като нашите льольовци. За 60 години мир европейците загубиха чувството си за самосъхранение. Политици, армия, полицаи - за нищо не стават, през последните 2 години се видя кристално ясно. Гледат да им мине работното време, да си изкарат мандата, да не ги занимават с нищо, НОООООООО да си получават огромните заплати. И все си мислят, че точно на тях няма да им се случи - да на тях не им се случва, тях ги охраняват, загиваме ние.....
7
0
 
5
 
! Отговори
tyo преди 7 години
Не видях на Цачева да й повлия кой знае колко. Като мъж, просто си го премести в другия крачол. Хубаво е,че хората, освен тези в Турция и България, разбират колко са некадърни политиците им.
6
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
навсякъде по света освиркват социалистите.
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Президентът Франсоа Оланд щеше да бъде одюкан, ако беше присъствал.
4
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цачева я сполетя същото на Рожен, но не видях да сте го отразили.
3
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За да излиза по-евтино на богатите и на големите компании, колониалните порядки се пренасят на собствена територия и резултатите не закъсняват. Ще видим колко мултикултурното общество ще издържи в Европа. Не стига, че краденето от бившите колонии не е спирало, ами те и довличат обща маса за да излиза по-евтино. Бъдещето на европееца - да ходи бавно, да се хили *** и да има ламиниран некролог в джоба.
2
1
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
няма такава некадьрност
1
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
те така се почват EXIT-тите, когато политицте повече пречат отколкото помагатпърво освирквания, после референдуми