Тръмп обеща да сложи край на престъпността

Той прие официално да е кандидатът за президент на републиканците
Обновена: 22 юли 2016 07:43 | 22 юли 2016 07:37, Петя Славова
10
Тръмп обеща да сложи край на престъпността
Снимка: архив, Reuters

Трябва незабавно да спрем имиграцията от страни, компрометирани от тероризма, докато не въведем механизми за контрол, заяви Тръмп в днешната си реч в последния ден от конгреса на Републиканската партия в Кливланд, предаде Франс прес.

Тръмп се закле да възстанови законността и реда и заяви, че 180 000 нелегални имигранти с криминални досиета се разхождат необезпокоявано по улиците в САЩ и застрашават мирните граждани, предаде Ройтерс.

Още по темата

"Имам послание към всички вас: скоро ще бъде сложен край на престъпността и насилието, които измъчват днес нашата страна. От 20 януари 2017 г. сигурността ще бъде възстановена", каза Тръмп, визирайки датата, на която ще стъпи в длъжност новият президент на САЩ.

Републиканският кандидат за президент обвини съперничката си от Демократическата партия Хилари Клинтън, че подкрепя приемането на сирийски бежанци. "Не мога да позволя в страната ни да влизат индивиди, които не споделят нашите ценности и не обичат нашия народ", допълни той, цитиран от БТА.

Доналд Тръмп заяви, че приема със смирение и благодарност да бъде кандидат на Републиканската партия за президент САЩ на изборите през ноември.

"Нашата партия ще се върне в Белия дом, нашата страна ще си възвърне сигурността, благоденствието и мира. Ние ще бъдем страна на щедростта и топлотата, но ще бъдем също така страна, в която цари общественият ред", допълни милиардерът републиканец в началото на речта си пред партийния конгрес в Кливланд.

"Докато сме ръководени от политици, които не поставят Америка на първо място, то можем да сме сигурни, че другите страни няма да се отнасят към Америка с респект", каза Тръмп, цитиран от Асошиейтед прес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До НаблюдателАми никак не е странно. Сега и в Русия са на власт едрата олигархия и военно-промишленият комплекс.
8
0
 
0
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
До П.ПетровА не е ли странно, че за първи път в историята на САЩ и Русия (СССР) руснак се изказва позитивно за републиканец, а не за демократ?
7
0
 
0
 
! Отговори
Кики преди 7 години
До Капоне. Мой познат ветеринарен лекар каза :Добре. ,че дойде капитализма, сега пачките ме удрят по челото. Ако беше останал социализма сега щях да стоя в някоя аптека като мишка за 500 лева. Гледните точки на лекаря и Капоне са много различни, както и на всички хора.
6
0
 
2
 
! Отговори
П.Петров преди 7 години
До Наблюдател 4Ако случайно бъде избран, сигурен съм, че "тези, които дърпат конците" ще му пратят някой "джихадист" да го гръмне, понеже комунистите вече не са актуални.Това ще бъде добър повод да пратят армията срещу Даеш. Ще влязат през Кюрдистан и Ирак. В резултат ще бъде създадена Република Кюрдистан и вероятно Кюрдска автономия в Турция, която до 20 години ще се присъедини към Република Кюрдистан.
5
0
 
0
 
! Отговори
П.Петров преди 7 години
За да "сложи край на престъпността", трябва да е по-социалист и от Обама, което няма как да стане.
4
1
 
1
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Ако тоя клоун го изберат за президент, света ще се управлява от двама комплексари. лилипутчето от изток и реалити клоуна от запад. Дано тея дет им дърпат конците да ги контролират.
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръмп за пореден път говори глупости."Ние сме голям, корав, богат и див народ и престъпността е цената, която плащаме за това"Реймънд Чандлър
2
5
 
4
 
! Отговори
Капоне преди 7 години
Престъпност и капитализъм вървят ръка за ръка.Не можеш да я спреш във времена на дива надпревара за пари.Хората се опитват да оцелеят на всяка цена,алчноста е завладяла цялата планета,а това води до престъпления.Можеш да пребориш престъпноста като осигуриш основните неща за оцеляването на човека,като храна,дрехи,подслон,медицинско обслужване и образование,Безплатно!Всички са едни и същи,измамници и манипулатори,те не искат да променят нещата а да ги запазят такива каквито са!
1
4
 
8
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
Само от това обещание става ясно, че всичките приказки на този популист са лъжи на килограм.