Мъж нападна с нож жена и дъщерите й в Южна Франция

Ядосал се, че били облечени с тениски и шорти
25
Мъж нападна с нож жена и дъщерите й в Южна Франция
Снимка: архив, Ройтерс

Властите в Южна Франция задържаха мъж, който тази сутрин нападнал с нож жена и трите й дъщери в алпийски курорт, видимо ядосан от облеклото им, предаде Асошиейтед прес.

Заместник-кметът на град Ларан-Монтглен в област От-Алп съобщи, че майката и трите й дъщери на възраст 8, 12 и 14 години почивали в близък курорт, когато мъжът ги нападнал.

Мъжът, който не е техен роднина, бил ядосан, че те са облечени с шорти и тениски. Той е арестуван при опит да избяга от местопрестъплението. Състоянието на жената и дъщерите й засега не е известно.

Ларан-Монглен се намира на 180 км северозападно от Ница, където тунизиец уби 84 души с камион на френския национален празник 14 юли, отбелязва АП. (БТА)


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
къв е, мюсюлманин ли е? как са разбрали, че е заради шортите? И за *** - снимка на нож... все едно нож не сме виждали. Егати журналистиката. Със същата логика можехте да пуснете новина, че в Долно У*йно, бай Пешо е изпил 3 ракии и набил жена си. Излагате се...
18
1
 
53
 
! Отговори
Въпрос преди 7 години
Защо не мога да изповядвам фа.шизъм, но ислям мога необезпокоявано? Кой го определи това?
17
1
 
45
 
! Отговори
Българина преди 7 години
Всички тюрбани изселени от Европа, без значение кога и къде са родени, ако не първото поколение, второто или третото ще станат сатрапи, задължително някой от рода на светската ч'алма ще стане башибозук. Забрана на исляма или ше емигрираме на изток не на запад. Пашачинката се обръща
16
35
 
2
 
! Отговори
Бате Рашо преди 7 години
Тази непотвърдена информация повече ми прилича на"партенка" излязла от кулоарите на предаването "Господари на ефира" !?В това съобщение не се посочва националността на извършителя,защото той освен французин, може да бъде поляк, румънец или българин.А мотивът за нападението може да е грабеж, опит за изнасилване или отвличане.Откъде на къде пък някой си го свързва с "шортите и тениските" на потърпевшите !?И тук трябва да играе някоя метла по Ердогановски, защото много хора не са си на място
15
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мама Меркел да се изкаже
14
6
 
30
 
! Отговори
Дядо преди 7 години
Късно е чедо. Исляма си проправи път в Европа и пусна корени. Спасението е камуфлаж: бурка и килимче за молене. Да не забравите и да се обрежете.
13
1
 
46
 
! Отговори
доброволец преди 7 години
Кога започва войната с исляма?
12
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Толерантност, толерантност само така ще ги преборим. Другият път да си знаете:без бурки не излизате. Нали трябва да сме толерантни.
11
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
става все по-интересно. Мycлитaтa тръгнали силово да превъзпитават домакините си.
10
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интегриран индивид. *** отвсякъде. Като му се гледат бурки да си ходи в Мюмюнистан
9
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този сценарии е познат в БГ отдавна. След 26 годи управление на меки китки у нас, ромовете ни тероризират ежедневно и дори в някой райони ежечасно. Всеки ден бият и грабят по-лошо и от през турско, а ние като мекотели се силим да ги образоваме и интегрираме.
8
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не всички мюсюлмани са ненормални терористи,но всички ненормални терористи са мюсюлмани.Те не са хора.И все по зле ще става,защото тия *** тепърва ще се развихрят.
7
1
 
36
 
! Отговори
gtf преди 7 години
тъй, като не разбрахте, че повечето мюсюлмани не искат да приемат евро*ейските ви ценности...
6
1
 
54
 
! Отговори
Българина преди 7 години
Малко им е на франсетата. Га Тервел ги трепа ги нямаше, Га Варненчик ги трепа пак ги нямаше, Га Русия ги трепа пак ги нямаше. Е сега ще разберат що е то ислям и има ли почва във Франция. Да прочетат под игото и разберат кой е Левски.
5
2
 
47
 
! Отговори
ХХХ преди 7 години
Споко ...Ангела Абду Саллах Меркел щяла да ги интегрира ........даже щяла да ги покръства ! На зле вървят яко нещата .....трябват хора, а не марионетки ! Хора като Путин и Орбан трябват на Европа, а не Меркел, Оланд, Обама и Ердоган !
4
2
 
55
 
! Отговори
ДЦ преди 7 години
Нападателят е 37 годишен мароканец!Сиреч - камилар!
3
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Франция 100 години вече не може да интегрира мюслитата и дойде време те да интегрират франсетата. Или франсетата стават правоверни и се обрязват и чаршафосват или както си ходят из демократичната си родина, може да им паднат главите ей тъй за нищо. Да живее толерантността.
2
1
 
54
 
! Отговори
Ангела Меркел преди 7 години
Ами защо се разхождат по шорти и тениски и сърдят Аллаха? Младежите, които поканих ще научат на морал разюздените европейци.
1
2
 
55
 
! Отговори
Валентин преди 7 години
Сигурно е накой облагородяващ Европейската демография и култура мюмюн щом не сте му написали името. Кристалина сигурно получава оргазъм на всяка една такава новина